Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 671 672 674 675 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 598741 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
I ja sam u fazonu da se Nis kao grad,Cair kao stadion pa i Radnicki kao klub aktiviraju...Veliki je to grad,mozda i bitniji od Kragujevca,Kraljeva,Krusevca,Cacka,Valjeva,Smedereva...

Cair treba da se popravi po hitno...

@superior istripovao si se kad si rekao "kao da igra reprezentacija Beograda"...Beograd je nas glavni grad,tu igra nasa reprezentacija,nasa zemlja...Igra se rukomet u Nisu pa ja nikada u svom zitovu necu reci "jbt. sta je ovo kao da igra reprezentacija grada Nisa..."

jaksa ti je lepo objasnio koji su razlozi,malo infrastrukture,malo kvaliteta terena,pa su i neki veci gradovi,pre svih Nis ostali bez gledanja fudbala i reprezentacije,sto moze da se podvede pod skandal,ali jbg. sta je tu je...

Takodje imamo mozda i nesrecu da imamo perfektan fudbalski objekat u gradu kakav je Smederevo (kmali grad koji statistici ne moze da odkupi toliko ljudi na jednom stadionu).nemamo mi tu kulturu odlaska na stadion i gledanja svog kluba iz svog grada kao i gledanje svoje repke ma skim igrala.Ako BG koji ima oko 2 miliona ljudi jedva okupi 55 soma kad dodje Francuska,sta onda ocekivati od Smedereva...Takodje ista varijanta je sa Jagodinom,na prvih par tekmi stadion ce da puca od ljudi kad dodje reprezentacija,kasnije ni reprezentacija nece u tom gradu moci da napuni stadion...A sa druge strene Nis koji ima potencijal da napravi spektakl,da ugosti i domacu i stranu reprezentaciju i da napuni stadion nema adekvatan fudbalski objekat(stadion) za tako nesto...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
nemamo mi tu kulturu odlaska na stadion i gledanja svog kluba iz svog grada kao i gledanje svoje repke ma skim igrala.Ako BG koji ima oko 2 miliona ljudi jedva okupi 55 soma kad dodje Francuska,sta onda ocekivati od Smedereva...

Аууу брате, шта си сад написао Smile

Па ми да гледамо клуб из нашег града, шта мислиш колико би људи гледало Звезду ? 2 хиљаде ? 3 хиљаде ? можда 5 ?  Чињеница је да људе боли курац да гледају Звезду када игра против младог радника, али да није нас из унутрашњости, било би још мање људи Smile

Како то мислиш једва су се скупили људи за Србија - француска ? Па владало је огромно интересовање, али су до карте дошли они који су имали новац и који нису заслужили Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Па да, немамо услове да играмо у другом граду, о томе управо и причамо.

Ове квалификације у Београду је изнео народ са стране и људи из РС што се бројности тиче. Сигурно је однос снага био једно 60%-40% Београд-остало. Поуздано знам и могу да тврдим тако нешто.  Smile

Кадафи у праву је човек. Србија је подељена на црно и црвено-беле, и то није култура навијања. Култура бодрења клуба из свог града је у Енглеској, претежно и у Шпанији и Италији. Нпр Пољаци и Руси имају тај обичај бодрења локалних клубова  Smile А то што је код нас ситуација специфична и таква каква је, јебига, крив је Тито  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
nemamo mi tu kulturu odlaska na stadion i gledanja svog kluba iz svog grada kao i gledanje svoje repke ma skim igrala.Ako BG koji ima oko 2 miliona ljudi jedva okupi 55 soma kad dodje Francuska,sta onda ocekivati od Smedereva...

Аууу брате, шта си сад написао Smile

Па ми да гледамо клуб из нашег града, шта мислиш колико би људи гледало Звезду ? 2 хиљаде ? 3 хиљаде ? можда 5 ?  Чињеница је да људе боли курац да гледају Звезду када игра против младог радника, али да није нас из унутрашњости, било би још мање људи Smile

Како то мислиш једва су се скупили људи за Србија - француска ? Па владало је огромно интересовање, али су до карте дошли они који су имали новац и који нису заслужили Smile

Delije su tek ove sezone pokrenule i usadile naviku i obrazovala ljude u smislu da se gleda Zvezda sa kim god igrala i da kalkulacije oko toga "e sad cu da dodjem,a sad necu..." ne treba da postoje...
Mi tu kulturu nemamo,nemaju je ni najbrojniji Zvezdini navijaci,a kamo li klubovi po unutrasnjosti...Oni bre ne gledaju i ne pada im na pamet da gledaju svoj lokalni tim...

Ista ili slicna stvar je sa repkom...Kada dodju Farska Ostrva,ne dodje niko,ali kada je Francuska,onda je pomama,mozda sam tu pogresio sto sam rekao "jedva skupi",ali sam karikirao jer ispada tako...Pogledaj Engleze ili Francuze,skoro pun stadion kad dodje Malta ili Nemacka,nema tu preterane rezlike...

Zato kazem imamo odlican objekat u Jagodini koja ce napumpati stadion u nekoliko prvih tekmi,kasnije i jagodina ce da se smori pocece da kalkulise "e sad necemo jer dolazi malta",a sa druge strena imamo Nis koji i sa kalkulacijom ima dovoljno stanovnistva i ljudi da puni stadion...A BG je postao sto se toga tice strahovito razmazen,ja se slazem i to mi smeta...

Pogresno si me shvatio ako si mislio da je ovo napad na "unutrasnjost",na protiv....ja konstatujem da ce manji gradovi od Nisa dobiti objekte a nemaju ljude koji ce ih posetiti,a da Nis koji ima potencijal u ljudstvu nema odgovarajuci objekat da spektakle...tu je mozda bio napad na "manje gradove" od Nis-a
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Па наравно да сам у праву, колико људи из Београда иде да гледа Звезду против металца и сличних тимова ? Јако мало,  боли њих  курац, јер већина размишља "шта, јак ми тим металац, одакле су ти уопште ?" а углавном ти људи живе на 100 метара од маракане Smile Мало је оних који иду на гостовања, али то су они највернији Smile

Али зато, кад би сутра дошла барса, па ми би морали маракану да проширимо, јер би онда и курта и мурта хтела да иде, а испушио би онај који је гледао звезду са још 100 људи на -25 Smile

Докле год људи буду ишли због имена противника, а не зато што воле свој клуб, имаћемо такву ситуацију...

Едит видим да си написао мање - више исто што сам ја рекао у мом посту Smile

Пази, ако би се играла текма у Крагујевцу, дошли би људи из Краљева, Чачка, Крушевца и осталих околних места да гледају Smile Али има ту више фактора, рецимо кад ФСС стави цену карте 1000 динара, па онда подели 70% карата разним "пријатељима"
Други проблем је као што је већ наведено, ми немамо услове, дакле треба уложити прво у стадионе и фудбалске терене, срамота је на каквим се све стадионима игра фудбал у Србији, а прилазе стадиону да не помињемо Smiley 1
« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 12:55:26 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Па наравно да сам у праву

Smile zanimljivo kako si ovo napisao,nisam primetio da ti je to gore bilo ko napisao  Smiley 1

Едит видим да си написао мање - више исто што сам ја рекао у мом посту Smile
auuuuuuuuh  Smile  Smile

Dalje,ovo nije tema "Zvezda" niti se o tome pise...Pisemo o reprezentaciji...

A ja govorim u globalu o ljudima nasim ljduima koji nemaju kulturu odlaska na stadion i gledanja svog kluba...Neko svoj klub dozivljava kao Zezdu i Parizan,neko svoj klub dozivljava kao klub iz svojeulice ili grada,razumes da je to totalno ne bitno u prici o kojoj pisem  Smile

Ali jbg. procitaj gore pa probaj da razumes,jbg. sta da radim ako svaki post shvatis onako kako zelis,a ne onako kako pisem,ubih se ovde vec dva posta da se opravdam i da ti objasnim sta sam mislio...

« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 13:01:17 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
Кадафи у праву је човек.

Зато сам написао, мало из зезања Smile

Citat
Dalje,ovo nije tema "Zvezda" niti se o tome pise...Pisemo o reprezentaciji...

Зашто сам споменуо Звезду ? Као прво, надовезао сам се на
Citat
  gledanja svog kluba iz svog grada

Друга ствар,

Citat
Mi tu kulturu nemamo,nemaju je ni najbrojniji Zvezdini navijaci,a kamo li klubovi po unutrasnjosti...Oni bre ne gledaju i ne pada im na pamet da gledaju svoj lokalni tim...

Ista ili slicna stvar je sa repkom...Kada dodju Farska Ostrva,ne dodje niko,ali kada je Francuska,onda je pomama,mozda sam tu pogresio sto sam rekao "jedva skupi",ali sam karikirao jer ispada tako...Pogledaj Engleze ili Francuze,skoro pun stadion kad dodje Malta ili Nemacka,nema tu preterane rezlike...

Због овога сам и рекао да си написао мање -више исте ствари као и ја, ја сам на примеру Звезде хтео да покажем како немамо ту културу и свест Smile

Citat
Ali jbg. procitaj gore pa probaj da razumes,jbg

Нисам глуп јбт, разумем шта си хтео да кажеш Smile

Citat
sta da radim ako svaki post shvatis onako kako zelis,a ne onako kako pisem,ubih se ovde vec dva posta da se opravdam i da ti objasnim sta sam mislio...

Не разумем како сам ја то схватио ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ma ok, iscoolirajte, mislim da se razumemo, i stvarno šta ćeš Ti khadafi čak u Bg da navijaš za Zvezdu... što si lepo ne ideš na Slogu, dal' će beogradjanin da zapuca iz bg kod mene u Niš da navija za Radnički - 'oće muljo ...  Smile i posle nam racku kriv što je država centralizovana..  Smile

nego daj da napinjemo moderatore da konačno proradi pod forum za SP... toliko ima tema o kojima bi se

diskutovalo  Smile
« Poslednja izmena: 19. Maj 2010, 13:16:41 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma ok, iscoolirajte, mislim da se razumemo, i stvarno šta ćeš Ti khadafi čak u Bg da navijaš za Zvezdu... što si lepo ne ideš na Slogu, dal' će beogradjanin da zapuca iz bg kod mene u Niš da navija za Radnički - 'oće muljo ...  Smile i posle nam racku kriv što je država centralizovana..  Smile

nego daj da napinjemo moderatore da konačno proradi pod forum za SP... toliko ima tema o kojima bi se

diskutovalo  Smile

Smile Smile Smile

pogotovo podrzavam pricu oko podforuma za SP  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ajmo poziv na jedan opšti spam na pp  Smile

ja imam lično sigurno 3-4 top teme za otvoriti....  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 671 672 674 675 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.