Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 793 794 796 797 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 582484 puta)
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Motorola Fire X311
Pa sta bi sa onim jebenim sudijama iza gola,jel to mafija samo mazala oci ljudima dok nisu prestale price o haj-tehu? Smile

Vidim manje vise su svi popljuvani kako i dolikuje,ja samo da dodam Rukavinu,jes da je pogodio Zigica u glavu,ali za ostalo nemam rijeci.U pojedinim momentima ovog mentalnog silovanja od utakmice mi je bio na vrhu liste kandidata za amputaciju stopala...

Sve u svemu,uzevsi u obzir kako su se kretali,moglo je biti i gore.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung Z400
ЈЕБО ВАС КЛЕО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СРБИЈА СРБИМА СВИМ СИЛАМА
Smile Smile Smile ....  Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
На крају можемо и те како бити задовољни резултатом.

Луковић је вечерас испадао ко почетник, Суботић крив за гол, Лане глуми Коромана, Красић бескористан, Лазовић изгубљен случај. Словенци су нам очитали лекцију из модерног фудбала.

Даље, публика ме изразито нервира. Словенци су нам очитали лекцију и из навијања. Не зна се шта је већа срамота. Сво навијање се своди на јебено довикивање истока и југа и звиждање Словенцима. Ајд што се звиждало њиховој химни (мада ми је и тога пун ку...фер), већ у пола минута ћутања громогласни звиждуци (!?), а како чујем било и лемања. Фуј.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
bravo nismo nesto preterano bili losi niti dobri, bravo za drvo ugura ga njega verovatno mnogo tera da se vise trudi kada ocekuje neku konkurenciju u napadu, jes da nam ne dosudise penal ali imali smo mi svojih sansi i ne treba da se vadimo na taj penal...bravo za Luneta koji je solidno odigrao kao i uvek , kod onog gola zakasnio je malo Vidic da izadje da bi bio ofsajd, ali jbg nisu ni Slovenci tolika boranija. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sramno navijanje i po ko zna koji puta pokazivanje nekulture zviždeci ovoga puta himni Slovenije, Slovenci konkretniji,sudija sramota,Žigic više igrao kao vezni sva sreca da je postigao gol i spasio nas bruke,Ninkovic dobar ali cudna zamena za Jovanovica,Krasic ako ovako nastavi ne treba ga ni pozivati,Lazovicu ocigledno nešto fali u glavi,Subotic spor kod gola i naravno glavni krivac,kako je moglo biti dobro smo i prošli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6120c
ЈЕБО ВАС КЛЕО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СРБИЈА СРБИМА СВИМ СИЛАМА
Sto ti nije nick onda Bane Sekulic nego Bane Tores ? Poistovecujes se sa spancem...i smatras ga "idolom" (recimo) a smeta ti brazilac kod nas Smiley .
Paz...da mi neko kaze u vaterpolu ili u kosarci da dovodimo strance...reko bi NE. Ali u fudbalu gde su nam napadaci invalidi...DA jbt. Treba nam pomoc.

Jovanovic se izgleda debelo zajebo sto je preso u Liverpul Smile . Nema on ni snage ni tehnike za taj nivo kolko mi se cini. Samo ce mentalno da se ujebe totalno...i da prsne. Engleska pa i italija...zaebane lige. Biju bekovi..ne prastaju Smiley. Njegovo jedino oruzje je pretrcavanje igraca...a to upali jednom...posle si procitan.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 22:50:45 od mefistoNo1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

cnrnlnca-25018.jpg
(66.09 KB, 589x560)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Kada je bilo ep u basketu u bg na tekmi u pinoru 6995 Slovenaca i nas 5orica koji navijamo za Francusku iz sve snage... I bilo jedno par Slovenaca koje me pitalo kako to da mi Srbi njih toliko mrzimo kad oni nas gotive, nisam znao šta da kažem  Smile  Smile
Па вероватно ниси служио војску у Словенији и стражарио... Клала су та говна педерска нашу децу... Нису требали ови да им звижде и да их гађају, али ко их јебе, за боље нису...
Klali su i naši al to je rat. Sve politički instruirano. . . Ja realno nisam za to da navijam za njih, al su mi skroz simpatični.

Не причам ти ја о рату... Причам о 70им и 80им годинама... Они су клали српску децу на стражи... Симпатични су они мени само за шаку у главу...

Да погледате ви најјачи снимак... Ови момци су краљеви!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa nije smak sveta sto smo igrali nereseno sa Slovenijom igra se i dalje Smile Sta sad tripujete da smo najgori na svetu Smile

Па наравно.  Smile Сад као по обичају креће расположење од среће до очаја, претерује се, па то ти је  Smile

Неће никад бити смак света, али данас није било баш ништа позитивно. Као и од завршетка Мондијала.

Не знам на коју фору ћемо се извући и почистити сва говна која смрде, али бојим се за будуће дане. Не због квалитета играчког кадра или селектора, него због свега осталог што чини једну фудбалску репрезентацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma samo lagano... imamo cetiri boda i idemo italiji u goste posle tog meca znacemo za koje mesto se borimo Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 793 794 796 797 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.44 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.