Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 665 666 668 669 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 598176 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kao i pred svaki susret s njima , puno price malo dela !  Smile

Pa mi mozemo da pricamo, to nam je pos'o pred svako veliko takmicenje, samo nece da valja ako pocnu da pricaju oni koji treba da delaju, ali s obzirom na autoritet Antica, sumnjam da ce to da se desi
« Poslednja izmena: 18. Maj 2010, 00:03:46 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Gotovo je...Prva poruka na 666 strani...Svi duboko u sebi znamo da je to realnost i da su najvece sanse upravo te i da ce se sve tako dogoditi...Nego zanima me jel moguce sa 4 boda proci grupu ne bas a? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Kad već pominjemo Nemce i njihove domete, pogledajte njihov tim koji je došao do finala 2002. Ako bi uopšte moglo da se poredi, po čemu su ovi igrači dole bolji od ovih koji sada igraju za Nemačku... Opet su i sad svi iz Bundes lige koja daje finalistu ovogovišnje LŠ i polufinalistu Lige Uefa... čak mi se čini da je ovaj tim sadašnji jači od ovog iz 2002  Smile

1    GK    Oliver Kahn (c)    15 June 1969 (aged 32)    45    Germany Bayern Munich
2    DF    Thomas Linke    26 December 1969 (aged 32)    34    Germany Bayern Munich
3    DF    Marko Rehmer    29 April 1972 (aged 30)    27    Germany Hertha Berlin
4    DF    Frank Baumann    29 October 1975 (aged 26)    11    Germany Werder Bremen
5    MF    Carsten Ramelow    20 March 1974 (aged 28)    25    Germany Bayer Leverkusen
6    DF    Christian Ziege    1 February 1972 (aged 30)    66    England Tottenham Hotspur
7    FW    Oliver Neuville    1 May 1973 (aged 29)    30    Germany Bayer Leverkusen
8    MF    Dietmar Hamann    27 August 1973 (aged 28)    40    England Liverpool
9    FW    Carsten Jancker    28 August 1974 (aged 27)    26    Germany Bayern Munich
10    MF    Lars Ricken    10 July 1976 (aged 25)    16    Germany Borussia Dortmund
11    FW    Miroslav Klose    9 June 1978 (aged 23)    12    Germany Kaiserslautern
12    GK    Jens Lehmann    10 November 1969 (aged 32)    14    Germany Borussia Dortmund
13    MF    Michael Ballack    26 September 1976 (aged 25)    22    Germany Bayer Leverkusen
14    FW    Gerald Asamoah    3 October 1978 (aged 23)    11    Germany Schalke 04
15    DF    Sebastian Kehl    13 February 1980 (aged 22)    8    Germany Borussia Dortmund
16    MF    Jens Jeremies    5 March 1974 (aged 28)    33    Germany Bayern Munich
17    MF    Marco Bode    23 July 1969 (aged 32)    34    Germany Werder Bremen
18    MF    Jörg Böhme    22 January 1974 (aged 28)    6    Germany Schalke 04
19    MF    Bernd Schneider    17 November 1973 (aged 28)    9    Germany Bayer Leverkusen
20    FW    Oliver Bierhoff    1 May 1968 (aged 34)    65                   France Monaco
21    DF    Christoph Metzelder    5 November 1980 (aged 21)    6    Germany Borussia Dortmund
22    MF    Torsten Frings    22 November 1976 (aged 25)    8    Germany Werder Bremen
23    GK    Hans-Jörg Butt    28 May 1974 (aged 28)    2    Germany Bayer Leverkusen
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ali tu to Nemci Smile Svi ih se plase i svi ih cene Smile

Jebes to meni su oni kao i svaka druga ispod prosecna reprezentacija.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Како исподпросечна?  Smile Не могу бити исподпросечни ни на основу једног фактора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Mislim da su "svabe" jace nego ikad(tacnije u zadnjih 10 godina).
Promjenio je Lev totalno reprezentaciju,napravio spoj mladosti i iskustva,a od nekih igraca se ocekuje da eksplodiraju,mislim,da ce kao i uvijek biti u zavrsnici turnira.

Nasa sanse je Gana prije svega.
Takticki i tehnicki smo jaci.Oni fizicki,zato ce tu Antic morati da pokaze svoje znanje i da ih u svakom segmentu igre pobjedimo.Stopere im bas i ne krasi intelegencija,i to je sansa za Zigu i Pantelu.Nasa odbrana je gotovo vrhunska i sad ne ocekujem neke prevelike probleme sa njima,iako imaju dosta neugodnih napadaca.Mislim da nam treba biti prednost:skok i taktika!

Onda sa "Pancerima" sta bude bice.Pokusati da se pobjede,bez kalkulacija remi,trte,vrte...
A sa Australijom na pobjedu.Stari su i dosta iskusni,imaju vrhunske pojedince,ali mislim da smo objektivno jaca repr. od njih.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Фина анализа. А прилично сам убеђен да ћемо тако и играти под Радомиром на Првенству.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Како исподпросечна?  Smile Не могу бити исподпросечни ни на основу једног фактора.
ne vidim ni jedan faktor po kom su jaci od nas ili gane(sa esijenom) Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Па Гана и ми нисмо исподпросечне репрезентације, а све и да нису бољи од нас(што и ја тврдим у овом моменту) значи да нису исподпросечни.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
pa iznad prosecne su Brazil, Spanija i Engleska
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 665 666 668 669 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.