Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 701 702 704 705 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 624583 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Kolega, ovamo na Balkan ni vlast ni opozicija ne valjaju, zato nam je svejedno koga cemo izabrati.. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
Поштујем врло Антића, али је у последњих пар месеци направио много грешака на различитим пољима и можда је и најбоље да га замени неко други. Проблем је што се бојим да би са тим другим могло само бити горе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa postavljaš pitanje kao da smo mi Luksemburg a ne Srbija ... pogledaj koliko imamo fudbalera koji igraju po inostranstvu a za njih se ne zna jer nisu igrali u Zvezdi ili Partizanu ... uzmi žurnal utorkom sad kad počnu sve lige pa vidi spisak, mislim da ih ima preko 300 ...

I otkud ja znam šta će to promeniti i da li će promeniti, ali ovako očigledno ne ide ...
To ti je kao kad su izbori pa ovi što glasaju za vlast pitaju ove iz opozicije šta će to biti bolje kad vi dođete  Smile

Па то ти је онда пуцање на слепо. Човек уздигао репрезентацију као нико до сада ал кад је направио грешку дај да мењамо иако не знамо ни кога ћемо уместо њега. Да бар има неко бољи па ајде ал овако мењање ради мењања довешће само до лошије позиције од ове. Зато треба да доводиш бољег а не само да шутнеш неког без икаквог плана.

На страну то што мислим да је Антић коректно одрадио свој посао и да више од овога не можемо.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Antićeve izjave i samohvalisanje (kao da je uhvatio boga za jaja i umislio da je ne znam šta), stvarno ne priliče ni nekom seljačkom treneru a kamoli njemu ... Plus što je ovim poslednjim spiskom dokazao da nema muda baš kao i ostali njegovi prethodnici  ... da li se svi oni plaše FSS, novinara, mafijaša, menadžera... itd, to ne znam, ali posle neuspeha na SP je logično je bilo da promeni igrače i da se nekima zahvali ...
Daj bože da grešim, ali po meni ovo su jedini razlozi zbog on treba da ode  Smile

Inače, protiv čoveka nemam ništa, dokazan je stručnjak, čak sam mu i posle SP-a dao podršku ... ali jbg, sam sebe je sjebao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
ali jbg, sam sebe je sjebao  Smile
To mu je i cilj.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Antic je bio gospodin, u pravom smislu te reci, kada je dosao u ovo nase grotlo. Posle odredjenog vremena i njega su uspeli da poremete i naprave od njega primitivca. To najbolje dokazuje koliko je izvor sabanizma jak u nasem savezu.

Inace Antic je sve ove godine odbijao da bude selektor, upravo zato sto je smatrao da ne bi mogao samostalno da obavlja taj posao i da bi mu se predsednik i ekipa mesali u posao. Ne znam kako ga je Karadzic prevario, ali ocigledno da ga je prevario, jer ovo sada sto se desava je posledica toga sto Karadzic pokusava da govori sta treba da se radi, a Antic na to ne pristaje. I zato sada Karadzic koristi tu supsenziju kao izgovor da smeni Antica i dovede nekog poslusnika. Drago mi je sto vidim da su svi igraci uz Antica, a ko je sluaso njihove izjave moze da zakljuci koliko je Antic veliki trener. Stankovic je rekao da mu je ovo najlepsi period u reprezentaciji, a on je u reprezentaciji od svoje 18. godine, tako da je bio svedok svega i svacega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Чекај Џукс значи Антића треба отерати због изјава и због тога што након СПа није променио тим?

Право да ти кажем ја се не сећам никаквог хвалисања, а иначе и заболе ме за изјаве интересује ме терен а конференције за штампу су шарада за народ.
А везано за тим... Па ово је пријатељска текма, прва после СПа. Ко да је битно какав ће тим извести. Можда човек хоће на овој текми да се захвали момцима који су одиграли СП а чим стартују квалификације вероватно ће пар нових момака бити у оптицају. Смешно је на овакав начин одрицати се тренера који је са репрезентацијом направио велики искорак у односу на прошлост и са којим нам перспектива изгледа врло добро јер зна знање. Значи смешно је и аматерски, ал добро код нас у фудбалу је све постало аматерско тако да ни ово претерано не чуди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K800i
Antic je bio gospodin, u pravom smislu te reci, kada je dosao u ovo nase grotlo. Posle odredjenog vremena i njega su uspeli da poremete i naprave od njega primitivca. To najbolje dokazuje koliko je izvor sabanizma jak u nasem savezu.

Inace Antic je sve ove godine odbijao da bude selektor, upravo zato sto je smatrao da ne bi mogao samostalno da obavlja taj posao i da bi mu se predsednik i ekipa mesali u posao. Ne znam kako ga je Karadzic prevario, ali ocigledno da ga je prevario, jer ovo sada sto se desava je posledica toga sto Karadzic pokusava da govori sta treba da se radi, a Antic na to ne pristaje. I zato sada Karadzic koristi tu supsenziju kao izgovor da smeni Antica i dovede nekog poslusnika. Drago mi je sto vidim da su svi igraci uz Antica, a ko je sluaso njihove izjave moze da zakljuci koliko je Antic veliki trener. Stankovic je rekao da mu je ovo najlepsi period u reprezentaciji, a on je u reprezentaciji od svoje 18. godine, tako da je bio svedok svega i svacega.
Naprave od njega primitivca!?  Smile
Tole se ogradjuje i pustice da se glasa. Sto je sasvim normalno.
E sad, ti igraci moraju da budu za trenera, ne mozes da pljujes trenera koji te poziva u istu.
Videces kad se zameni selektor (dodje mu da je Muslin najbolje resenje) da ce i o njemu svi da imaju hvalospeve, da je najbolji, kako ce mnogo od njega da nauce i kako je on bas taj koji ce da nas odvede na EP.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2010, 12:00:56 od Dragan, Beograd »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
А ти не верујеш у ту причу како су играчи присни са њим? Мислиш да нема разлике у односу према АНтићу и према Петку рецимо?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Podrška Radomiru Antiću

Necu vise o tome. Svima vama koji ne vidite da je Antic preporodio reprezentaciju u svakom smislu i da je taj (ne)uspeh na sp skoro pa nebitan naspram svega sto je za ovo kratko vreme uradio, ne vredi nista dalje pricati. To jednostavno razumete(vidite) ili ne.

A tek ove price kako je Karadzic "demokratski" prepustio da se glasa o Anticu, cu samo prokomentarisati sledecom mislju "Demokratija je kada dva vuka i jedna ovca odlucuju o tome sta ce biti za veceru". Toliko od mene. Ako ste za Antica, dajte mu podrsku

Podrška Radomiru Antiću
« Poslednja izmena: 10. Avg 2010, 12:10:47 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 701 702 704 705 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.