Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 574561 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Ma nema veze.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Ma neka dovedu Laju on ce bolje voditi reprezentaciju od Vermezovica i Tumbakovica!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Citat
Ако би спали на то, да нам ТУмбаковић или црни Вермез буду тренери репрезентације, онда боље да се пребацимо под окриље азијске фудбалске уније.

Sta sad ti seres sad majke ti? Po cemu je Vermez los trener? ? ?

Прво се научи пристојности, јер ти следећи пут нећу уопште одговорати на постове. Smile

Шта је Вермез урадио, као тренер?

Ајде да видимо:

Узео је једну титулу с тимом, који је био очигледно најквалитетнији у лиги. Неко не би можда ни то урадио, али да ли је то довољно за репрезентацију?

У лиги уефа, Партизан је играо с Егалеом (кући), распалим Лациом (у гостима), Мидлзброом (у гостима) и Виљереалом (кући). Егалео сте наравно добили и то је била једина победа. Против Виљареалове друге поставе, која је дошла у Београд сте једва нерешено изборили. С очајним Лациом нерешено у гостима, али и то је успех обзиром да је италијански клуб у питању. Од Мидлзброа сте пукли глат 3:0.

Даље сте прошли онај Дњепар на гол у гостима. Радовић га даде с неких 16-17 метара. Дњепар је био можда и најлакша екипа, коју сте могли да извучете. На крају од сте испали од ЦСКА, који је те године узео куп УЕФА. У Београду сте били добри против њих, у Москви направише спрдњу од вас (Карваљо нарочито).

Следећа година је била благо речено трагична.

Артмедиа Петржалка - треба ли ишта да пишем?

Макаби Петах Тиква - треба ли ишта да пишем?

Закључак:

Лик је био тренер укупно годину и нешто мао дана. За то време је успео да освоји једну титулу са тимом од кога су сви и очекивали да узме титулу, прође даље у лиги УЕФА, уз изузетно повољна жреб и да наредне године доживи две срамоте у непуних месец дана.

То су по теби довољне препоруке, за неког да води репрезентацију?
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 16:21:53 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
[Шта је Вермез урадио, као тренер?

/quote]

Ma kakav Vermez , ne sprdajte se ! : :chuckel
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 16:22:57 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Vermez kada je dosao imao je sve iza sebe...odlican rad Mateusa ( i ekipu koja je duze na okupu)...usao je u Kup Uefa i svaka cast zza to ali kad je bilo najteze pokazao je svoje slabosti...Na utakmici protiv Artmedije lik izbacuje Oditu i ubacuje Miroslava Radovica-dovoljno o kvalitetima jednog trenera  

Vermez kada je dosao, nije imao nista iza sebe, imao je prodatog Sasu Ilica, imao je brdo klinaca, od kojih se ne zna da li ih je sveukupno bilo dvojica, trojica talnetovanih, imao je medijski pritisak, imao je potonuli Partizan posle odlaska Matheusa, finansijsku krizu itd... Otisli su mu: Delibasic, Iliev, Drulovic, Rzasa, Malbasa, Ivic, West. Sasu Ilica ne racunam, jer se on vratio odmah sledece sezone.

E vidis Vermez je sa tom ekipom, uspeo da sledece sezone, osvoji titulu bez ijedne izgubljene utakmice, da u ligi klupa UEFA, dogura do 1/8 finala, i ispadne samo zahvaljujuci cinjenici da je naleteo na buduceg osvajaca tog takmicenja, i da je u drugoj utakmici imao katastrofalno sudjenje. Uspeo je da napravi jednog Simona Vukcevica, ma koliko ljudi sada srali po njemu, Simon je tada igrao maestralno! Uspeo je da od Boye izvuce maksimum,  on je prvi gurnuo Emegharu u vatru. Cele sezone nam se igra zasnivala na Sasi Ilicu, a on je prodat pred kvalifikacije za Ligu Sampiona naredne sezone. I jel znas ko je Vermezu doveden kao zamena za Sasu Ilica? Vladimir Vukajlovic! Da, da Vladimir Vukajlovic. I kako onda ocekujes da covek udje u Ligu Sampiona, bez najboljeg igraca, i bez adekvatne zamene za njega, a da napomenem sto uprava nije htela da mu dovede nijednog iole efikasnog igraca. Sa Vermezom se mozda nismo nadavali golova, ali smo igrali takticki najdisciplinovaniji i takticki najpismeniji fudbal od kada ja pratim  Partizan.

Tumbakovic je dobar trener za pravljenja igraca, i za rad sa mladima. On ne zna t od taktike. Pa koliko nas je samo puta obrukao u evropi, jer igra sa 5 ofanzivnig veznih igraca, jer ne ume da igra na rezultat. Ma daj, kakav Tumbakovic ne budi smesan!

Ovaj post je upucen Dukiji i Aifelu, posto nisam imao vremena da sve citiram.

I Dule izvini sto sam burnije odreagovao, ali i ti namerno provociras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700

Citat
У лиги уефа, Партизан је играо с Егалеом (кући), распалим Лациом (у гостима), Мидлзброом (у гостима) и Виљереалом (кући). Егалео сте наравно добили и то је била једина победа. Против Виљареалове друге поставе, која је дошла у Београд сте једва нерешено изборили. С очајним Лациом нерешено у гостима, али и то је успех обзиром да је италијански клуб у питању. Од Мидлзброа сте пукли глат 3:0.

Даље сте прошли онај Дњепар на гол у гостима. Радовић га даде с неких 16-17 метара. Дњепар је био можда и најлакша екипа, коју сте могли да извучете. На крају од сте испали од ЦСКА, који је те године узео куп УЕФА. У Београду сте били добри против њих, у Москви направише спрдњу од вас (Карваљо нарочито).

sto se tice tvog komentarisanja meceva....

Egaleo je razvaljen i veruj mi da ni taj posao nije bio nimalo lak...sa jednim Laciom u Rimu smo igrali 2:2 ( dva puta smo vodili) , Viljareal je odlicna ekipa i sa njima smo izvukli zasluzeno bod istina posle penala...a protiv Midlzbro-a nam je prolaz vec bio osiguran tako da nije bilo potrebe za nekim trudom i zalaganjem...

U nastavku u igrali smo 1:1 sa CSKa koji je kasnije osvojio Kup Uefa a pre toga smo izbacili Dnipro sto dovoljno govori o kvalitetu ekipe te sezone sigurno...Druga je stvar to sto je Vermez imao srece...i ja stojim iza toga..Vermez je imao odlicnu ekipu i samo je uz malo srece nacinio dobar rezultat...

Kada je bilo najteze on nas je sjebao i kao govno je bio ispracen sa Juga...mi koji iole idemo na tekme to znamo...Ali uostalom takav je trenerski posao danas dobro sutra lose...jbg zivot nosi odredjenu dozu rizika i pun je raznih stvari jer da nije takav ne bi bio zanimljiv.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 

Citat

sto se tice tvog komentarisanja meceva....

Egaleo je razvaljen i veruj mi da ni taj posao nije bio nimalo lak...sa jednim Laciom u Rimu smo igrali 2:2 ( dva puta smo vodili) , Viljareal je odlicna ekipa i sa njima smo izvukli zasluzeno bod istina posle penala...a protiv Midlzbro-a nam je prolaz vec bio osiguran tako da nije bilo potrebe za nekim trudom i zalaganjem...

U nastavku u igrali smo 1:1 sa CSKa koji je kasnije osvojio Kup Uefa a pre toga smo izbacili Dnipro sto dovoljno govori o kvalitetu ekipe te sezone sigurno...Druga je stvar to sto je Vermez imao srece...i ja stojim iza toga..Vermez je imao odlicnu ekipu i samo je uz malo srece nacinio dobar rezultat...

Kada je bilo najteze on nas je sjebao i kao govno je bio ispracen sa Juga...mi koji iole idemo na tekme to znamo...Ali uostalom takav je trenerski posao danas dobro sutra lose...jbg zivot nosi odredjenu dozu rizika i pun je raznih stvari jer da nije takav ne bi bio zanimljiv.... Smile

Пази мора код мене имати мало пристрасности, али сам се трудио да што је више могуће објективно прикажем тадашње стање ствари.

Егалео - чврста екипа и ништа више од тога. Можда бих могао додати и домаћинска. Партизан је играо с њима у Београду, тако да то није имало никакве везе.

Лацио - свака част на том боду. Није то мала ствар. Међутим, није ни Лацио био у том тренутку толико јак противник. Не само збоф форме, већ и због тога што они мање пажње посвећују Лиги УЕФА. У сваком случају рачунам то као Вермезов плус.

Виљареал - све речено. Сложили смо се.

Мидлзборо - јесте можда прошли и ви и они, али не бих рекао да је вама, односно вашим играчима та утакмица била небитна. Где ће да их примете скаути, ако не на европским утакмицама? Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 16:38:45 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Citat
Мидлзборо - јесте можда прошли и ви и они, али не бих рекао да је вама, односно вашим играчима та утакмица била небитна. Где ће да их примете скаути, ако не на европским утакмицама?

slazem se i generalno mi se svidja tvoja logika razmisljanja ali i dalje stojim iza toga da smo u tu utakmicu usli bez imalo i bez imalo motiva sto je bilo logicno spletom prethodno razvijenih okolnosti...svaki od tih igraca bio je primecen i to tada tako da mislim da na mecu sa Midlzbrom koji u proseku ne prati mnogo navijaca oni nisu imali neku narocitu zelju za dokazivanjem pred stranim skautima...ali dobro...

previse smo zasli u partizan i kup uefa...idemo sad malo na Zvezdu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Citat
Мидлзборо - јесте можда прошли и ви и они, али не бих рекао да је вама, односно вашим играчима та утакмица била небитна. Где ће да их примете скаути, ако не на европским утакмицама?

slazem se i generalno mi se svidja tvoja logika razmisljanja ali i dalje stojim iza toga da smo u tu utakmicu usli bez imalo i bez imalo motiva sto je bilo logicno spletom prethodno razvijenih okolnosti...svaki od tih igraca bio je primecen i to tada tako da mislim da na mecu sa Midlzbrom koji u proseku ne prati mnogo navijaca oni nisu imali neku narocitu zelju za dokazivanjem pred stranim skautima...ali dobro...

previse smo zasli u partizan i kup uefa...idemo sad malo na Zvezdu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Kada je bilo najteze on nas je sjebao i kao govno je bio ispracen sa Juga...mi koji iole idemo na tekme to znamo...

Brate nije ti merilo to sto su NEKI navijaci sa juga vikali ''Vermeze odlazi'' posle P.Tikve.
Ja sam bio na utakmici i bilo mi je zao coveka sto mu to vicu. Nije on kriv sto je zec prodao utakmicu.
Sto se tice Artmedije, ako se dobro secas igrali smo dobro i Slovackoj i u Bgd-u. On je tada svoj trenerski odnosno takticki deo odradio kako treba. E sad jebi ga nismo imali srece. Slovaci nisu stvorili nijednu sansu za gol u obe utakmice, dok smo mi promasili 4,5 stopostotnih (kad se setim precke Grubjesica sa 2 metra). Vermez je postavio igru, stvarili smo sanse ali jbg. Nije on bio na terenu vec igraci.

Ne zelim ovim da kazem da je Vermez za reprezentaciju (mada ne bih imao nista protiv), ali za godinu i po dana sta je on uradio u Partizanu neko nece ni za 20 godina.
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.