Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86728 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
sto kaze spider, mislim da je vreme za mihu

Jel ste bre vi poludeli? Kakav Miha, ne baljezgajte.
Daj ti svoj predlog ! Smile

Vladimir Vermezovic
Ne Miha a da Vermez?   Smile Smile  Smiley 1

A sta je Miha kao trener uradio, sem sto je ludi pomocnik retardiranog Mancinia?
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 00:13:03 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imamo samo dva trenera da nesto valjaju, Antic koji vec dugo ne radi plus sumnjivi(bar meni) ljudski kvaliteti i Muslin kome je lakse da u Rusiji uzima kintu nego da se ovde bori sa vetrenjacama...ma nek bude onaj ko je dovoljna budala da se prihvati tog mesta jer mu je neuspeh zagarantovan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Imamo samo dva trenera da nesto valjaju, Antic koji vec dugo ne radi plus sumnjivi(bar meni) ljudski kvaliteti i Muslin kome je lakse da u Rusiji uzima kintu nego da se ovde bori sa vetrenjacama...ma nek bude onaj ko je dovoljna budala da se prihvati tog mesta jer mu je neuspeh zagarantovan...

Ne trpaj Muslina u isti kos sa Anticem! On i Vermez su isti klasa, sa tim sto je Vermez perspektivniji. A ne znam sto svi trabunjate o Anticevim ljudskim kvalitetima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako pitas ko je nas najuspesniji trener to je Antic ali covek je vec mator...radi kao komentator, kao i Stepanovic..proslo svrseno vreme.
Nesto se ne ubijaju bas klubovi da ga angazuju u poslednje vreme, a sto se tice ljudskih kvaliteta rekao sam ti moj licni utisak koji sam stekao citajuci intervjue i slusajuci ga...mozda gresim ali mi deluje kao gnjida. Gde je Vermez radio sem u Partizanu? Sta mislite o onom Stevanovicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ма да само ви доведите Миху, само нам још то фали, има да нас дискфаликују са свих могућих првенстава.

Све у свему, по мени Клементе није толико ни лош, једино никако ама баш никако незна мотивисати ове наше пајсере и довести их мало у ред. У неку руку би можда Миха и ваљао, ал` једино да он уводи дисциплину и да их пљује на сваком тренингу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6220
E, ne mogu da verujem da od juce na eurosportu 2 tokom celog dana ide vest:
Uefa je potvrdila da ce konacnu odluku dati Alex Ferguson da li ce Nemanja Vidic za vikend igrati za klub ili za Hrvatsku !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Terzić: Klemente do 2010. godine!

Havijer Klemente i dalje je prvi i jedini "pik" Zvezdana Terzića. Predsednik FSS predložiće na sednici Izvršnog odbora 6. decembra da se Špancu produži ugovor do 2010. godine!

"Da, nemam šta da krijem, to je moj lični stav, moja obaveza prema momcima iz reprezentacije, na kraju krajeva i prema Klementeu ... Imao sam potrebu da se oglasim i kažem šta mi je na duši. Iz jednostavnog razloga, počele su zakulisne, kafanske priče i lobiranja na tom nivou. Nisam sujetan, ako me članovi Izvršnog odbora, argumentovano, posle iscrpne analize, ubede da postoji bolje rešenje za Srbiju, ja ću ga, budite sigurni, prihvatiti", izjavio je Terzić za "Večernje novosti".

Predsednik FSS poručio je da sigurno neće prihvatiti da prilikom izbora selektora odlučuje samo pasoš.

"Priča da samo Srbin može da vodi Srbiju ne pije vodu. Portugal vodi Brazilac Skolari, Rusiju Holandjanin Hidink, njegov zemljak Benhaker je na čelu Poljske, Nemac Rehagel je Grke doveo do evropskog trona, Englez Hodžson trenira Finsku, Sven Goran Erikson je do juče bio na čelu Engleske i da ne nabrajam dalje...", rekao je Terzić.

Terzić je podvukao da Klemente nije došao u Srbiju zbog novca.

"Rekao je, koliko možete - daćete. On je bio u tom trenutku najbolji slobodan trener u Evropi. I vodi našu reprezentaciju za 360.000 evra godišnje, a treneri Partizana i Zvezde imaju po 300.000! Moje je da obezbedim novac, a ne da vodim reprezentaciju i ja ću ga obezbediti. Slobodno napišite: naredne godine FSS će finansijski biti potpuno obezbedjen".

U kvalifikacijama za EP “orlovima” je ostala samo tanka slamka nade zvana Finska.

"Teorija postoji, mi smo blizu odlaska na EP. Ako i ne odemo, biće to za jedan bod. I to je za poštovanje. Mi nemamo 25 igrača kao velike zemlje, pa da nam je svejedno ko igra. Imali smo mnogo pehova, mnogo utakmica su preskočili Vidić, Stanković, Žigić, Krstajić i Dragutinović. Naravno, bio bih lud kada bih pričao da je dobro što ne idemo na Evropsko prvenstvo, ali treba reći da je Klemente stvorio jezgro, ubacio mnogo mladih igrača i da je na pravom putu", naveo je Terzić.

On je podsetio da Klemente vodi Srbiju godinu i tri meseca i ocenio da je to bio prvi deo dobro zamišljenog puta.

"U Srbiji se nažalost gleda kratkoročno, ja hoću da radim na duge staze. I zato sam uveren da Španac treba da nastavi putem kojim je krenuo. Ni u onoj velikoj Jugoslaviji nismo lako i često odlazili na velika takmičenja, a danas više nemamo takve resurse. Srbija ne može da računa, na primer, na Hrvata Modrića, Makedonca Pandeva ili Crnogorce Jovetića i Vučinića, ali i sada ima sastav za respekt koji predstavlja budućnost", poručio je Terzić.

U poslednje vreme reprezentativci Srbije su glasno i jasno rekli da žele da ih Klemente i dalje vodi.

"I to govori o njegovom radu. Havijera Klementea igrači respektuju, to je očigledno. Njegov autoritet je “vidljiv” i golim okom. Ta hemija postoji, uočljiva je na terenu i van njega. Zašto bismo onda menjali ono što je, po mom mišljenju, jako dobro", smatra predsednik FSS.

Obrazlažući stav o Klementeu, Terzić priču zaključuje “ruskim primerom”.

"Gus Hidink je plaćen pet miliona dolara po godini, a Rusija neće otići na Evropsko prvenstvo. Bez obzira na taj neuspeh, Hidinku je produžen ugovor na još dve godine. Jer, svi znaju da je Holandjanin sjajan trener, da je postavio temelje nove reprezentacije i da tek treba da bere plodove svog rada", naveo je Terzić.

Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
E, ne mogu da verujem da od juce na eurosportu 2 tokom celog dana ide vest:
Uefa je potvrdila da ce konacnu odluku dati Alex Ferguson da li ce Nemanja Vidic za vikend igrati za klub ili za Hrvatsku !?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

dakle oni to stvarno rade namerno...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
sto kaze spider, mislim da je vreme za mihu

Jel ste bre vi poludeli? Kakav Miha, ne baljezgajte.
Daj ti svoj predlog ! Smile

Vladimir Vermezovic
Ne Miha a da Vermez?   Smile Smile  Smiley 1

A sta je Miha kao trener uradio, sem sto je ludi pomocnik retardiranog Mancinia?

a sta treba vise od toga?  Smile

daj pus, bicemo ko inter...  mozda nekog diskvalifikuju pa nam daju EURO...

ceska napadne poljsku i te stvari...

.................

nego, 'oce neko da me prosvijetli koji nas trener je na boljoj poziciji od mihe?
ko bi imao veci uticaj na fudbalere, ko bi "mater" svakom ko bi poceo nesto srati?

daleko je on od idealnog, ali ako treba eksperimentisati, a treba, sad je prava prilika.
klemente je penzioner (lik koji zaradjuje penziju, je li) i nema motiv kojim bi pokrenuo ekipu. ne da mu nije stalo, nego previse je realan za nas mentalitet. a mi smo prilicno nerealna nacija

on bi bio sretan da nas odvede i da prodjemo kao u njemackoj.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 09:14:24 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.