Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 576439 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Maa nemogu vjerovat da se u našem sportu nemože pojaviti bar jedan pošten čovjek kome nije stalo samo do svoje guzice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Takvi su izumrli !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Izgleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Takvi su izumrli !
Davno jos!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
                          KLEMENTE: TERZIĆ ME IZNENADIO        

Havijer Klemente: "Ne znam zašto mi Terzić nije lično saopštio da sam smenjen. Rekao sam mu da je bolje da selektor bude Srbin, ali nije tačno da sam tražio da mi obezbedi pozitivan ambijent"

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente iznenađen je načinom na koji je smenjen s te funkcije. Baskijski stručnjak, u intervjuu za Press, kaže da zamera predsedniku FSS Zvezdanu Terziću što mu prilikom njihovog razgovora u sredu nije lično saopštio da više nije selektor.

Klemente ističe da nije tačna Terzićeva tvrdnja da je od njega tražio da mu obezbedi pozitivan ambijent kako bi ostao selektor Srbije, i ističe da mu je sam savetovao da na to mesto dovede srpskog trenera.

Gospodine Klemente, kako komentarišete to što ste smenjeni, iako ste imali podršku svih članova Izvršnog odbora FSS?

- Nije mi jasno kako se to desilo. Dan pre toga bio sam na sastanku sa Zvezdanom Terzićem, koji mi je rekao da je on za to da ja ostanem, ali da mora da razgovara sa svojim ljudima. Rekao sam OK, ja sam tu u Beogradu i čekam. Ipak, predložio sam mu da izabere Srbina za selektora...

Zbog čega, da li to znači da ste sami odustali?

- Ne, želeo sam da nastavim da radim. Ali stručni odbor ne bi mogao da prigovara što je selektor stranac. Jednostavno, imao bi bolju atmosferu.

NISAM ZAPLAKAO

Neki očevici tvrde da ste pustili suzu kad ste saznali da niste više selektor. Da li je to tačno?

- Ne, nisam pustio suzu. Ali, žao mi je što odlazim. Pre svega, zbog svih divnih ljudi s kojima sam sarađivao, a najviše zbog odlične atmosfere u ekipi. Šta da se radi, to je život.

Kad vam je Terzić saopštio da više niste selektor?

- Nismo se čuli posle tog sastanka u četvrtak. Saznao sam, kao i ostali, iz medija.

Terzić tvrdi da ste od njega tražili da vam stvori pozitivan ambijent kako biste ostali selektor?

- Ni to nije tačno. Rekao sam da je ambijent negativan, ali u kontekstu kritika stručnog odbora na moj račun. Nisam postavljao nikakve uslove.

Da li posle svega osećate da vas je Zvezdan Terzić izdao?

- Ne bih želeo sada nikoga ni da pljujem, niti da napadam. Sama činjenica da mi nije javio da sam smenjen, čudna je. Mogao je to da mi kaže dan ranije.

Pitaću vas po stoti put, da li je Zvezdan Terzić vršio pritisak na vas prilikom sastavljanja tima ili pozivanja igrača u reprezentaciju?

- I ja po stoti put odgovaram. Gotovo svi predsednici su pokušavali da vrše neki pritisak. Ne kažem da tih pritiska nije bilo ni sada. Ali, o svemu sam odlučivao sam i iza svake svoje odluke stojim.

Igrači su vam tokom mandata davali podršku, da li ste se čuli s nekim od njih?

- Samo sa Stankovićem. Pitao me je šta je bilo, zašto odlazim. Poželeo sam sreću srpskoj reprezentaciji u budućnosti i rekao mu da samo nastavi da se bavi svojim poslom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 13:32:25 od spider026 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E sad zna kako je biti iznenaĐen i uvreĐen  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1520
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Terzić: Dragan Džajić direktor reprezentacija
Subota, 8. decembar 2007. 20:11

Dragan Džajić se vraća na veliku scenu srpskog fudbala! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić izjavio je za MONDO da će Dragan Džajić biti novi direktor svih srpskih fudbalskih reprezentacija.

"Velika je stvar što se Džajić vraća na veliku scenu u našem fudbalu. To je velika stvar za naš fudbal. Nas dvojica smo prijatelji i dovoljno je da se pogledamo pa da se razumemo", rekao je Terzić.

On je dodao da je odlučeno da se pre Skupštine FSS, zakazane za 18. decembar, dogovori ko će biti novi direktor reprezentacija, posle ostavke Zorana Bate Mirkovića, a izbor je pao na nekadašnjeg predsednika Crvene zvezde.

"On je dva puta pokušavao mene da dovede u Crvenu zvezdu dok je bio predsednik, ali su postojali objektivni razlozi što tu saradnju tada nismo ostvarili. Ali, evo sada će biti prilike. Dogovoreno je da on sam napravi opis i plan rada svog novog položaja", dodao je predsednik FSS u izjavi za MONDO.

Terzić nije želeo da komentariše zahtev predsednika Zajednice Superligaša Dragana Ace Bulića da podnese ostavku na mesto predsednika FSS, kao ni medijska nagadjanja da je treneru Partizana Miroslavu Djukiću ponudio mesto selektora reprezentacije Srbije.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
Citat
- Samo sa Stankovićem. Pitao me je šta je bilo, zašto odlazim. Poželeo sam sreću srpskoj reprezentaciji u budućnosti i rekao mu da samo nastavi da se bavi svojim poslom.

Stankovic pussy...
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 21:58:09 od Markitj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Imam utisak da se Klemente od pocetka do kraja postavio krajnje korektno prema poslu koji mu je dat.

Medjutim, pre nego sto je dosao, morao je znati da dolazi u jednu veliku selendru. Ambijent koji cine sledeci ljudi: plejboj Terzic, mutavi Bulic, pijani Kosanovic, promaseni Petrovic...i ostale svinje srpskog fudbala...ne moze se nazvati drugacije.
Selendra u kojoj za asfalt nikada nisu culi...
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 15:38:36 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.