Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 613712 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Milos Maric, koji je jos neopredeljen po pitanju nacionalnosti (koliko ja znam),doneo pobedu Gentu u 90. minutu protiv Cercle Bruges-a 3:2

Он је у црногорској репрезентацији

Nudili su mu,ali nije dao jasan odgovor...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
Jos jedan uspesan dan nasih internacionalaca...

Bosko Jankovic i Zdravko Kuzmanovic postigli svoje prve golove u Seriji A i tako pomogli svojim timovima da dodju do pobede... Palermo-Kaljari 2:1,Fiorentina-Katanija 2:1

A vest dana nam dolazi iz Grcke... Jos jedan prvenac... Napadac Paok-a Ivica Iliev se upisao u strelce na teskom gostovanju uvek neugodnom Apolonu,u Kalamariji!  Smile    Apollon Kalamaria-PAOK 0:2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Bravo za svu trojicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 7610
Da ne zaboravim... Ipak,najbolji ucinak imao je Milan Jovanovic,koji se sa 2 gola doneo pobedu Standardu na gostovanju Brizu...  Club Brugge - Standard Liege 1:2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Terzić: Aca Bulić je nepoželjan u fudbalu

Na prvom spratu zgrade na Terazijama 35, zastave Srbije, FSS, FIFA i UEFA, 23 novinara, nekoliko službenika Saveza i otvorena telefonska linija sa SAD. Sa druge strane "žice", prvi čovek srpskog fudbala, a opet volonter na dužnosti u FSS - Zvezdan Terzić.

Nesvakidašnja konferencija za medije održana je u nedelju u prostorijama Kuće fudbala, koja je prethodnih dana bila pod žestokom paljbom nezadovoljnih struktura u fudbalskoj organizaciji, medija, navijača...

Posle hapšenja novoizabranog direktora reprezentativnih selekcija FSS Dragana Džajića, predsednik Zajednice Superligaša Aca Bulić pozvao je Zvezdana Terzića da pod hitno prekine stručno usavršavanje u SAD i vrati se u zemlju.

"Prvo, da otkrijem nedoumice oko toga gde se nalazim. U Čikagu sam, u nedelju uveče putujem na Zapadnu obalu, a potom se vraćam u ovaj grad, odakle ću, kako je ranije planirano, 27. feburara doputovati u Beograd. Smatram da se stvorila potpuno nepotrebna medijska hajka na to gde se nalazim. A, čak i da sam u Crnoj gori, Moskvi, Londonu, ne bi bilo velike razlike, jer u ovom trenutku ne bih mogao da promenim ništa i da se nalazim u Beogradu", ponovio je Terzić neke stavove iz saopštenja za javnost, koje je nedavno potpisao.

"Nisam zaposlen u FSS, to nije moje radno mesto da bih morao da budem tu svaki dan i, na kraju, imam obavezu da prehranim porodicu. Zato se nalazim na stručnom usavršavanju o kojem sam blagovremeno obavestio sve ljude u Savezu. Podsetiću da sam tu kao volonter".

Da li je malo neozbiljan stav da niste neophodni u ovom trenutku u Savezu, iako ste zvanično prvi čovek srpskog fudbala?

"Nije neozibljno. Da sam procenio da uz moj boravak u Srbiji situacija može da bude bolja, došao bih prvim letom, potogovu, što ne može meni kao prvom čoveku srpskog fudbala niko da odredi kada ću da se vratim", aludirao je Terzić na ucenu njegovog starog protivnika Ace Bulića.

"U Srbiji je pokrenuta istraga povodom dogadjaja koji su se dogodili pre sedam godina. Šta ja tu mogu da popravim? Drugo, što se tiče Bulićevih prozivki, one su počele još 8. decembra prošle godine, kada je rekao da radim za crnogorsku državnu bezbednost, da samo ovo i ono... Ja sam tada reagovao i ponovio ono što sam mu u lice rekao još pre dve godine".

Šta to?

"Da je njegovo prisustvo loše po imidž cele organizacije. Ali, on je u ovom teškom trenutno očigledno dobio instrukcije da odradi prljave poslove u fudbalu."

Od koga?

"Nismo mi glupi, živimo u Beogradu. Imamo i mi prijatelje u tim "forumima" gde se pojavljuju komentari upućeni protiv Saveza. Znamo dobro da je to naručeno", izbegao je direktan odgovor Terzić.

Zbog čega je Bulić nepodoban za fudbal?

"Reći ću vam nešto što svi znate, da ne bude posle kako Terzić pljuje i optužuje. Aca Bulić je loš po imidž Saveza zbog toga što je to što jeste, što je ugasio dva prvoligaša i uzeo još dva pod svoju kontrolu samo da bi ostao u fotelji, zbog celog tog posla sa kladionicama, pritiscima, interesima, zbog toga što je javno priznao da je namestio utakmicu koja je direktno odlučila da Obilić postane šampion, a ne Crvena zvezda i time je direktno promenio tok fudbalske istorije, jer bi sa Bajernom u kvalifikacijama igrala Zvezda", jedva se zaustavio vidno uznemireni Terzić.

"Uostalom, stav kancelarije predsednika Republike je da taj čovek sa 30 telohranitelja nije poželjan tu. To su nam rekli kada smo im poslali spisak zvanica koji bi trebalo da sede u svečanoj loži na jednoj utakmici. Rečeno nam je i da Bulić i predsednik ne mogu da sede u istoj prostoriji".

"Šta još novo da vam kažem, a da vi ne znate?", pitao je Terzić.

U medijima se čak pojavila priča da bi i prvenstvo moglo da bude prekinuto?

"Zašto? Šampionat neće biti nastavljen jer se vodi istraga o transferu fudbalera pre sedam godina? Toliko nebuloza izrečenih od strane predsednika Zajednice prvoligaša, da je to zabrinjavajuće. Pa, ako se ne završi prvenstvo, naši klubovi će biti isključeni iz takmičenja sledećih pet godina", uzvraća Terzić.

Nekadašnji prvi operativac OFK Beograda, kluba čije se poslovanje navodno takodje ispituje, poručio je Buliću da je "pobrkao lončiće" i zaboravio ko je kome nadležan i ko koga postavlja.

Po statutu FSS, Savez je taj koji poverava takmičenje Zajednici prvoligaša i ima mogućnost da to pravo oduzme, ukoliko proceni da Zajednica radi loše, odnosno da takmičenje nije regularno.

Da li su se, posle nastupa Bulića, stvorili uslovi da se takmičenje vrati pod okrilje Saveza?

"Zajednica je ovim potezom sama sebe diskreditovala. Razgovarali smo o tome da se takmičenje vrati pod kontrolu FSS, a da se posle nekog vremena, kada se oforme prave strukture, ponovo vrati Zajednici. Razgovaraćemo o tome kada se vratim".

Kako komentarišete što su se na konferenciji za štampu na kojoj vas je Bulić direktno napao, našli još neki predstavnici klubova?

"Ponavljam, to je čovek sa 30 telohranitelja. Ne mislite valjda da se svi klubovi slažu sa stvarima koje priča Bulić? Ovo je zemlja u kojoj su u sred bela dana ubili premijera, ubijali su i ministre, novinare, Batu Bulatovića... Zašto bi se neko usprotivio Buliću?"

Terzić je o Džajićevom hapšenju rekao sledeće:

"Niko nije kriv dok ne bude osudjen. A, nije Dragan Džajić ništa više kriv nego i svi ostali sportski radnici u ovoj zemlji u prethodnih 50 godina! Neka mi neko nadje sportistu, bez obzira o kom se sportu radi, da nije primio pare na ruke?", pita Terzić, a onda ide i korak dalje.

"Znam da ovime otvaram Pandorinu kutiju. Evo, ja sam davao pare na ruke igračima u vreme dok sam bio u OFK Beogradu. Potrebno je onda da svi koji su radili u sportu budu pohapšeni. Pitanje je samo da li je Džaja prisvojio tih šest miliona evra, odnosno da li je lopov ili je isplaćivao pare igračima na ruke. Ukoliko je ovo drugo u pitanju, evo ja pitam vas da li ste možda u to vreme kupovali benzin na ulicama i tako oštetili državu?"

Godine 2003. donet je zakon koji obavezuje klubove da uplaćuju porez od zarade na prodaji fudbalera.

"I od tada sve ide po pravilima. A, da li je pre toga, u onom ludom vremenu, postojalo jedno pravno ili fizičko lice koje nije krišilo propise? Donošenjem tog zakona država je podvukla crtu, ali i priznala da je svesna da se u prethodnom periodu radilo pogrešno. Nije isto da li je Dragan Džajić lopov ili je isplaćivao pare na ruke."

Da li očekujete da biste i vi mogli da budete uhapšeni kada se vratite u zemlju?

"Oni bi uhapsili i Patrijarha. Ako su uhapsili Džaju, šta bi ih sprečilo da uhapse i mene? Ne bi me to začudilo, ali bi to bilo selektivno hapšenje. U suprotnom, trebalo bi uhapsiti sve sportske radnike", ponavlja on.

Terzić je rekao i nešto što je novost za srpsku sportsku javnost.

"Transferi igrača se ne oporezuju nigde u Evropi. To su klupske pare", tvrdi predsednik FSS.

Po Terzićevim rečima, nije čudno što se "hajka u kojoj su ukaljane najveće legende srpskog fudbala" dogodila baš sada.

"Da je Danko Lazović dao gol Fincima u Beogradu i da smo otišli na EURO, ti političari bi se sada utrkivali ko će da se slika sa igračima, usvajao bi se plan promocije Srbije na velikoj sceni. Ovako, stvorila se negativna atmosfera u narodu i neko to koristi da naudi fudbalu", ponavlja tezu o "nekome" Terzić iako po navici novinari nikada ne dobiju konkretan odgovor o kome se radi.

Novinare je zanimalo i poslovanje OFK Beograda dok je on bio na čelu tog kluba, koliko je igrača otišlo, za koliko novca i koliki je deo sredstava otišao u "crni fond".

"OFK Beograd je radio shodno svim tadašnjim propisima. Svaki transfer igrača tih godina, istrgnut iz tog vremena, poprima sasvim drugu konotaciju", završio je Terzić.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Srpski fudbaleri širom evrope i sveta 

Od sada, ovde pisite o ucinku nasih fudbalera u Evropi...

Ova je za nasu reprezentaciju i njene utakmice...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Resio Zoki da zavede red na svim temema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
NE ZNAM ZAŠTO BIH SE VRAĆAO U SRBIJU?

Zvezdan Terzić: Svestan hajke koja se sprovodi, bez mogućnosti da je zaustavim, ne vidim razlog za hitan povratak u Beograd. Svi organi Saveza rade normalno, a ja imam pravo na lične planove jer nisam zaposlen u FSS.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić nema nameru da se vraća u zemlju pre 27. februara, iako je Zajednica klubova Meridijan Superlige to zatražila od njega. Prvi čovek posrnulog srpskog fudbala istakao je da ne vidi razlog za hitan povratak u Srbiju pošto „organi Saveza rade normalno", poručivši da ima pravo na „lične planove jer nije zaposlen u FSS".

Stavove i ultimatum 12 elitnih srpskih klubova koji su zapretili da će zatražiti raspisivanje vanrednih izbora ako Terzić odmah ne prekine „školovanje u Americi", predsednik FSS je prokomentarisao saopštenjem koje prenosimo u celosti:

„Juče, 14.02.2008. godine, po ko zna koji put, zloupotrebljena je konferencija za medije posle sastanka Zajednice superligaša. Predsednik Zajednice nije preneo stavove klubova, nego lične želje koje nemaju uporište ni u klubovima, ni u Statutu Fudbalskog saveza Srbije. On je juče kroz svoje ultimatume potpuno zamenio teze.

U skladu sa Statutom UEFA i FIFA i Statutom Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalski savez Srbije kontroliše rad Zajednice klubova, a ne Zajednica klubova rad Fudbalskog saveza Srbije. Zajednica klubova je dužna da podnosi izveštaje Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, koji kontroliše njen rad i procenjuje da li će joj poveriti rukovođenje takmičenjem ili će joj ga oduzeti. Ne može niko u suprotnosti sa Statutom rukovoditi Savezom, a najmanje zakazivati sednice organa Fudbalskog saveza Srbije.

Ja sam ponudio svoj mandat na raspolaganje fudbalskoj Srbiji na godišnjoj Skupštini održanoj 18.12.2007. godine, i dobio apsolutnu podršku svih delegata. Trenutno se nalazim u Americi, na putu o kojem sam moje saradnike obavestio mnogo ranije, a s obzirom na to da nisam zaposlen u Fudbalskom savezu Srbije, smatram da imam pravo na lične planove. Svestan hajke na fudbal koja se sprovodi u poslednja tri meseca, bez mogućnosti da je sada zaustavim, ne vidim razlog za hitan povratak u Beograd.

Administracija i svi organi Fudbalskog saveza Srbije rade normalno, i nema potrebe veštački podizati tenziju zbog nesportskih, ličnih ciljeva. Državni organi sprovode istrage oko sumnjivih poslova iz ranijih perioda, i to u klubovima, ne u Savezu. Prema Statutu, sednice Izvršnog odbora održavaju se jednom u tri meseca, i mi ćemo je održati po mom povratku u Beograd.

Fudbalski savez Srbije je posebno ponosan na izvanrednu saradnju i direktan kontakt sa svim klubovima elitnog ranga i nema nijedan razlog da tako ne ostane.

S poštovanjem, predsednik Fudbalskog saveza Srbije mr Zvezdan Terzić", naveo je predsednik FSS u svom saopštenju.

Извор: Прес
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Djukine slatke muke

Miroslav Djukić zadovoljno trlja ruke, iako mu neće biti lako kada bude pravio spisak putnika za Kijev. Ako muka i bude, bolje da su slatke.

Naši fudbaleri širom Evrope nalaze se u odličnoj formi, a prednjače upravo oni koje novi selektor Srbije nije pozvao na meč sa Makedonijom (1:1) početkom februara.

Ako ovako nastave, nije nemoguće da sastav "orlova" na meču sa Ukrajinom 26. marta izgleda malo, neznatno, možda i bitno drugačije nego u "eri" Havijera Klementea.

Jer, pet uzastopnih golova Mateje Kežmana u turskom prvenstvu, kao i mnogo važniji u sredu uveče protiv Sevilje u Ligi šampiona, retko ko može ignoriše. Osim u koliko je Kežman i dalje "zbog nečega" nepoželjan u reprezentaciji.

Miralem Sulejmani je devet puta pogodio mrežu u holandskom prvenstvu u dresu Herenvena, Danko Lazović osam za PSV. Gojko Kačar zacementirao je mesto u startnih 11 berlinske Herte odmah po dolasku u taj tim u januaru. Napadač Herte Marko Pantelić postigao je dva gola u pobedi nad Štutgartom u pretprošlom kolu Bundeslige i sada ima ukupno devet golova.

U Bundesligi status startera stekli su i bekovi Antonio Rukavina (Dortmund) i Duško Tošić (Verder), ali njihov poziv u nacionalni tim svakako nije pod znakom pitanja.

Izostavljeni Milan Jovanović bio je strelac oba gola za Standard prošlog vikenda u pobedi nad Brižom u gostima, ali se potom povredio. Ipak, poslednja vest iz Liježa glasi da Jovanović neće morati na operaciju, zbog koje bi morao da pauzira do kraja sezone.

Boško Janković je konačno zaigrao za Palermi - i postigao gol. Prošlog vikenda u Kalču strelac je bio Zdravko Kuzmanović za Fiorentinu, dok se Dejan Stanković polako vraća u formu posle višemesečne pauze zbog uganuća zgloba noge.

Start domaćeg prvenstva svakako će u prvi plan izbaciti još nekolicinu fudbalera, bilo da se radi o mogućim debitantima ili o povratnicima medju najbolje, kakav je recimo Ognjen Koroman.

Djukić verovatno čita i izveštaje sa mečeva Čelsija, čekajući da zaigra Branislav Ivanović, koji nije registrovan za Ligu šampiona. Već dugo "čeka se" i Nikola Žigić, a ukoliko se visoki napadač ne bude ustalio u starnoj postavi Valensije, Djukić će imati problem da održi izborno obećanje da će igrati samo najspremniji i oni u najboljoj formi.

Selektor bi svakako voleo da starter postene i Milan Stepanov, uglavnom rezerva u Portu. Ipak, najviše brine to što je sve češće rezerva i naša prva opcija za čuvara mreže Vladimir Stojković. Opšti je utisak da smo na toj poziciji najtanji.

Navikli smo da u reprezentaciji gledamo samo fudbalere koji igraju u najjačim evropskom ligama, klubovima... Mart mesec mogao bi na veliku scenu da vrati nekadašnjeg "madjioničara" OFK Beograda, koji žari i pali u "Cvajti".

Nemanja Vučićević, dribler Kelna, igrao odlično posle letošnjeg transfera iz Minhena 1860.

"Razmišljam i o njemu. Nije nemoguće da dobije poziv", priznao je Miroslav Djukić.

Upravo ova izjava trebalo bi da ohrabri i naše igrače koji nastupaju u manjim evropskim ligama, jer je očigledno da selektor sve gleda i prati. Isto važi i za fudbalere Meridijan Super lige. Poziv za Ninkova i Rnića to potvrdjuje.

Извор: МТС-Мондо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.