Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 590908 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Лекино брдо...

Veoma lepo uradjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
Jel to gore kod okretnice?

Па највероватније... Ја сам тако нашао....  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung s5230
Jel zna neko detaljne cene karata i aranzmana za SP ?
Na sajtu FSS pise koliko je najjeftija(za invalide) i koliko je najskuplja  Smile
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
Ако треба да те направимо на инвалида то није много скупо Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 Smile Smile

Прати ОВУ тему за неке информације, требало би ускоро да се зна план и хоће ли се уопште ићи. Прочитај тему.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II

И део екипе у Лондону на Фуламовом стадиону са утакмице Србија - Кореја

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
bio sam sa ovom ekipom pre rumunije  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Only you - PFC

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 281
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ljudi, nije ni Klemente kriv.  On je došao da uzme novac koji je Terzić prao od prodaje igrača.  Pa zašto se Terzić ne vrati pa da svoju pravdu dokaže pred sudovima!? Zar smo mi svi blesavi da ne znamo šta je taj majmun radio i koliko je para uzimao od menadžera da bi se pojedinci prodali !? Ma dajte ljudi, mi jesmo lud narod, ali nas takvi majmuni prave još ludjim nego što jesmo!
IP sačuvana
social share
"O moralu znam samo toliko da je moralno ono posle čega se dobro osećam, a nemoralno ono posle čega se osećam loše" -Hemingvej
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Only you - PFC

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 281
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Bravo za  autora slike na Lekinom brdu. Svaka čast
IP sačuvana
social share
"O moralu znam samo toliko da je moralno ono posle čega se dobro osećam, a nemoralno ono posle čega se osećam loše" -Hemingvej
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Srbima na Mundijalu nude krš od hotela!

Reprezentaciji Srbije domaćini SP u Južnoj Africi ponudili trećerazredni hotel „Lejks end konferens" u Benoniju! Zbog smrada, neokrečenih soba i niza drugih mana, čelnici FSS traže novi smeštaj

Fudbalerima Srbije organizator Svetskog prvenstva u Južnoj Africi ponudio je smeštaj u trećerazrednom hotelu! Čelnici našeg saveza odlučili su da im baza bude u gradu Benoniju u blizinu Johanezburga, a domaćini su im preporučili hotel „Lejks end konferens", koji ima samo tri zvezdice i, kako kažu oni koji su ga obišli, krasi ga „miris ustajalosti"!

Snežana Malušević iz agencije „Plavi, plavi", koja radi na pronalaženju smeštaja za naše reprezentativce u Južnoj Africi, kaže da konačna odluka o tome gde će biti smeštena naša reprezentacija još nije doneta.
2

Bivši gosti: Za vaše dobro, ne idite tamo

Hotel „Lejks end konferens" ima veoma loše preporuke ljudi koji su boravili u njemu. Na jednom od najpoznatijih veb sajtova specijalizovanih za ocenjivanje hotelskog smeštaja, www.tripadvisor.com, bivši gosti hotela u kom bi trebalo da borave „orlovi" izneli su svoje nimalo povoljne utiske.

„Ovo je ubedljivo najgori hotel u kom sam ikad boravio! Nemojte ići tamo! Kad smo stigli u ovo trošno konačište, morali smo da čekamo, jer su na recepciji bili ljudi koji su se žalili na sobe i osoblje. Sobe su odvratne. U kupatilu se na pojedinim mestima video malter. Bez lampi, jedan peškir za dve osobe, TV koji ne radi... Tokom noći probudili su nas lokalni pijanci, a pošto su zidovi kao od papira, čuli smo i sve što se dešavalo u drugim sobama. Doručak je bio đubre, tako da sam jedva dočekao da odem iz ovog bednog izgovora za hotel", napisao je jedan od bivših gostiju.

Drugi nije bio ništa zadovoljniji.

„Ne mogu da opišem koliko je ovo mesto odvratno. Za vaše dobro, ne idite tamo", kaže se u komentaru jednog Engleza.

Spreman i rezervni hotel

- Još nismo zakupili hotel „Lejks end konferens" jer pokušavamo da pronađemo nešto bolje. Reprezentacija će biti smeštena tamo samo ukoliko se ispune zahtevi koje smo postavili. Potrebno je da hotel okreče i da otklone miris ustajalosti. U svakom slučaju, imamo rok do 31. januara da izaberemo bazu - objašnjava Maluševićeva.

Čak i na fotografijama sa sajta hotela, koje su, naravno, pažljivo odabrane, vidi se da ovaj objekat baš i ne odiše luksuzom. Sobe su skromne, sa bračnim krevetima, a pomisao na, recimo, Nikolu Žigića i Nemanju Vidića u istoj postelji nikome nije prijatna, njima dvojici ponajmanje.
3

Takođe, kupatilo je spartansko, sa malom kadom i lavaboom, a prema tvrdnjama bivših gostiju (pogledajte antrfile), peškiri, sapuni i ostalo spadaju u deficitarnu robu. Ljudima koji su boravili u hotelu „Lejks end konferens" ostali su u sećanju neuviđavno i neprofesionalno osoblje i katastrofalna hrana.

Ipak, hotel „Lejks end konferens" ima i dobrih strana. Postoje fudbalski tereni za trening, golf tereni, bazen, pa čak i jezero za skijanje po vodi! Aerodrom se nalazi na samo desetak kilometara, Johanezburg je udaljen 30 kilometara, a do Pretorije, u kojoj će „orlovi" odigrati prvi meč na Mundijalu, ima 80 kilometara. Nelspruit, u kome ćemo igrati protiv Australije, nalazi se na 300 kilometara.
4

Rivali već izabrali

Većina reprezentacija učesnica Svetskog prvenstva već je izabrala baze, a to se odnosi i na sve naše rivale iz grupe D. Nemačka će biti smeštena u mestu Senturion, koje se nalazi u blizini Benonija, dok će fudbaleri Gane boraviti u Nelspruitu. U pitanju je jedan od gradova domaćina SP (Srbija će tamo odmeriti snage sa Australijom), ali Gana tamo neće igrati. Australijanci su se odlučili za hotel „Klufziht lodž", koji se nalazi u podnožju planina Cvarkops između Johanezburga i Pretorije.

Rezervna varijanta je hotel „Lapeng vilidž", koji se takođe nalazi u Benoniju. I ovaj objekat ima tri zvezdice, cene su malo niže, a smeštaj je nešto kvalitetniji. Ipak, ukoliko „Lejks end konferens" zaista bude adaptiran prema zahtevima FSS, ta prednost „Lapeng vilidža" će nestati.

Smeštaj - 1.000$ po osobi

Problem za sve učesnice prvog Mundijala koji će biti održan na tlu Crnog kontinenta predstavljaće cene. Južnoafrikanci su Svetsko prvenstvo shvatili kao idealnu priliku da zarade, pa su tako naglo poskupeli smeštaj, hrana, prevoz... Svaka reprezentacija dobiće od FIFA milion dolara za troškove smeštaja, što domaćini vrlo dobro znaju, pa su podigli cene i do deset puta.
5

Posebna priča biće bezbednost učesnika i navijača tokom turnira. Domaćini uveravaju da će sve biti u redu ukoliko se gosti budu pridržavali njihovih preporuka. A glavna preporuka je da se noću ne izlazi, dok bi u dnevne šetnje trebalo ići isključivo u grupama.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.