Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 588425 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Jaksa otkud ti Pantelic kad nije sad u timu?

ili ova koju gledasmo ranije:

Stojkovic

Ivanovic     Vidic      Lukovic(Dragutinovic, Subotic)  Obradovic(mozda ce i Kolarov dobiti sansu)

Stankovic   Milijas   
Krasic                               Jovanovic 

Zigic       Lazovic(Pantelic) 

Stavih Pantelica zato sto smo tako igrali ranije, naravno da znam da nije pozvan za ovu utakmicu...  Smile Smile

Ja sam inace za ovu varijantu, ali protiv Francuza, nisam siguran...  Smile

« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 19:27:50 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
bas mislim da treba ofanzivno protiv Francuza,
Rumuni cim malo krenuli napred ovima problemi u odbrani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6700
slazem se da ne treba da se branimo  Smile,ali da igramo oprezno imaju problema sa odbranom
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia e71
mislim da glupo je da mi raspravljamo o formaciji pred mec kada na klupi sedi

NAPRED ORLOVI
      09.09.09.
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ribery a doubt for Serbia clash
Sunday 6 September 2009

France's battle to finish top of their 2010 FIFA World Cup™ qualifying group suffered a further blow on Sunday 6 September after coach Raymond Domenech revealed that both playmaker Franck Ribery and defender Julien Escude had received knocks during the previous day's 1-1 home draw with Romania.

Domenech, who was jeered by fans at the start of the match, is preparing for Les Bleus' potentially decisive clash away against Group 7 leaders Serbia on Wednesday. France are four points behind the Serbians with three games remaining and need a win to maintain their hopes of avoiding a qualifying play-off.

"We don't know whether they will be able to play on Wednesday," said Domenech. "We shall see, we generally wait until a day or two after a match to make an overall analysis."

Ribery, believed to have a calf injury, has had an injury-plagued close season and has barely played for Bayern Munich thus far this campaign. Indeed, this ring-rustiness was clear after he came on in the 57th minute against Romania and failed to make an impression.

Escude, for his part, put through his own net against the Romanians and will be desperate for an opportunity to redeem himself in Wednesday's crunch game in Belgrade

Fifa.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
bas mislim da treba ofanzivno protiv Francuza,
Rumuni cim malo krenuli napred ovima problemi u odbrani

Mozda je odbrana bila problem zato sto je vecina francuza bila u napadu...  Smile Smile

Svakako jesu pomalo problematicni pozadi, ali isto tako ne smes se ni otvoriti protiv njih, jer ce te Anjelka i Anri jebati ruzno...

Dakle mi treba da igramo onako kako se stalno napominje... Stalozeno, smireno i oprezno... Ni previse ofanzivno ni previse defanzivno(ovo po mom misljenju)... Oni ce morati da krecu napred i da napadaju sto bi trebalo da ostavlja prostora za nase kontranapade...

Ako mi umrtvimo igru, mislim da su nam sanse vece jer ce biti nervozni i...

Takodje mislim da smo u prednosti u prekidima...

Sto se tice generalno ofanzivnog potencijala, tu su ipak oni bolji...

« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 23:41:09 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ne znam zasto ljudi ali mislim da Antic ne zna da li da mu igra Milijas(koji je igrao ceo kvalifikacioni ciklus i koji je odabran u tim kola Premijer Lige) ili da mu igra Kacar(koji je u zivotnoj formi,koji ima stila i hrabrosti za velike utakmice,a moze da igra vise pozicija u timu)...Tako da je vrlo moguce da igramo i sa jednim i sa drugim...

mozda je ovo moje lupetanje,ali moguce je da nastupimo ovako:

------------------------------------------stojkovic------------------------------------------
ivanovic------------------vidic-----------------------subotic----------------dragutinovic
-----------------------------stankovic---------------milijas----------------------------
krasic-----------------------------------kacar---------------------------------jovanovic
------------------------------------------zigic--------------------------------------------

Jaka krila koja mogu i da prelaze u sferu napada,Kacar koji trese mrze i ima osecaj za gol,odmah iza Zigica.Zigic na izgled jedini spic ustvari jedini centarfor i sidras,ali mozda samo jedan od trojice spiceva.Stankovic i Milijas zadnji vezni,igraci koji treba da stanu na loptu i daju dug pas ka bok(sto su radili tokom kvalifikacija),pozadi sve poznato...

ja mislim da je po trenutnoj formi igraca i situaciji,ovo ok i realna postava,cak postava na kojoj se selektoru ne moze zameritit da je igra "sa jednim spicem" i da je to "defanzivno"

Sta vi mislite?
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Што се тиче офанизиве слажем се потпуно, ту поставу и ја фаворизирам... Али тешко да ће позади играти Суботић, тј. могуће је али ја лично то не бих волео, бојим се да би могао да нас сјебе... Преферирао бих Обрадовића лево а Драгутиновића или најпре Луковића позади, заједно са Видићем
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6700
u odbarni Vidi i Lukovic
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u odbarni Vidi i Lukovic

Po meni :

Bane Nemandza  Lukovic   Obradovic

Stankovic  Milijas

Krasic        Kacar           Jovanovic

Nikola

Ali formacija i jedna ili dve promene nisu toliko bitni, bitno je da budemo mirni, stalozeni i da ih ugazimo Smile

Anri: Beograd me neće uplašiti...

Fudbalski reprezentativci Francuske očekuju neprijateljski doček na rasprodatom stadionu Crvene zvezde u Beogradu, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

"To će biti prava borba i oni će nas spremno dočekati. Navijači će biti uz njih i svi su naoštreni, svi žele pobedu", rekao je reprezentativac Frank Riberi.

Reprezentacija Srbije je prva u Grupi 7 sa 18 bodova, četiri više od Francuske i ako izabranici Radomira Antića pobede u sredu izboriće direktan plasman na Mundijal u Južnoj Africi.

Napadač "trikolora" Tijeri Anri rekao je da njegova ekipa neće podleći pritisku, bez obzira na atmosferu u Beogradu.

"Srpski igrači igraju na svom terenu i biće im lakše, ali ne mislim da će nam to smetati. Oni imaju dobar tim i trenutno su u dobroj formi, ali ja dugo igram fudbal i pun stadion u Beogradu me neće uplašiti", rekao je Anri.

Francuzima je potrebna pobeda da bi ostali u trci za prvo mesto u grupi. Ako ostvare pobedu "trikolori" će se približiti Srbiji na bod, sa dve utakmice do kraja kvalifikacija.

Francuska je u septembru u Parizu pobedila Srbiju sa 2:1, ali posle remija sa Rumunijom u subotu (1:1), fudbaleri Rejmona Domeneka izgubili su sedam bodova u kvalifikacijama.

"Ističe nam vreme. Moramo da osvojimo tri boda u Srbiji", rekao je defanzivac Patris Evra.

Posle utakmice sa Francuskom selekciji Srbije ostaju još mečevi sa Rumunijom u Beogradu i Litvanijom na gostovanju, dok će Francuska dočekati Austriju i Farska Ostrva.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se u sredu od 21 sat. Koji minut pre toga, na stadionu će biti intonirane himne i jako je važno da se ne zviždi himni gostujućeg tima, a još važnije da se nijedan igrač Francuske ne vređa na rasnoj osnovi.

UEFA je najavila da će gledati sa posebnom pažnjom na dešavanja u Beogradu.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Jedite govna sa posebnom paznjom......

« Poslednja izmena: 07. Sep 2009, 11:49:33 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.