Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 621506 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ti nisi ukapirao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Stojković napušta reprezentaciju

Vladimir Stojković mogao bi da se (privremeno) oprosti od dresa fudbalske reprezentacije Srbije, pošto još uvek nije pronašao novi angažman i ne zna gde će nastupati sledeće sezone.

- Ukoliko uskoro ne pronađem klub, najbolje je da odem iz reprezentacije. Tako ću "skratiti muke" i sebi i selektoru Antiću. Zbog celokupne situacije oko mog statusa, klupskog i reprezentativnog, presija koju trpim je velika i s moje strane bi bilo korektno da se povučem, rekao je Stojković u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti".

Ovu odluku Stojković je opravdao i skorim početkom kvalifikacija za Euro 2012.

- Reprezentacija mora da se skoncentriše na utakmice i na pobede jer nam je plasman na još jedno veliko takmičenje od ogromnog značaja. Ne treba da se stvara atmosfera koja bi na bilo koji način destabilizovala ekipu, poput onih priča kako ja ne branim nigde i da sam golman koji ima potpisan ugovor s nacionalnim timom. Istina je da se to malo stišalo posle Mundijala, ali nema potrebe da se ponovo dešava. Srbija ima dobre golmane i moje odsustvo neće biti problem, dodao je standardni čuvar mreže "orlova".

Stojković je dodao da još uvek o svemu ovome nije razgovarao sa selektorom Radomirom Antićem.

- Nisam nagovestio selektoru, ali ću to uraditi uskoro. Antić je čovek koji je za mene mnogo uradio i kojem ću biti zahvalan do kraja života. Voleo bih da ostane selektor i ako me ne bude zvao u reprezentaciju smatraću to za korektno i nikada mu neću zameriti. Sve ovo što sam rekao ne znači da ne želim dres Srbije, naprotiv. Uvek ću biti tu za reprezentaciju, ali smatram da je sada bolje ovako. Kada se moja situacija s klubom stabilizuje, boriću se ponovo za svoje mesto i uvek ću biti na raspolaganju, poručio je popularni "Stojke".

Naša reprezentacija već 11. avgusta igra prvu narednu utakmicu, prijateljski susret sa Grčkom u Beogradu.

- Ako se nađem na spisku za Grčku, rado ću se odazvati. Bio bih neiskren kad bih rekao da ne želim da se nađem u konkurenciji, pogotovo što bi ta utakmica mogla da mi pomogne u potrazi za angažmanom. Ali, ako se ništa ne promeni do početka kvalifikacija, najpoštenije će biti da ne budem pozivan, objasnio je Stojković.

U vezi eventualnog klupskog angažmana kod Stojkovića nema novosti. On je i dalje član Sportinga iako novi trener Paolo Serđo ne računa na njega.

- Iako su propale tri-četiri opcije, interesovanja i dalje ima. Do kraja prelaznog roka ima još ceo mesec i ne gubim nadu da ću u narednom periodu rešiti pitanje kluba, zaključio je Stojković.

SC
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Stojković napušta reprezentaciju

pusi kurac majmune
zbog tvog forsiranja smo ostali bez disljenkovica  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Bora Milutinović menja Antića?

http://www.sportal.rs/news.php?id=32563
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Digli su hajku protiv Antica a ako ode prokukace sve zivo sto nam on nije trener.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia Lumia 920
Sportal..................................................      Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ова одлука Стојковића везе с мозгом нема. Па кад је силне ове године могао да истрпи ове критике и пљувачине што стоји на голу репрезентације а нема клуба, сад одједном кад се све стишало и кад је порастао у очима тих критичара он хоће да иде?  Smile

Па дај немој да се зајебаваш...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
FIFA odlaže odluku o Antiću

O žalbi Fudbalskog saveza Srbije povodom kazne selektora Radomira Antića, FIFA će možda raspravljati naredne nedelje, pišu ‘Novosti’.

Kako stvari sada stoje, neće se sastati Apelaciona komisija koja broji 18 članova, plus predsednik i dva potpredsednika, već će u Cirih, na sastanak doći pet članova Veća, koji će i doneti konačnu odluku.

Prethodno, zatražen je od sudije Horhea Larionde dopunski izveštaj koji će biti prezentiran svim članovima Apelacione komisije.

Ako se članovi Apelacione komisije, odnosno Veće koje će ih predstavljati, slože sa odlukom disciplinskog sudije Marsela Matijea iz Švajcarske, koji će prisustvovati sastanku, i prihvate dopunski izveštaj arbitra iz Urugvaja, onda će kazna ostati na snazi. Dopunski izveštaj je već stigao i momentalno je na “čitanju”...

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 
Santrač: Kleo treba da igra za Srbiju

Legendarni napadač OFK Beograda i Partizana Slobodan Santrač, mišljenja je da Brazilac iz Humske ulice što pre treba da dobije državljanstvo naše zemlje i da nastupi za Srbiju.

- Kleo je sjajan, ne plaši se šuta ili promašaja. Odlično igra glavom, a što je najvažnije, pogodio je tim. Možda nije tehnički potkovan, što se vidi u prijemu lopte, međutim ima sjajan osećaj za gol. Treba videti njegove dalje planove, mada sam uvek za to da napravimo igrača - istakao je Santrač.

Ranko Stojić, menadžer Brazilca se slaže sa Santračem.

- Nije bitno što je Kleo moj igrač. Činjenica je da mi kuburimo sa napadačima takvog profila, onima koji igraju dobro leđima i glavom. Pogledajte, Crvena zvezda imao četvoricu napadača drugačijeg profila, takav je i Ilijev. Mislim da bi on predstavljao sjajno rešenje, u prvom trenutku mogao bi da bude alternativa Nikoli Žigiću - rekao je Stojić za Press.

www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
Santrac prolupao
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.