Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 583 584 586 587 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 590202 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6700
Antic nebi trebao mnogo da eksperimentise
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ajde realno, Milijas ima svojih kvaliteta i mana...

Mane su ocigledne kao i kvaliteti... Svako ko pogleda Wolves-e moze videti da je spor... Tj. ne toliko sto je spor pri trcanju, nego pri odigravanju i sl. oni koji su igrali PES bi mogli to da shvate kao slab "Response"...

Ali ima i svoje prednosti, to su duge lopte, prekidi koji su stvarno sjajni... E a posto smo mi takva ekipa i igramo tako kako igramo, taj profil igraca odgovara... Uz to sve, dosta paznje i poklanja defanzivi...
Takodje sto se gore navedene tvrdnje tice(da je malo spor), postoji problem u intenzitetu engleskog fudbala, na reprezentativnom nivou je to ipak malo drugacije, pa se to ne ispoljava preterano u reprezentaciji...

Da li treba da igra ispred nekog, ne znam... Verovatno neke utakmice da, neke ne, ovisno od taktike...

To je neko moje misljenje...

« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 18:44:03 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
Док се он намести на ту његову дугачку лопту, судија може и крај да одсвира.

Од њега просто нема скоро никакве користи, а својом спорошћу, приликом предаје лопте, може само ризиковати да је изгуби и да самим тим противнику да прилику за контру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
а својом спорошћу, приликом предаје лопте, може само ризиковати да је изгуби и да самим тим противнику да прилику за контру.

To svakako stoji... Samo ajde, koliko se puta desilo to do sada ili koliko smo puta primili gol posle neke takve situacije?  Smile Smile

Zato i napisah ovo za intenzitet u Engleskoj i na reprezentativnom nivou...

Da se razumemo, i ja se slazem da nama u toj reprezentaciji treba nesto vise... I vise bih voleo da imamo jednog klasicnog zadnjeg veznog i jednog organizatora igre ispred njega, ali mi takve igrace i nemamo... Nit je Deki klasican zadnji vezni pored koga ce tesko bilo ko proci, nit imamo organizatora igre... Ovako njih dvojica dele te uloge u defanzivi i u organizaciji, a protiv manjih timova to prolazi... Sta ce biti kada dodje neka ozbiljna ekipa videcemo...

Zato i napisah, da ovisno od utakmice ili taktike za tu utakmicu, Milijas treba ili ne treba biti u sastavu...

Naravno neko moje misljenje...

« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 19:22:59 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Ispadoste svi bolji od Antica...blago Srbiji... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Motorola GLEAM
Jaksa čitam šta pišeš i mislim da Ti je svaka na mestu  Smile

slažem se sa Tobom
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
superior drago mi je da se slazemo!  Smile

Slobodno napisi i neko svoje misljenje, svakako je pozeljno imati sto vise misljenja, ovde smo da bi diskutovali...  Smile 

Smile

« Poslednja izmena: 22. Dec 2009, 00:43:28 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
Једно питањце.

Видим да Баста ове године игра у Удинезеу и колико сам чуо, прилично је добар. Ја сам га гледао двапут, чини ми се, од тога једном је било против Интера, кад су несрећно изгубили утакмицу на Сан Сиру у деведесет и неком минуту, а како су играли барем су нерешено заслужили. Баста је одиграо сасвим задовољавајуће.

Е сад да се вратим на питањце. Је ли га Антић звао до сад или бар спомињао? Ја не могу да се сетим, јер пријатељске утакмице Србије и не гледам толико често, а у званичним сам сигуран да Басте није било.

Мислим да би се могло пробати (једна опција више ништа не шкоди) са њим на десном беку, а да Бане оде у средину одбране уместо, до сад несигурног Суботића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung E250
Једно питањце.

Видим да Баста ове године игра у Удинезеу и колико сам чуо, прилично је добар. Ја сам га гледао двапут, чини ми се, од тога једном је било против Интера, кад су несрећно изгубили утакмицу на Сан Сиру у деведесет и неком минуту, а како су играли барем су нерешено заслужили. Баста је одиграо сасвим задовољавајуће.

Е сад да се вратим на питањце. Је ли га Антић звао до сад или бар спомињао? Ја не могу да се сетим, јер пријатељске утакмице Србије и не гледам толико често, а у званичним сам сигуран да Басте није било.

Мислим да би се могло пробати (једна опција више ништа не шкоди) са њим на десном беку, а да Бане оде у средину одбране уместо, до сад несигурног Суботића.

Na isti nacin sam i ja razmisljao,ali kada pogledas tako ako Antic zove Bastu i ako se Basta uklopi,ili ce ispasti Rukavina iz repke(sto je verovatno) ili neko od stopera posto ce Bane preci na tu poziciju dakle:

Subotic,Lukovic,Drago

mislim da nisam nikoga izostavio,svi stoperi su nam vrhunski i bilo bi steta sa vec uigranim Banetom na boku(sada redovno igra i u Celziju na toj poziciji) da se pozove Dusan Basta jer ce onda neko od vrhunskih stopera da ispadne...+ imamo jos neke stvarno odlicne stopere koji nisu u reprezentaciji,najbolji primer za to je Bisevac...

Moje misljenje je znaci da se nista ne menja,neka ostane ovako kako je ekipa je vec uigrana i to je to =)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung SGH-E590
Pa Dragutinovic nece vise igrati za reprezentaciju posle svetskog i tada ce biti mesta za Bastu...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 583 584 586 587 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.