Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 614094 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Neka bude Jočić onda. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ponovo orao

Saša Ilić, najbolji fudbaler austrijskog kluba Red Bul iz Salcburga, posle godinu dana zaigraće za reprezentaciju Srbije. Selektor "orlova" Miroslav Đukić odlučio je da za prijateljsku utakmicu našeg nacionalnog tima sa selekcijom Ukrajine u Kijevu, 26. marta, pozove i iskusnog veznog igrača, nekadašnjeg kapitena Partizana.

Saša Ilić poslednja dva meseca igra u životnoj formi i trenutno je jedan od najbolje ocenjenih igrača u fudbalskom prvenstvu Austrije. Baš najviše zahvaljujući njemu, Red Bul je uspeo da se uključi u borbu za titulu sa Laskom i bečkim klubovima Rapidom i Austrijom.

Da li vas raduje što ćete ponovo igrati za reprezentaciju Srbije?
- Drago mi je što me se selektor Miroslav Đukić setio. Vraćam se u nacionalni tim posle godinu dana. Znam da je boljka naše reprezentacije vezni red, što je možda bio i ključni problem u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Očekujem da dobro odigram protiv Ukrajine i uverim selektora Đukića da me zove i za naredne akcije. U Kijevu nas čeka dobar takmičarski meč. Uveren sam da to neće biti samo prijateljska utakmica, već da će obe selekcije zbog toga što nisu uspele da se plasiraju na Everopsko prvenstvo pružiti svoj maksimum – rekao je za naš portal Saša Ilić.

Da li ste ljuti na neke ljude u FSS što ste neopravdano bili izostavljeni iz reprezentacije?
- Mirno sam prihvatao nepravdu koja mi je činjena poslednjih godinu dana. Ne znam iz kojih me je razloga bivši selektor Havijer Klemente izbrisao. Bilo mi je teško, ali nikada nisam pravio problem što me nema na spisku. Neko me je namerno zapostavljao, što se kasnije pokazalo kao glup i nepromišljen potez. Kod mene nema ljutnje, jer znam koliko vredim. Sada je najvažnije da Srbija odigra dobro u Ukrajini i da počnemo da stvaramo novu reprezentaciju. Vrlo brzo doći će i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, u koje nikako ne smemo da uđemo nespremni.

Kako vam je u Salcburgu, čini se da se situacija promenila nabolje po vas?
- Bio sam nezadovoljan kada sam iz Galatasaraja stigao u Red Bul. Činilo mi se da sam iz jedne jake i uzbudljive lige stigao u penzionerski šampionat. Malo sam prenaglio, jer su se stvari od tada bitno promenile. Moj klub je uložio dosta novca u pojačanja, ali i celokupnu strukturu. Dobro mi je u Salcburgu, iako sam imao nekih nesuglasica s trenerom Đovanijem Trapatonijem. Izgleda da smo i nas dvojica uspeli da pronađemo zajednički jezik, što je bila dobitna kombinacija za Red Bul, koji je od tada počeo da ređa pobede. Sa mnom su i zemljaci Milan Dudić i Đorđe Rakić, pa nam je zajedno lakše.

Može li Red Bul da odbrani titulu u Asutriji?
- Pre mesec dana bili smo u velikom bodovnom zaostatku za bečkim klubovima Rapidom i Austrijom, kao i Laskom. Sada smo uspeli da ih stignemo i uključimo se u borbu za titulu. Ništa nije izgubljeno, pošto je ostalo još dosta da se igra. Red Bul je definitivno najkvalitetniji tim, a najozbiljniji rival biće nam Rapid. Kod kuće čekamo odlični Lask, koji je najveće iznenađenje prvenstva, i Rapid. U tim mečevima odlučićemo o tituli. Naš najveći problem je što kod kuće igramo utakmice na veštačkoj travi i prosto meljemo rivale. Problem nastaje kada odemo na gostovanja, jer tada ne možemo da se sastavimo s loptom. Kod kuće dobijamo sve, dok smo na gostovanjima od 14 utakmica dobili samo dve.

Hoćete li možda na leto da promenite sredinu?
- Dugoročni planovi teško mogu da se prave u fudbalu. Voleo bih da odem u neku drugu zemlju, gde se igraju kvalitetnije utakmice, ali imam fantastičan trogodišnji ugovor i pitanje je mogu li da ga raskinem. Da se ja pitam, peške bih se vratio u Galatasaraj. Na mene je Turska ostavila pozitivan utisak. Tamo se živi za fudbal, a derbiji sa Bešiktašem i Galatasarajem su nešto što treba doživeti. Fudbaler sam koji voli paklenu atmosferu na stadionu, žestoko i fanatično navijanje, a ne pozorišnu publiku kakva je u Austriji. Videćemo šta će se desiti na leto, ništa ne bih da prejudiciram – poručio je Saša Ilić.

Извор: На длану
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130

Neka bude Jočić onda. Smile

Kontam da je preduslov da neko sedne u tu fotelju, u ovoj Srbiji, da je neki mafijas ili baja u pokusaju, sa dobrim ledjima... Obicni smrtnici nemaju tu neke sanse...  Smile

* Bravo trsto majstoreeeee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Nadam se da će i Kežmanu napokon da uruče poziv. Bio bi red da prestanu da izigravaju degenerike i da ga pozovu.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Citat
Ponovo orao

Citat
Saša Ilić

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Бодо јеси свршио ?  Smile

пс добра одлука Ђукића  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ocekivano. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
samo ne ilica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Fudbalski debil.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
samo ne ilica  Smile

Fudbalski debil.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.