Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 585642 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung E250
Ne mora da znaci da se odrekao srpskog drzavljanstva.
A i sam je izjavio da mu je ponudjeno iz kluba da bi olaksao i sebi i njima,koji imaju problema zbog prevelikog br. stranaca.

Btw..nije iskljuceno da pocne da brani za njih.. Smile

Kako nije?Pa ako vec igras za jednu reprezentaciju posle vise ne mozes za drugu bez obzira na drzavljanstva,dvojna drzavljanstva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Postignut dogovor, Srbija počinje sa Faranima, završava u Sloveniji

Posle višečasovnih pregovora, čiji je ishod bio neizvestan u pojedinim trenucima, u beogradskom hotelu Hajat postignut je dogovor o rasporedu utakmica u kvalifikacionoj Grupi C za plasman na Evropsko prvenstvo 2012.

Prvu utakmicu reprezentacija Srbije igra u gostima, protiv Farskih Ostrva, 2. septembra ove godine.Posle meča sa Faranima, ''orlovi'' će pet dana kasnije dočekati Sloveniju, a do kraja godine protivnici Srbije biće Estonija u Beogradu 8. oktobra i Italija u gostima četiri dana kasnije.

Poslednju utakmicu u ovim kvalifikacijama Srbija će odigrati na gostovanju u Sloveniji, 11. oktobra 2011. godine.

Učesnici kvalifikacione C grupe su Italija, Srbija, Slovenija, Severna Irska, Estonija i Farska Ostrva.

Raspored utakmica reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2012:

2. septembra 2010: Farska Ostrva - Srbija
7. septembra: Srbija - Slovenija
8. oktobra: Srbija - Estonija
12. oktobra: Italija - Srbija
25. marta 2011: Srbija - Severna Irska
29. marta: Estonija - Srbija
2. septembra: Severna Irska - Srbija
6. septembra: Srbija - Farska Ostrva
7. oktobra: Srbija - Italija
11. oktobra: Slovenija - Srbija

sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Treba se potruditi da poslednja rezultatski bitna tekma bude  protiv Italije u smislu da se u Sloveniju na poslednje kolo ide bez bilo kakvog pritiska na rezultat i da tamo bilo koji rezultat ne menja nista...kao u ovom kvalifikacionom ciklusu protiv Litvanije tamo...Ne treba sebi dozvliti da se Slovenci naprze i da tamo u poslednjoj tekmi trazimo rezultat...

raspored je ok...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
I ja mislim da smo skroz ok prosli, slican raspored kao na ovim poslednjim kvalifikacijama.
Lepa prilika da se startuje sa 3 pobede, i bolje sto Italijanima gostujemo na pocetku kvalifikacija nego na kraju, bas kao sto smo sa Francuzima.   Idemo dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3310
Одличан распоред... Везујемо прве три утакмице победама и на великом смо психичком добитку. Smile

Остаје жал што гостовање у Италији не пада за викенд... но Боже мој..   Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ако Бог да видимо се дванестог октобра Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E590
Dišljenković za SPORTAL.RS: Prava istina o Srbiji i ukrajinskom državljanstvu

Vladimir Dišljenković u razgovoru za SPORTAL.RS demantuje da više neće da brani za Srbiju zato što prednost ima Vladimir Stojković, koji nije standardan u Viganu, a pre toga u Sportingu. Čuvar mreže Metalurga kaže da je pravi razlog što neće biti učesnik SP u Južnoj Africi učestale povrede, pre svega levog kolena zbog koje mu, ako ih ne sanira na leto, preti kraj karijere. Bivši golman Crvene zvezde, takođe, otkriva zbog čega je odlučio da uzme ukrajinsko državljanstvo.

- Sve što se pisalo povodom moje odluke da više ne branim za reprezentaciju Srbije je proizvoljna mašta novinara. Prava istina što se neću odazivati na pozive selektora Radomira Antića je učestalost povreda. U razgovoru sa klupskim lekarom savetovano mi je da je bolje da napravim pauzu na leto, kako bih sanirao povredu levog kolena, jer u suprotnom rizikujem kraj karijere. Obavestio sam FSS o tome i nije bilo nikakvih problema. Nema sujete, niti tražim dres sa brojem "1", a kamoli bilo kakvog konflikta. Sa Stojkovićem sam veliki prijatelj, od mene je uvek imao podršku, a konkurencije je bilo samo sa sportske strane. Nisam takav tip da bilo koga ucenjujem i tražim da branim. Želeo sam da idem na SP ali, ponavljam, zarad toga nisam smeo da rizikujem karijeru - kaže Dišljenković za SPORTAL.RS.

Zbog čega ste uzeli ukrajinsko državljanstvo?

- Posle te moje odluke pojavila se mogućnost da uzmem ukrajinsko državljanstvno, pošto sam ovde već pet godina, i tako olakšam muke i sebi i klubu. Naime, u svakom ukrajinskom klubu moraju da igraju četiri domaća igrača, a u Metalurgu je prisutan veliki broj stranaca, među kojima sam do skora bio i ja. Iz tog razloga sam u više slučajeva morao da sedim na klupi, iako mi po kvalitetu pripada mesto među stativama. To je jedini razlog što sam uzeo ukrajinsko državljanstvo, a ne neko odricanje od Srbije, pitanje patriotizma... - zaključio je Dišljenković.

Sprtal.rs
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N82
Gledajte ovo :

ps:Uh kako bih voleo da Milojko prenosi nase utakmice na sp-u, samo da ne cujem onog Acu retarda.
ps2:ako je bilo, brisite.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 19:02:06 od ivan0705 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6700
pocetak ovog klipa je mnogo lud  Smile Smile Smile Smile.Da pisemo peticiju Tijanicu da Milojko bude komentator za SP  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ово је оно наше типично високо летење, само да не буде опет ниског падања. Клип је прејак иначе, али ово треба правити кад се нешто више уради од пуког квалификовања на СП.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.