Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 761 762 764 765 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 584830 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG 
Само су Хрвати и Немци тако дали држављанство. Француски црнци су нешто друго.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Mene brine sto se nase drzavljanstvo daje za kikiriki. Ej, srpsko drzavljanstvo.... Boli me k sta rade Nemci i Francuzi, oni su odavno izgubili tu borbu, zar moramo i mi na silu?

+1

Ne treba nam niko da nam pokaže da smo banana republika, dovoljni smo mi sami. Tuga jedna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Dobro ljudi, da se ne lazemo. Nije bas da se prave kilometarski redovi za nase drzavljanstvo...S'druge strane pogledajte koliko Albanaca dobja nase drzavljanstvo. Ne znam zasto onda ne bi dobio i Kleo, od koga ako ne budemo imali koristi bar necemo imati stetu kao od ovih zlotvora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

Како је то Клео бољи од наших нападача (Жига Пантелар Данко и Мрђа јелте)?

Ето то ме интересује. Иначе се слажем са Трлетом да није бољи, мада ајде није толико ни битно већ ме више интересује како сте закључили да јесте бољи.

Ma gde bolji, idi samo prostom logikom, naravno da je bolji onaj koji je dao 2 gola na 36 utakmica ili onaj koji je dao gol pre 10 meseci od onog koji ga da na svakoj utakmici, a nekad i vise od jednog...

Vec sam negde napisao, ali da ponovim, nisam za to da Kleo igra za Srbiju, ali to ne znaci da nije bolji od ovih balvana u reprezentaciji...

...i zasto mi moramo vecito da isterujemo neku kosmicku pravdu na svoju stetu, a na kraju se uvek povinujemo ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Moram ovoga puta da se slozim sa kolegom Tribianijem. Narocito sa poslednjom recenicom. Kad bi to mogli da promenimo bili bi srecniji kao narod deset puta.

A sto se kvaliteta Klea tice, isto se se slazem. Mozda on nije klasa Robinja, ili Ibrahimovica, ali je po meni bar u rangu nasih najboljih napadaca, s'tim sto je ocigledno u dvadeset puta boljoj formi od svakog od njih pojedinacno. Pa sta dalje da pricamo. Pogledajte sansu koju je Danko Lazovic promasio protiv ovih ribara. Kleo bi to pogodio zatvorenih ociju. Zamislite sada da je to bila utakmica protiv Italije recimo, gde bi nas taj jedan gol, verovatno delio od pobede ili bar remija. Koliko bi nas taj promasaj kostao? Nasi napadaci su u uzasnoj formis vi. Zigica sam voleo dok je igrao u Zvezdi, ali covek od kada je otisao(dobro bio je solidan i u Rasingu), posle toga ne moze da se sastavi sa loptom. Promasuje zicere, vuce se po terenu. Ok, sjebali su ga u Valensiji sto nije igrao, ali zasto to reprezentacija mora da trpi. Neka se vrati u formu pa ce opet u reprezentaciju. Pa pogledajte koliko je on zadrzavao loptu i sta je radio kod one sanse. Driblao je onog nesrecnika toliko dugo da je Stojanovic rekao "Mogao bi Zigic i da doda nekome loptu". Ovaj je dakle izgovorio citavu recenicu dok se Zigic i dalje vrteo i nije znao sta ce, da bi na kraju shvatio da treba da doda loptu. Pa koji napadac bi tako nesto uradio? I protiv koje reprezentacije bi imao sansu da 5 sekundi dribla ispred gola? Mi se plasimo Klea kao da ce on sada da udje u reprezentaciju i vise nikada nece iz nje izaci. Pa on moze da odigra jenu utakmicu, jedno poluvreme ako treba. Cim se pojavi neki nas napadac koji ce biti makar u pribliznoj formi kao on sada, on ce biti u timu, a Kleo van. Dakle ne vidim uopste cemu tolika pompa oko Klea. A vec sam rekao, siguran sam da ce za 20-30 godina bar polovinu reprezentacija ciniti Brazilci i Argenticni koji nece moci da igraju za svoje reprezentacije. Ni meni se ne svija taj trend, ali ajde da jednom budemo prvi u necemu, pa izvucemo neku korist, a ne vecito fenjerasi koji kada svi nesto urade i prodje 50-100 godina, onda i mi ukapiramo da to treba tako.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2010, 09:47:44 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Само Сleo Србију Спасава

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia N95
Видим да се онај дебели гмаз из СПС-а успео сликати са својим идолом јебо га он да га јебо.

Citat
Ovo je bilo njihovo prvo viđenje. Kleo je podneo zahtev za dobijanje državljanstva. To bi trebalo da bude odobreno na sledećoj sednici Vlade Republike Srbije.

Ја заиста не знам како то иде, али да ли је могуће да се о томе расправља на седници Владе?

To je predigra i mazanje ociju.
Najvaljen prijem kod ministra-ministar ce da ga primi-ministar ga primio-Kleo ce da nam se oduzi golovima-svidja mu Srbija-Kleo dize tri prsta-PARTIZAN CE DA ZARADI DOBRE PARE A OVAJ NECE IGRATI NISTA BOLJE OD NASIH NAPADACA... Smile

KARADZICU PUSI KURAC!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Motorola GLEAM
Ne postoji iole ozbljinjija reprezentacija u Evropi u kojoj ne igra ili nije igrao neko ko nije poreklom iz te zemlje. Pa

njima to nije izgubilo smisao takmičenja. Nek izgubimo mi tako smisao a nek udjemo u polufinale EP ili SP. Ako

gledamo to sa strane srpstva, zasnovanog na veri i identitetu, uzmi za primer našu braću Grke i Ruse. Rusi koji

nisu ništa manje nacionalno nastrojeni od nas su stavili crnca Holdena u reprezentaciju i sa njim na pleju osvoliji

EP. Grci isto imaju centra crnca koji je očigledno bolji od svih njihovih centara. Kad to nije smetalo našoj

pravoslavnoj braći, što bi smetalo nama. Kleo nije iz neke tamo vukojebine, nego iz Brazila, kad su oni mogli da

nude Rambu pasoš da igra za njih, radi očuvanja dobrih odnosa trebamo da uzvratimo istom merom Wink)) A i nije

Kleo crnac, ako to može nekome da bode oči  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia N95
Citat
Ne postoji iole ozbljinjija reprezentacija u Evropi u kojoj ne igra ili nije igrao neko ko nije poreklom iz te zemlje

To "gledanje Evrope" je dovelo Srbiju tu gdje jeste.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
ja sam oduvek govorio da treba da se ugledamo na afriku  Smile
i onako nema razlike igraci beze i iz Srbije kao i iz afrike i retko koji se seti da zaigra za zemlju iz koje potice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 761 762 764 765 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.