Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86505 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Do sad se ispostavilo da sam upravu. .
Poredis Vukica I Stankovica :shock:Brate, tebi se se smeju i ovi iz tvoje grobarije i stvarno svojim dosetkama uveseljujes masu na forumu.Nastavi tako...
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma samo ti uzivaj. . .
Ako Vukic nije bolji tehnicar i nema vece fudbalsko znanje od Stankovica,onda sam ja stvarno teska budaletina. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ma samo ti uzivaj. . .
Ako Vukic nije bolji tehnicar i nema vece fudbalsko znanje od Stankovica,onda sam ja stvarno teska budaletina. . .
Cinjenica da je Stankovic sa 18-19 godina bio najbolji igrac nase lige,ubedljivo,da je sa 20 bio sandardan u mozda tada najskupljem timu Evrope,da je vec godinama jedan od najbolje ocenjenih igraca i jedan od najboljih stranaca u Seriji A govore sve.A Vukic je godinama rezerva u Ukrajini ,a koliko se secam on je negde sa 20-21 god bio u Atletiku iz Madrida,pa te ja pitam sto ga nisu zadrzali kad je bio toliki talenat nego su ga prosledili u Partizan za dz.
Ti mozes da pises i mislis sta hoces,ali cinjenice demantuju svaki tvoj post pa na kraju ispadas smesan.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U mnogim krugovima fudbalskih strucnjaka sam iznosio svoje misljenje,a nikad mi niko da sada niko nije rekao da sam smesan. . .sem grupe laika na ovom forumu koji pisu komrentare samo da bi pisali nesto . . .
Ja sve mogu da shvatim i da ja preterujem,i da sam ponekad neobjektivan. . ali da meni neko prodaje price da Zvonimir Vukic nije reprezentativni kalkibar,ma daj. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
Sve strucnjak do strucnjaka... Smile
...Danko Lazovic nema ama bas nikakvo fudbalsko umece(znanje) vec samo ceka da mu se lopta odbije.
...Lazovic daje golove kao Rud cekanje ispred golmana.

Sta imam da vidim,njemu je realizacija slaba strana,treba mu deset sansi da bi dao gol.A tesko cemo mi u sredu nesto puno sansi imati.
O cemu vi pricate, 'leba vam?!! Usao je pred kraj utakmice i ocekujete da zvekne 3 komada da bi mu dali prelaznu ocenu?!!  Smile
Ubosce barem 1 u sredu (video sam u pasulju danas).

A neki kao Ergic ,  Koroman , Stepanov , Tosic , Markovic....netrebaju da igraju za repku,danas su los dan imali Pantelic , Krasic i Jankovic....
Ma da, jedni su losi, a drugi imaju los dan.  Smile Kad su, osim na treningu i prijateljskim utakmicama, igrali u ovako sarenoj postavi?

Pa krasic u nekim trenucim nije imao snagu da doda loptu i dosta je gresio neznam sta mu bi.

Krasic je tek upao u A reprezentaciju, i odmah se ocekuje cudo. U sredu, ako bude igrao, ce se pokazati daleko bolje. Dobar broj njegovih pasova napred je bio presecen zbog loseg postavljanja ostalih igraca ispred 16-erca.

Samo se pitam gde je Krstajic , Dragutiovic...
'Ladio ih za sredu...  Smile

kako vi mislite da dobijete Portugal ljudi???
Igrom necete sigurno...  Smile
Ne znam kako, ali dobijamo! Verovatno smrdljiv gol kao odbitak od korner zastavice ili sudijinog dupeta, ali dobijamo. 

IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Konacno je neko primetio koliko ne znate kad pljujete Lazovica. . . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
U mnogim krugovima fudbalskih strucnjaka sam iznosio svoje misljenje ,a nikad mi niko da sada niko nije rekao da sam smesan. . .sem grupe laika na ovom forumu koji pisu komrentare samo da bi pisali nesto . . .
Ja sve mogu da shvatim i da ja preterujem,i da sam ponekad neobjektivan. . ali da meni neko prodaje price da Zvonimir Vukic nije reprezentativni kalkibar,ma daj. . . .
Evo ja laik ti kazem da si smesan...pazi ovo..."U mnogim krugovima fudbalskih strucnjaka sam iznosio svoje misljenje" Smile Smile Smile Smile
Odoh ja malo do grada da popijem nesto ovo moze da bude opasno po zdravlje...Raspravljaj ti sa znalcima,mi laici ovde nemamo sta da trazimo.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Ma samo ti uzivaj. . .

Nije bolji tehnicar,a ti zapravo jesi teska budaletina...drago mi je da si se pridruzio onima koji su to primetili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije bolji tehnicar?Samo mi je to trebalo pa da vidim koliko ne znas. . .
Ali dobro ti si muchenik koji jedino zna da vredja bez argumenata. . .
Mene te tvoje uvrede ne dotichu,ali ako tebe cine srecnim,onda eto raduj se boranijo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma samo ti uzivaj. . .

Nije bolji tehnicar,a ti zapravo jesi teska budaletina...drago mi je da si se pridruzio onima koji su to primetili.

Langdon, ja ipak mislim da si TI teska,nerealna,pristrasna ciganska ckapi a zatim i budaletina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.