Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86010 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson w700
Trebalo bi da nas sad izvuce kad nas je ubacio u ova govna.Inace ocajna igra da se mi patimo protiv Boratovih ovih likova stvarno je sramota.Ne bih da komentarisem igru jer sam se samo iznervirao bezveze.Ici cu u sredu i stvarno mislim da ce nam uvaliti tri komada laganica ako ovako budemo igrali.

Ljudi pobedite Portugal,'ocu u Austriju!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Eto, znao sam...Gdje su vam sad vashi najbolji igraca svijeta Vidic, Stankovic i Pantelic?
Fukare bili, fukare ostali treba rasformirati citavu reprezentaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson w700
Eto, znao sam...Gdje su vam sad vashi najbolji igraca svijeta Vidic, Stankovic i Pantelic?
Fukare bili, fukare ostali treba rasformirati citavu reprezentaciju...

pa decko o cemu ti pricas Stankovic iz opravdanih razloga odsutan a Vidic je odigrao dobro samo sto jednostavno nije znao sa debilima velika je promena kada ti posle Ria Ferdinanda dodje Dusko Tosic nekada velemajstor sa karaburme kome je glavno bilo da navata ribe(Marija Karan,Jk sada ....).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Pa ja kada sam vam govorio budite malo realni shto se tice njih viste govorili ti si lud...Pa Pantelicu treba 3-4 dobre, dobre prilike da dadne jedan gol, a nasha reprezentacija nemoze stvoriti toliko prilika...Vidic je dobra stvarno ali preterujete sa njegovim hvaljenjem...Stankvoci dobar igrac, puno trci sve to stoji ali nema viziju, zato tu treba Sasa Ilic ali ne vi se uvatili ko pjan plota te polemike Partizan - Zvijezda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson w700
Pa ja kada sam vam govorio budite malo realni shto se tice njih viste govorili ti si lud...Pa Pantelicu treba 3-4 dobre, dobre prilike da dadne jedan gol, a nasha reprezentacija nemoze stvoriti toliko prilika...Vidic je dobra stvarno ali preterujete sa njegovim hvaljenjem...Stankvoci dobar igrac, puno trci sve to stoji ali nema viziju, zato tu treba Sasa Ilic ali ne vi se uvatili ko pjan plota te polemike Partizan - Zvijezda...

pa realno dobro u pravu si ali trebao je Sale fali kreator neki kad nema Dekija.A nije mi jasno Babovic-a sto je zvao mislim decko je talentovan i sve to cale mu je faca ali zar nije bilo bolje da je odigrao meceve sad sa mladom reprezentacijom nego da odma ide u Kazahstan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja dok sam pricao nazivali ste me neobjektivnim Grobarom,budalom,seratorom. . .a sad su sve ,oje izjave dobile na znacaju. . .sve moje sumnje oko ove repr. su kulminirale danas drugim golom Kazahstana. . ..
Nije meni toliko zao sto smo izgubili od ovih mucenika meni je zao sto ova mafija unistava ime i kult reprezentacije. . .
Jasno mi je da su neke stvari vrlo diskutabilne,ali mi nije jasno sta jos treba da uradi jedan Sasa Ilic da bi igrao za reprezentaciju.  . .Nije mi jasno kako Klemente misli da pobedi ako nema k od kreativnost u timu,nije mi jasno zasto Danko Lazovic svaki put mora da ceka da mi primimo gol da bi usao u igru kad svakim potezom pokazuje koliko fudbalskog znanja ima..
Nije mi jasno zasto je Mateja Kezman odbacen iz reprezentacije,kad mu bar ne mozewmo zameriti lavovsko srce koje je uvek ostavljao na terenu kako za klub tako i za reprezentaciju. . .Tuzno je to sto je iz te ekspedicije sa svetskog izostavljen mozda i najbolji igrac a ljudi poput Koromana nose taj dres. . .
Tuzno je sto Klemente svoj posao obavlja iz Spanije,sto nije gledao veciti derbi,sto zove igrace koje nikads nije video na delu,tuzno je jer je on doveden samo zbog imena,a nasi strucnjaci(Vermezovic,Muslin. . .)nisu dobili sansu..  ..
Zar se jedan Marjan Markovic treba na silu vracati u formu i to na stetu reprezentacije?
Golman Stojkovic nije branio 3 meseca u klubu a opet je na konto nekih starih zasluga nezamenjljiv medju stativama,pa zasto onda Zvonimir Vukic nije dobio isti tretman,a jedina je istina je daon najvise fudbala zna od svih reprezentativaca. . .
Ali dobro uzivajte,nek vam Zvezdan zamazuje oci. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson w700
@ partizan u srcu bez obzira na sve mislim da bi trebalo da budes malo objektivniji tesko je treneru da zove samo igrace iz Partizana malo razmisli o tome posto samo njih spominjes.Zvonimir Vukic nije za reprezentaciju i tu nema dileme,bez obzira na njegovo znanje.Od ostalih Sale je trebao da dodje a sta da si ti selektor zvao bi celu ekipu Partizana i to bi bilo to pa jedno je sigurno ma koliko Partizan imao dobrih igraca i Zvezda ima dobre jer ipak su to nasi najveci timovi.Sa druge strane mozda je bilo pozeljno i izforsirati nekog iz Hajduka jer oni u prolecnom delu prvenstva igraju vise nego dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ aifel Pratim reprezentaciju i fudbal malo duze od tebe ,tako da veruj mi znam sta pricam Naravno da ne treba da bude cela reprezentacija Partizanova ali ne zelim da na tern od 11 igreaca izadje 9 zvezdinih ne nzelim da Partizanovi igraci uvek budu tretirani kao crne ovce,ne zelim da ljudi pricaju da Zvone nije za reprezentaciju. . .
A tvoja izjava da je trebao da zove nekog iz Kule je vise nego smesna jer da pratis malo vise znao bi da je Hajduk jedna destruktivna ekipa ciji se igraci valjaju po terenu kradu vreme i nemaju nikakvu zelju da igraju kreativan fudbal,zato im je i njpoznatiji igrac ikada Dejan Osmanovic. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
@ partizan u srcu bez obzira na sve mislim da bi trebalo da budes malo objektivniji tesko je treneru da zove samo igrace iz Partizana malo razmisli o tome posto samo njih spominjes.Zvonimir Vukic nije za reprezentaciju i tu nema dileme,bez obzira na njegovo znanje.Od ostalih Sale je trebao da dodje a sta da si ti selektor zvao bi celu ekipu Partizana i to bi bilo to pa jedno je sigurno ma koliko Partizan imao dobrih igraca i Zvezda ima dobre jer ipak su to nasi najveci timovi.Sa druge strane mozda je bilo pozeljno i izforsirati nekog iz Hajduka jer oni u prolecnom delu prvenstva igraju vise nego dobro

moj potpis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson w700
@ aifel Pratim reprezentaciju i fudbal malo duze od tebe ,tako da veruj mi znam sta pricam Naravno da ne treba da bude cela reprezentacija Partizanova ali ne zelim da na tern od 11 igreaca izadje 9 zvezdinih ne nzelim da Partizanovi igraci uvek budu tretirani kao crne ovce,ne zelim da ljudi pricaju da Zvone nije za reprezentaciju. . .
A tvoja izjava da je trebao da zove nekog iz Kule je vise nego smesna jer da pratis malo vise znao bi da je Hajduk jedna destruktivna ekipa ciji se igraci valjaju po terenu kradu vreme i nemaju nikakvu zelju da igraju kreativan fudbal,zato im je i njpoznatiji igrac ikada Dejan Osmanovic. . .

ne pa pazi dao sam primer za Hajduk a siguran sam da domaci fudbal pratim vise od tebe bez obzira na godine mozda ti pratis duze ali to sad nije predmet razgovora.Ja sam stavio Hajduk jer igraju dobro u prolecnom delu i iz nekih mnogo manjih ekipa ima igraca koji su bolji.Ja navijam za Partizan pa ti realno kazem Zvonimir Vukic nije za reprezentaciju realno gledano.Ima dosta dobrih igraca a slazem se da ne bi trebalo praviti crne ovce od igraca.

Srdjan Stanic hajducka skola je npr sigurno bolji od Kuzmanovica. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.