Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 592290 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Diamond2
ovde ima mnogo ne upucenih.
koju je reprezentaciju Antic odbio...
Politika-Sport
sto se tice visine ugovora moj stav je...
koliko znas toliko i vredis,sto se tice reprezentacije Srbije i fss moj stav je da mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi.
mislim da je glupo reci za nekog ko je bio trener real madrida,atletiko madrida,barse da ne moze sad da vodi ni jedan tim pa je preuzeo repku Srbije.
ako malo detaljnije se udubimo u reprezentaciju srbije sta su to znacajno celni ljudi FSS uradili,osim sto su angazovali Antica,nista,cak su morali greske pri organizovanju meceva u Srbiji iz utakmice u utakmicu da minimalizuju,mislim na propuste a bilo je mnogo propusta.
e sad...
sto ja da gledam kako se jedan tole karaza i lakovic pa i ministarka sporta mislim da bi Snezana Samardzic Markovic sepurili i glumili velicine kad se zna ko je trenutno gazda,pa dal bi imali sredstva za pocetak radova na tz. kuci fudbala da nismo putnici za afriku,jel platiniju skrenuo paznju jedan tole karaza il mu je antic rekao vidis kako moja deca igraju fudbal. s'druge strane treba da citam stampu de pise da je antic na nekom 23 mestu po primanjima pa to je isto jedan vid urusavanja autoritete,posto nije dozvolio da mu neko poljulja ime i velicinu na terenu sad je doslo vreme da se neki detalji izmene u ugovoru,manite se patriotiazma,od toga necete biti siti vec gladni.
koliko FSS ima evrica ima puno evrica i da je trenutnu cifru mnozio x2,FSS bi odresio i drugu kesu...
mene brinu neke druge teme...
ponovo sve sami profesionalci u FSS Sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Srbija me nije zvala!

SRBIN iz Bosanske Gradiške biće „orlovima“ jedna od briga kada 18. jula 2010. budu ukrstili koplja s Nemačkom na Mundijalu u Južnoj Africi. Da je bilo malo više entuzijazma s naše strane i brže reakcija verovatno bi danas vezista Verdera Marko Marin bio tema razgovora stručnog štaba selektora „elfa“ za rubriku „kako smo ga ispustili iz ruku“. Ovako, mi možemo da ga uvrstimo u nju, mada je pre tri godine predsednik FSS Zvezdan Terzić nameravao da Marka „uslika“ u dresu Srbije. Od ideje do realizacije - brži su bili Nemci, objašnjava na početku razgovora za „Novosti“ reprezentativac „pancera“.
- Tadašnji predsednik Saveza Zvezdan Terzić pričao je s kućnim prijateljem Mikijem Stevićem i mojim menadžerom Nikolom Damjancem na temu igranja za Srbiju. Postojala je želja, ali zvanično nikad nije ponuđena ta opcija - tvrdi Marko. - Tajming je bio u pitanju, ne želja, jer sam sa 16 godina već igrao za mladu selekciju Nemačke, bio sam pozvan da igram u kvalifikacijama za EP u Švedskoj, na širem spisku čak i A tima. Bilo je nekako logično da nastavim da nosim isti dres. Međutim, Srbiju nosim u srcu i uvek ću navijati za nju.
* I na Mundijalu, kad budete ukrstili koplja?
- Naravno da ću navijati za Srbiju, ali da, uz Nemačku, ode u drugi krug - uz smeh komentariše mladi igrač. - Zvali su me moji rođaci, prijatelji iz Republike Srpske, pitali me kako se osećam što za rivala imam „svoje“. A ja sam mogao samo da im odgovorim da sam profesionalac i da ću sve uraditi za pobedu svog tima.
* Kako Nemci gledaju na žreb?
- Ovde svi ističu da je Srbija najteži rival u grupi, da je to tehnički potkovan tim, dobro vođen, i da bi zajedno s nama trebalo da obezbedi plasman u dalje takmičenje. Ganu i Australiju ne potcenjujemo, pogotovo što ih malo poznajemo, ali Srbija je, ipak, naš najteži protivnik.
* Vaš Verder daje čak šest reprezentativaca, da li ste pričali s njima o Srbiji?
- Pričali smo Duško Tošić i ja sa Vizeom, Mertesakerom, Fringsom, Huntom i Ozilom i, iskren da budem, oni u prvi mah nisu bili upoznati ko sve igra „za nas“. Promenili su i mišljenje i izraz lica kada su čuli koji će nam srpski asovi biti rivali na Mundijalu. Postali su uvereniji da će Gana i Australija ipak biti lakši rivali od Srbije.
* Selekcija Nemačke je podmlađena nekolicinom najboljih igrača šampionske ekipe iz Švedske?
- Moj saigrač Ozil već je odigrao nekoliko mečeva u kvalifikacijama, priključeni smo još Boateng, Bek i ja. Nas trojica ipak nismo standardni, nastupili smo u nekoliko susreta kao rezerve, mada za šest meseci mnogo toga može da se promeni. Sad igram za Verder, borimo se za titulu. Nisam u istoj poziciji kao dok sam bio u Menhengladbahu, gde smo se borili za goli život i uglavnom se branili, zar ne?
* Svi se slažu da je Marin prirodna „desetka“?
- Volim da je lopta kod mene, da sam blizu gola i da mogu da budem strelac, mada prinudno igram u Verderu kao drugi napadač. Ne volim preterano obaveze u igri, a individualno sam najbliži načinu na koji je igrao Dejan Savićević, koga lično obožavam.
* Savićeviću je nadimak bio Genije?
- Znam, i zasad ne bih išao tako daleko s poređenjem. Jedan je Genije. Bio bih srećan kad bi neko imao razloga da me jednog dana uporedio s njim - završava priču još jedan naš igrač koji nosi dres druge države.
Stasom, rešenjima u igri, tehnikom, podseća na Piksija, dribla neočekivano kao Dejo, a opet je nekako svoj. Marko je igrač budućnosti.

LIČNA KARTA
* Ime i prezime: Marko Marin
* Rođen: 13. marta 1989. u Bosanskoj Gradiški
* Visina: 170 cm
* Težina: 60 kg
* Karijera: Borusija M. (2007-09), Verder (2009-?)
* Reprezentacija Nemačke: 7 (1)
* Vrednost transfera: 8,5 miliona evra

DRUŽENJE S TOŠIĆEM I RUKAVINOM
DVOJICA Srba odmah su se združila u Verderu, a osim sa Duškom Tošićem, Marko se redovno čuje i viđa sa Antonijom Rukavinom.
- Sa Duškom sam bukvalno po ceo dan i zaista mi je krivo što trenutno greje klupu, ali verujem da će uskoro pokazati o kakvom se igraču stvarno radi. Rukavinu sam upoznao preko menadžera Damjanca, polako smo gradili prijateljstvo i sada ne prođe dan a se ne čujemo telefonom.

NOVA GODINA U - BANJALUCI
MARKO će, kao i svake zime, deo odmora provesti u Bosanskoj Gradiški.
- Redovno dolazim u Republiku Srpsku, kod bake i deke, tetke i ostale rodbine i, naravno, mnogobrojnih prijatelja koje sam vremenom sticao. Jedva čekam 28. decembar, kad dolazim u Gradišku, a i Novu godinu ću dočekati u Banjaluci - otkriva Marko.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=165321&title_add=Srbija%20me%20nije%20zvala!&kword_add=mundijal%2C%20Marko%20Marinovi%C4%87

« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 00:06:41 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
То више није Босанска Градишка, већ само Градишка  Smile

Марина сам лично гледао на турниру у малом фудбалу... одлична техника. Мада на мене није оставио толико јак утисак утакмицама у Вердеру и 'гладбаху, имамо ми већ једног таквог у репрезентацији.

Иначе мали најчешће игра крило, и то лијево па баш и није права "10". Одувијек је био нада Њемачког фудбала и доста су га гурали...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Кога то имамо да може играти и лево и као организатор? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ма није он баш неки организатор.

Класично крило, исти Тошић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Па знаш како, у недостатку таквог играча (десетке), сигурно би с њим покушали, па ако не иде никакав проблем није вратити се на старо, а њега убацивати са клупе.

Тошић игра само на једном месту, које је резервисано за Ланета.

Мада су ово опет приче "шта би било, кад би...". Нема ништа од тога.

Испустили га и јеби га. Није први, а какви трутови нам раде у савезу, свакако неће бити ни последњи.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 02:03:14 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па и Марин отприлике игра само на позицији лијевог крила...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Ма да нам је Јоветић.

Толико је у Партизану био, да смо га вероватно могли наговорити да игра и за Србију.

Он ми је много боље деловао, док је играо за гробље, него Љајић сада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ја тог Љајића нисам никад ни гледао  Smile

Какав је?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Govorim o Marinu...

Igra valjda ofanzivnog all-aroundera, moze da igra i ofanzivnog veznog i krilo, a i da bude evo prinudno drugi napadac...

Meni je mnogo vise krivo sto ovaj decko nije igrao za Srbiju, jer je za razliku od Krkica za kojim je bilo visemesecno kukanje, covek zaista Srbin, prica srpski, i... Ali eto...

Nisam ga nesto mnogo gledao, dakle i ne mogu reci sta bi mozda bilo najbolje da igra i gde se najbolje snalazi, ali mislim da bi i na toj poziciji ofanzivnog veznog mogao da odigra dobro... Uostalom decko je 89 godiste, cak bi nama i vise odgovaralo da igra krilo, jer nama tih ofanzivnih veznih ne bi trebalo da zafali u buducnosti...

Ali dzabe sada sve to...

Slazem se i za Jovetica, a ovoj generaciji bi legao jedan Misimovic kao budali samar, ali njega je iz reprezentacije nazalost oterao Pizon, a i posle ljudi iz saveza...

« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 02:16:33 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.