Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86356 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Novi selektor do 24. januara, postignut konsenzus oko jednog imena
Tumba ujedinio FSS
Ne sviđa mi se šta pojedinci govore ovih dana u medijima, mnogo galame i buke se podiglo. Oglašavaju se i amateri, upozorava Đorić. Prvo moramo da zaokružimo priču sa starim selektorom, kome ugovor traje do 31. decembra. Bez tog detalja, imamo mačku u džaku, kaže Kosanović

Ako je do juče i postojala dilema ko će naslediti Havijera Klementea na klupi nacionalnog tima, danas se sa sigurnošću može reći da će novi selektor Srbije, najdalje do 24. januara biti LJubiša Tumbaković! Ovih dana vodi se temeljna polemika između ljudi u Fudbalskom savezu Srbije oko (novog) kormilara „orlova“, čak i pre najavljenih sastanaka Stručnog (26.11 i 5.12) Izvršnog odbora (6.12) i kako stvari stoje, predsednik Zvezdan Terzić digao je ruke od podrške Špancu. Čini se da postoji zajednički konsenzus svih relevantnih fudbalskih ljudi oko jednog čoveka - LJubiše Tumbakovića, pa tako neće biti svađe na Terazijama zbog Baskijca, koju je Milovan Đorić najavio kao potencijalnu pretnju.

Dakle, najtrofejniji trener u istoriji Partizana, koji trenutno radi u kineskom Šengdongu, bez borbe pobedio je jedinog protivkandidata Sinišu Mihajlovića, koji se praktično sam isključio iz trke izjavama u štampi da je saradnja između njega i predsednika FSS Zvezdana Terzića - nemoguća. Međutim, članu Stručnog i Izvršnog odbora Milovanu Đoriću nimalo se ne dopada prašina koja se digla prošlih dana oko izbora novog selektora.

- Ne sviđa mi se šta pojedinci govore ovih dana u medijima, mnogo galame, buke se podiglo. Oglašavaju se i amateri. Nekome, izgleda, odgovara taj haos. Na nama starijima je da smirimo situaciju, jer buku uglavnom dižu mlađi, neiskusni - naglašava Đorić.

Prema njegovim rečima, priča o Klementeu je, takoreći, gotova.
- Čovek nam je napravio nesagledivu štetu. Ne samo što nismo uspeli da odemo na EP, već smo iz drugog, ispali u treći šešir žreba za Svetsko prvenstvo, i tako nam je umnogome otežan put - govori Đorić u jednom dahu. - Imam stav o novom treneru, neću ga menjati, za razliku od nekih koji ga menjaju iz dana u dan.

Ni kolega iz Stručnog odbora Milorad Kosanović ne želi da javno govori o jedinom kandidatu za klupu „orlova“.
- Svi nekuda žure, reklamiraju se... Polako ljudi. Mora procedura da se ispoštuje. Prvo moramo da zaokružimo priču sa starim selektorom, kome ugovor traje do 31. decembra. Bez tog detalja, imamo mačku u džaku.

Kosanović nije želeo da priča o Mihajlovićevom decidnom odbijanju da sarađuje sa Terzićem, iako je upravo Miha bio favorit nekih članova Odbora.
- Ne znam, ne razmišljam o tome. Čovek je rekao šta misli... Ne treba žuriti toliko. Emocija ima mnogo, razumljivo je da ih ima, ali mi koji radimo ne možemo da jurcamo toliko... Mene to ne interesuje - završio je Kosanović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Volio bih da danas izvucemo sledece reprezentacije ...
1.Hrvatska
2.Poljska
3.Srbija
4.Bih
5.Slovenija
6.luksemburg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Znači, želiš grupu u kojoj bi vi završili na četvrtom mjestu?  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Volio bih da danas izvucemo sledece reprezentacije ...
1.Hrvatska
2.Poljska
3.Srbija
4.Bih
5.Slovenija
6.luksemburg

i da ne odemo ni na svetsko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700
Znači, želiš grupu u kojoj bi vi završili na četvrtom mjestu?  Smile

sto na cetvrtom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znači, želiš grupu u kojoj bi vi završili na četvrtom mjestu? Smile
Vi biste tu bili cetvrti ! I nebi vam bio prvi put da zbog nas neodete na cinimi se svetsko prvenstvo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ma moze da nam dodje ko oce ako mi budemo igrali kako treba . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Vi biste tu bili cetvrti ! I nebi vam bio prvi put da zbog nas neodete na cinimi se svetsko prvenstvo !

ma da, u pravu si. Vidio sam u ovim kvalifikacijama kako se nadigrali i Poljake, i Azerbajdžance, i Kazahstance... ma vi bi bili prvi... definitivno.

Aha. Bravo, majstore!  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65

ma da, u pravu si. Vidio sam u ovim kvalifikacijama kako se nadigrali i Poljake, i Azerbajdžance, i Kazahstance... ma vi bi bili prvi... definitivno.

Aha. Bravo, majstore!  Smile
Moras da shavtis da smo po kvalitetu bolji od vas samo nam treba neko o ce igracima ubutati neke stvari u glavu i mi bi smo mogli lagnao na SP 2010.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
Ne zna se sta je bitnije - da li da dobijemo Hrvatsku iz prvog, izbegnemo Englesku iz drugog ili da iz poslednjeg sesira dobijemo San Marino ili Andoru (naravno, da budemo u grupi sa sest ekipa)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.