Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 612647 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Citat
Smejem ti se . . .  Kako te nije sramota da ovako seres?
Moje misljenje Smile
tvoje neobjektivno misljenje. . .

Kaze se subjektivno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Subjektivno = neobjektivno , kako god da se kaže poenta je da nije objektivno ili ti subjektivno je !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Moje misljenje Smile

Kaze se subjektivno
danas mi je neverovatno kratak fitilj tako da cu da se iskljucim iz rasprava da ne bih nekoga napusio i dobio ban . . mada bi me realno boleo Qrac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Idi ja cu te odmeniti , ja sam baš nešto raspoložen za kavgu !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Moje misljenje Smile

Kaze se subjektivno

Nemoj sad ti da se pravis pametan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Idi ja cu te odmeniti , ja sam baš nešto raspoložen za kavgu !  Smile
dogovoreno  . . . ako se bas puno budem iznervirao cuvam ti ledja  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
ej nemoj sada ovdenak red da zavodim ja,tralalal lalal lala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung Galaxy
7. фебруар 2008.

Саопштење за јавност председника ФС Србије Звездана Терзића

Поводом актуелних проблема који обележавају наш фудбалски тренутак оглашавам се овим саопштењем за јавност.

Пре одржавања седнице Конгреса УЕФА у Загребу обавестио сам јавност да ћу у наредном периоду, а у складу са раније донесеном одлуком, да се едукујем на Универзитету у Финиксу из области спортског менаџмента и руковођења у спорту.

Као што је познато, у фебруару у ФС Србије је по правилу најмање обавеза и активности, па сам зато тај месец увек користио за личну едукацију.

Са жељом да се прекине са нагађањима, напомињем да ћу се у Србију вратити 27. фебруара ове године, баш као што сам и планирао.

По доласку у Београд одржаћемо низ састанака најважнијих тела и органа, анализирати комплетну ситуацију и заузети одлучан став. Тада ћемо имати и налазе истражних органа и на основу комплетне слике донећемо адекватне одлуке.

Именовањем Драгана Џајића на место директора репрезентативних селекција планиран је нови правац развоја српског фудбала. Његовим хапшењем српски фудбал је изгубио много, а уједно је бачена и велика мрља на богату историју ФК Црвена звезда.

Истичемо да не желимо да на било који начин ометамо истражни поступак, већ хоћу да изразим људско уверење да ће Драган Џајић издржати најтежу битку кроз коју пролази. Убеђен сам да има довољно снаге и да ће задржати ореол победника. Не заборавимо - наш фудбал и комплетан регион у историји бољег нису имали, Европа и свет се диве великану Џајићу и имам обавезу да на то подсетим у овом моменту.

www.fss.org.yu

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Sulejmani za “deset“

DEBI na klupi Miroslava Đukića nije doneo pun pogodak u Skoplju, ali je jasno da selektor hoće da podmladi tim. Svoje vrednosti protiv Makedonije, demonstrirali su "klinci" i pokazali da poseduju i kvalitet i potencijal.
Prvi test je pokazao da možemo očekivati lepše dane za srpsku reprezentaciju, ali hitno mora da se stane na put starim "boljkama" i opuštenosti pojedinaca. Pogotovo kada u rukama imamo povoljan rezultat. Miroslav Đukić ne kritikuje i traži još vremena da bi sve bilo pod konac.
- Za stvaranje pobedničkog mentaliteta i prepoznatljive igre potreban je duži period. Ne može se posle samo dva treninga očekivati briljantna igra. Određene stvari su pozitivne, kao i velika odgovornost koju su reprezentativci pokazali, što mi uliva nadu da ćemo uspeti u našim zamislima - jasan je Đukić.
Pojedinačan učinak Đukić ostavlja za "svoju arhivu", a kaže da ne treba odmah forsirati priču ko je pokazao manje ili više.
- Za neke momke predstavlja opterećenje kada se svaki njihov potez prati pod lupom, pa onda iz straha poču da greše. Znam koliko ko može i uvek se trudim da imam dobru procenu. I kada je u pitanju Rnić, momak kojeg treba "paziti", ljudi moraju da mi veruju, pošto znam kolike su Nemanjine mogućnosti. Baš kao i ostalih reprezentativaca.
Ponekad neko može da iskoči i iz drugog plana.
- U test utakmicama svako će dobiti priliku, a igraće najbolji, za koje ja smatram u datom trenutku. Srbija ima na koga da se osloni, a voleo bih da smo pobedili na startu. Ako budemo svesni da možemo bolje, onda kada bude najvažnije, ostvarićemo uspehe.
Brojne izmene kumovale su da domaćin stigne do remija.
- Mešali smo karte i menjali pozicije, ali kada se podvuče crta, treba da budem zadovoljan. Naravno, sve ću to sagledati iz svog ugla, kada budem ponovo gledao utakmicu - zaključio je selektor Đukić. Od novajlija, najviše je pokazao Sulejmani (sjajna tehnika i brzina) i to je pun pogodak Đukića. Smiljanić je potvrdio da je dobar organizator, Lazović je bio razigran i precizan, a standardni su bili: Žigić, Vidić, Kovačević i Dragutinović. Vidi se kvalitet i kod Krasića, Jankovića, Kuzmanovića, Duška Tošića i Jovanovića. Rukavina u napadu besprekoran, ali mora da se posveti i defanzivi. Ipak, treba apostrofirati da je ovoj ekipi preko potreban golman Vladimir Stojković, bez potcenjivanja Ilića ili Kahrimana.
- Priznajem da sam tek u Italiji počeo da mnogo radim na sticanju defanzivnih zadataka, bez čega nema uspeha. Ako u tom segmentu budemo maksimalno napredovali, bićemo na dobrom putu - samokritičan je Boško Janković.

UKRAJINA 26. MARTA
DO 23. marta reprezentacija Srbije neće imati aktivnosti, a onda sledi novo okupljanje u Kovilovu, a zatim odlazak u Odesu, gde će se "orlovi" 26. marta, sastati sa najboljom selekcijom Ukrajine.
Do kraja sezone "orlovi" igraju još tri meča za samo sedam dana: protiv Republike Irske (24. maj - Dablin), Rusije (28. maj - Minhen) i Nemačke (31. maj - Gelzenkirhen).

VEČITI DERBI IPAK SA NAVIJAČIMA?
KOMISIJA za žalbe u petak će definitivno "presuditi" Crvenoj zvezdi na osnovu žalbe da joj se smanji broj utakmica pred praznim tribinama. Crveno-beli treba da još dva puta igraju pred praznom "Marakanom", a kako saznajemo, postoji realna opcija da kazna bude prepolovljena. Ukoliko se to dogodi, publika će moći da prati večiti derbi 1. marta na našem najvećem stadionu.

izvor:www.novosti.co.yu
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Blago tebi koji seres po selektoru nacionalnog tima a ne znas f od fudbala.
malo kasnim,jebiga neki od nas imaju i život
e moj dečko kad sam ja igrao fudbal ti si se mućko u jajima,ali ode karijera zbog balvana koji startuju sa dve noge nešto poput kežmana
to isto misli još 3.500.000
ko mu je kriv kad je zvao rnića
šta je đukić osvojio kao trener,drugo mesto na EP 21 sa onakvom ekipom je trebo ladno biti prvi
čak je i tu držo rnića na klupi ko u partizanu,a sad prva postava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.