Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 574539 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1064
Mateja je doktor za ono vase drvo! Smile

joj sto volim ove grobare sto i posle 10 godina oni i dalje jedinog " idola " vide u Mateji Kezmanu .. 80ih je to bio Dragan Mance, 90ih Pedja ( Mijatovic ), u novom veku Mateja Kezman ... da mi je samo znati ko je sledeci Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Mateja je doktor za ono vase drvo! Smile

joj sto volim ove grobare sto i posle 10 godina oni i dalje jedinog " idola " vide u Mateji Kezmanu .. 80ih je to bio Dragan Mance, 90ih Pedja ( Mijatovic ), u novom veku Mateja Kezman ... da mi je samo znati ko je sledeci Smiley

Kakav klinacki komentar za jednog 26 godisnjeg obrazovanog zvezdasa!Pa ko ce nam drugi biti idol?Sta lupetas covece?Sva trojica su igracine da nam nece idol biti u modernom dobu mozda Nikola Lazetic aka namestili su mi full ribu sa napumpanim usnama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
kezman igracina  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Шта се чудиш види шта си направио Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
Petković: "Antiću čuvaj se"'

Ilija Petković predvodio je SCG u Nemačkoj gde su mu velike probleme zadale povrede ključnih igrača. Pred SP u JA, Antić je ostao bez Dragutinovića i Jankovića.

"Velika je šteta za igrače i sam tim, ali na povrede se mora računati u ovom poslu. I bolje je da se povrede, ako se već događaju, dogode sada nego pred početak Mundijala. Jer, ako se Antiću desi da mu se povredi neki „stub“, kao meni Vidić u Nemačkoj, onda je teško graditi kuću od krova", ističe Petković, trenutno trener korejskog Inčona.

Pred Dragutinovića i Jankovića za koji sigurno neće putovati na Mundijal, sa povredama se muče Nikola Žigić, Gojko Kačar i Danko Lazović.

Ta 2006. i ova 2010. godina ne mogu da se porede po Petkovim rečima, jer niti je ista država, niti isti Savez, niti sličan kvalitet igrača.

"Antiću ne mogu ništa da savetujem, već samo mogu da mu poručim da mu Bog bude u pomoći ako ne prođe u drugi krug. Imali smo jednu priču u kvalifikacijama, koje smo završili briljantno u teškoj grupi, a sasvim drugu u periodu od tog novembra do Mundijala. Napravio sam veliku grešku što nisam podneo ostavku!"

Petkoviću nisu bila potrebna potpitanja.

"Zemlja je bila u raspadu, u Savezu su svi gledali šta će i koliko da otmu, ne misleći mnogo na opšti interes, jer je lični bio u prvom planu. Otišli smo na žreb, na kom smo bili kao mućak podmetnut ispod lepe kvočke. Svi su se smeškali u FIFA, a neka nova SCG je gurnuta u „grupu smrti“, valjda plašeći se rezultata iz kvalifikacija. E, tada sam spremio ostavku, želeo javno da istupim, ali nisam. I pogrešio sam, jer nisam slušao sebe već potpao pod uticaj saradnika i bio talac ličnog patriotizma".

Sve je tada bilo dobro, bez obzira na probleme oko spiska, pa naknadnog pozivanja sina Dušana u tim.

"U Srbiji svi čekaju nesrećan kraj. Mi smo tada u kvalifikacijama bili superauto, imali i atmosferu sve do prvog poraza od Holandije. Postali smo onda izduvane gume i vozili smo na felnama. Tada je pukla harmonija, jer vi uvek imate opoziciju u timu, u celoj ekipi. Na Mundijalu, kad krene loše, uvek se nađe igrač koji će kao pevac dići glavu, imati potrebu da on nešto kaže, jer zna da ne možete da ga vratite kući. Bio sam kao igrač na Mundijalu 1974, onda sa Sanijem u štabu 1998, pa selektor 2006. i znam da opozicija uvek vreba i jedva čeka da se dogodi nešto loše. Držao sam u Nemačkoj situaciju pod kontrolom dok sam mogao i kad se desio prvi poraz od Holandije u jednim novinama sam od heroja postao i 'pušač...'".

Ne želi Petković da nadvija crne oblake i jedino što može da poruči Antiću pred finiš priprema za Mundijal je...

"Neka u Afriku vodi što manje ljudi i što odanije sebi. Samo tako će smanjiti glavobolju, a opoziciju će imati, pa će je imati. Nju ne može da eliminiše. „Orlovima“ zaista od srca želim da prođu prvi krug, jer su u mečevima sa kvalitetnim selekcijama pokazali da imaju kvalitet. A kasnije, neka iznenade sami sebe".

Ilija Petković, ili Napoleon iz Knina, kako su ga nazvali posle pobede nad Bosnom, ponosan je na sve što je tada uradio, iako je posle samo devet meseci postao čak i Šestko. Narod slabo pamti, kaže Ilija.

Za velika dela potrebni su i veliki igrači, a Petković kaže da je Nemanja Vidić jedan od uzroka „nemačkog raspada“.

"Njegova povreda urušila je temelje tadašnje odbrane, kao što je njegova figura danas simbol ovog tima. Jer, da bi jedna selekcija bila snažna, mora da ima i pravu, svetsku zvezdu. To je u ovom timu Vidić, bez želje da umanjim značaj i vrednost Stankovića".

Antićeva selekcija i ona iz 2006. nisu ni za poređenje, ne kaže ništa novo Petković.

"Ma, tada od stabala nismo videli šumu. Selekcija je bila već na trulim daskama, nije bilo ni Savićevića, ni Mijatovića, igrači nisu imali rejting kao ovi sada, a ni vrednost. Svaka komparacija sa izborom igrača i kvalitetom je besmislena, ali sam ja ponosan, jer nismo mogli više".

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ziga dao dva gola juce
Njemu znaci nista ne fali.

« Poslednja izmena: 02. Maj 2010, 22:00:37 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Majstor ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Браво, Жиго! Такав нам треба за Њемце!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Tosic opet strelac za Keln. Zigic 2. Pantelic i Krasic strelci  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.