Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 614055 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Terzić podnosi ostavku!
Sad neka se usavršava i skija koliko god mu je volja !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
Luković: Nisam ljut što me Đukić ne zove

Ako se kladiš, nemoj da igraš na Udineze! Tako je najlakše... Jer, pogoditi kakav će biti ishod mečeva "crno-belih" sa "Friulija" ove sezone, teže je nego dobiti sedmicu na lotou.

Od januara, do danas, Udineze je odigrao deset mečeva, pobedio na tri, izgubio na pet, a dva puta je bilo nerešeno. Evo nekih od rezultata: Udineze - Đenova 3:5, Udineze - Inter 0:0, Ređina - Udineze 1:3, Napoli - Udineze 3:1...

"Ovo mi je najčudnijih mesec dana u Udinama. Mi smo luda ekipa. Kad od nas očekuju sigurne pobede mi primimo pet golova, a onda izborimo remi na meču sa Palermom ili pobedimo Atalantu, odnosno izgubimo od Parme kada smo na 0:0 promašili tri zicera" kaže Aleksandar Luković, prvotimac "zebreta" za MONDO.

Nekadašnji levi bek Crvene zvezde u timu iz Udina ima mesto standardnog prvotimca, ali nešto drugačije zadatke na terenu.

"Igram na mestu levog štopera. Igramo sa trojicom defanzivaca u liniji i ja sam na levoj strani, bez preteranih ofanzivnih zadataka, ali sam zato mnogo poboljšao defanzivu. Od 25 utakmica u šampionatu odigrao sam čak 22 i još četiri u Kupu Italije. Dakle, mogu da kažem da sma standardan prvotimac i sa te strane sam vrlo zadovoljan dosadašnjom karijerom u Italiji".

"Mislim da zaslužujem poziv za Srbiju, ali..."

Ipak, Lukovića nema u najboljem timu Srbije. Podatak koji kod njega ne izaziva ljutnju.

"Bože sačuvaj da budem ljut! Đukić je selektor i on bira. Tu sam za svoju zemlju, zauvek, i ćekaću poziv. Ako ga bude... Mislim da zaslužujem, ali nije moje da to odlučujem. Nastaviću da igram najbolje što mogu, pa šta bude".

Ambicije Udinezea ove godine menjale su se kako je sezona odmicala.

"Počeli smo od želje da što pre obezbedimo opstanak, a sada jurimo Evropu. Šesti smo na tabeli sa velikim šansama da sigurno obezbedimo UEFA kup, a možda i kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako uspemo, u klub će biti prezadovoljni", kaže Luković.

Mladi fudbaler prati dešavanja u srpskom sportu, posebno u svojoj Crvenoj zvezdi, mada ističe da nije previše upućen.

"Nadam se još jednoj tituli mog kluba, ali nadam se i da će se uskoro završiti sa ovim pričama o fudbalskoj mafiji i sa brojnim hapšenjima koja su se dogodila. Bilo me je sramota kad su Italijani videli kako su odveli Dragana Džajića. Ne razumem ni policiju, izgledao je kao narko diler. Mogli su da imaju malo mere", kaže Luković iskreno.

Za razliku od nekih srpskih sportista, Aleksandra Lukovića mediji nisu previše ispitivali za mišljenje o Kosovu. O tome slabo se priča i u ekipi.

"U Udinezeu nema previše intereosvanja za stvari koje su van fudbala, posebno ne za politiku. Ipak, vidim da Italijani sve što znaju o Kosovu znaju iz sredstava informisanja. Malo je onih koji su upućeni. Sa nekima sam razgovarao i shvataju kakva je nepravda učinjena, ali ne upuštaju se previše. Svi su, ipak, shvatili moju poruku da je Kosovo Srbija i da će tako ostati zauvek", kaže Luković.

(MONDO)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
Ne lupaj glavu u zid  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ne lupaj glavu u zid  Smile

Skoci kroz prozor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Sve bolje od boljeg. Prvo vidim sliku Trisovica pa reko onse pita zasto ga nema u reprezentaciji kad posle bolje pogledah vidm pise Lukovic, jos gore Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
U reprezentaciji u kojoj igra Nemanja Rnic,Lukovic moze da bude kapiten...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
12.03.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS

MIROSLAV ĐUKIĆ:

IGRAČI, DOSTA NAMETANJA PREKO NOVINA!

Miroslav Đukić: "Svi oni koji preko medija pokušavaju da mi skrenu pažnju da ih zovem u reprezentaciju - na pogrešnom su putu. Te tekstove ne čitam, ali niko od kandidata nije otpisan"

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić poručio je pojedinim kandidatima za državni tim da uzalud pokušavaju da mu se nametnu putem pojedinih medija. Strateg „orlova" naglašava da pokušaje takve vrste ignoriše jer od svakog igrača očekuje da mu se nametne isključivo adekvatnim partijama na terenu. Takođe, on smatra da šampionat nikako nije završen, iako Partizan ima prednost od pet bodova u odnosu na večitog rivala.

- Svi oni koji izjavama u novinama pokušavaju da mi skrenu pažnju na sebe - na pogrešnom su putu, jer na takve tekstove ne obraćam pažnju. Moj stav je da svaki fudbaler mora da me partijama koje prikazuje ubedi da poseduje reprezentativni kalibar. Jedino je teren merodovan za moju konačnu odluku koga ću na kraju pozvati i, podrazumeva se, pri tom sam spreman da preuzmem odgovornost za poteze koje vučem - ne ostavlja prostor za nedoumice Miroslav Đukić.

Strateg našeg nacionalnog tima prisustvovao je 132. večitom derbiju, posle koga su neki igrači Crvene zvezde upućivali otrovne strelice na njegov račun.

- Pažljivo sam odgledao večiti derbi, pomno pratim igre svih igrača koji mogu da nam budu od pomoći i nemam nameru da komentarišem bilo čije izjave. Ono što mogu da kažem to je da niko ne treba da se oseća kao da je otpisan. Tačno znam kakav profil fudbalera mi je neophodan za viziju igre koju imam i sigurno je da reprezentaciju neću da sastavljam po nekom ključu.

- Ono što su prokockali na „Marakani" crno-beli su nadoknadili u minulom prvenstvenom kolu i sada su na „plus 5". Prvenstvo će, ipak, biti zanimljivo - tvrdi srpski selektor.

- Istina je da Partizan ima malu prednost, ali mislim da je isuviše rano da bi se otpisivala Crvena zvezda. Do kraja šampionata ima još dosta da se igra i, stoga, siguran sam da će se do samoga kraja voditi neizvesna trka.

Pažljivo Đukić prati previranja u našoj „kući fudbala", bez želje i namere da se meša u stvari koje nisu u opisu njegovog radnog mesta.

- Ukoliko svako od nas bude radio najbolje što može na svojoj „parceli", nikakvih problema neće biti. Na svaki način se trudim da izolujem igrače od svih dešavanja koja nemaju direktne veze s terenom, jer samo na taj način možemo da budemo od pomoći srpskom fudbalu i pokažemo pravo lice u kvalifikacijama za naredno Svetsko prvenstvo - zaključio je Đukić.

Spisak za Peking i Ukrajinu

Ambiciozni strateg „orlova" uskoro dolazi u Srbiju da bi povukao prve konkretne poteze za reprezentativne akcije koje slede.

- Stižem u Beograd 21. marta i odmah ću obelodaniti širi spisak igrača na koje računam za Olimpijske igre u Pekingu. Istovremeno ću i saopštiti spisak fudbalera koji će dobiti šansu za predstojeći prijateljski meč sa Ukrajinom - kaže Đukić.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Đorić je bruka srpskog fudbala

Intervju Milovana Đorića dnevniku "Sport", u kojem je prozvao čelnike srpskog fudbala, dobio je, prema očekivanju, nastavak. Prvi se oglasio potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Đorđević, jedan od ljudi koji, po mišljenju Milovana Đorića, “nema težinu” u srpskom fudbalu. Međutim, Đorđević nije ostao dužan “liku i delu” koji već decenijama opstaje u svim strukturama FSS.

"Video sam koliku gomilu gluposti je izgovorio čovek koji zbog svega što je uradio nema kredibilitet da priča o aktuelnom trenutku srpskog fudbala. Vara se Đorić ako misli da je narod u Srbiji zaboravio sve ono loše što je napravio sa nacionalnim selekcijama. Uništio je generaciju mladih igrača, obrukao nas sa “A” timom, posvađao se sa mnogim reprezentativcima od imena i ugleda... Lista gluposti i promašaja u njegovom radnom kartonu je velika i on je poslednji čovek u Srbiji koji ima prava da priča o bilo kom fudbalskom radniku", rekao je Đorđević.

Đorić smatra da, osim Tomislava Karadžića, svi moraju da odu sa položaja koji trenutno zauzimaju.

"Izgubio je "bata Đora" kompas i priča gluposti. Takvi ljudi mi nisu ni do kolena, ne mogu ni vodu da mi nose! Uplašio se, izgleda, za posao koji ne radi kako treba, a uživa silne beneficije. Proveriću na Izvršnom odboru koliko Milovan Đorić košta Fudbalski savez Srbije. Kolika mu je plata, koliki troškovi službenog telefona, auta koji koristi, koliko je uzeo na račun dnevnica? Čovek je polupismen, konfliktan, bezobrazan. Za njega je, izgleda, počela kampanja i već lobira za Karadžića, Kosanovića... U fudbalu je bio sve, a nije uradio ništa. I ta priča o školi za licenciranje... Svašta sam čuo".

Izgleda da Đorić ima rešenje za mnoge stvari u fudbalu?

"Možda za sebe i prijatelje. Šta je to Đorić radio kako treba? Ništa! Gradio je samo na Zlatiboru. Od čega? Gde je to Đorić bio uspešan, pa je mogao da zaradi? On je taj koji će morati da polaže račune pred Izvršnim odborom, a ne da deli lekcije drugima. Moraće Đorić da pravda svaki dinar koji je uzeo iz kase Fudbalskog saveza Srbije", zaključio je Dragan Đorđević.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.