Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86026 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozete me nazvati generalom posle bitke, antipatriotom, grobarcinom, misem, kako vam volja, ali kad god sam ukazivao na ovo (mafiju u repki) bio sam proglasavam "grobarskim misem kojem je krivo sto ima toliko zvezdasa u rep. a niko iz Partizana. Samo mi je krivo sto veliki igraci koji igraju srcem za svoju zemlju poput Stojkovica, Pantelica, Vidica, Krstajica, Duljaja, Kezmana, Saleta Ilica... moraju sve ovo da trpe zbog nekih Terzinih sticenika Ergica, Trisovica, Koroman, Kuzmanovica, Tosica...
potpuno si upravu ovo je reprezentacija zvezde a ne srbije dok ne bude igrala najjaca ekipa gubicemo od kazahstana i kompanije.
Znate kako, jos smo svi nervozni i pricamo u afektu. Treba da se situacija smiri. Srbija je ipak mala zemlja i treba imati realna ocekivanja. Ne moze se od Pantelica ocekivati da zabije 2 gola, kad on nije taj kalibar, ali je sigurno najbolje sto imamo i to je to. Treba podrzati reprezentaciju do kraja. Ja cu sad uinat doci na Marakanu da iz sveg glasa bodrim reprezentaciju! Pa pogledajte reprezentaciju BiH. Ljudi su izgubili sve sanse za Evropsko prvenstvo. Grci su ih kuci nakantali 4:0 u Zenici, pa je 5000 "Bosanaca" veceras u Norveskoj na utakmici. Tako se bodri svoja reprezentacija. Ako im mi okrenemo ledja, oni ce potonuti do kraja!
i ja cu da odem na reprezentaciju u sredu ali ako ovako budu igrali gubimo 0:5
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Eto padne mi listić na prvom paru!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Klemente: "Ja Kuzmanovica nikad nisam gledao, ali sam cuo da je dobar igrac"  Smile Smile Smile

Od koga cuo ? Od Terze i Pixija ? Tako je verovatno bilo i sa ostalima za koje smo prvi put culi u reprezentaciji. Valjda za igraca prvo cujes u klubu, pa se on dobrim igrama nametne selektoru, pa ga ovaj pozove, a kod nas prvo za igraca cujes u repki, pa se onda svi pitaju ko je ovaj, gde igra, koliko ima godina !?

A Klemente nije ni mogao da gleda tog Kuzmanovica kad i u svom klubu sedi na klupi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Djelimicno si u pravu tribiani... Slazem se za te sticenike...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
Ja ne znam sta svi branite tog Pantelica kao "trudi se" i "pravi Srbin" "lav", pa pustite mene u repku i trcacu dok ne umrem ali to nije dovoljno, potrebno je znati igrati fudbal sto on decko moze samo da sanja.
Lazovic, Krasic i Vidic su odlicni (pogotovo Krasic, ne znam sta jos radi u Rusiji) a ovi ostali Stepanov? Ergic? Pantelic? Stojkovic? (decko se proslavio odbranama u Evropi bio dobar mesec dana a onda qrac, isti je kao onaj Djordje Pantic, samo ga je Pixi odma prodao covek pa se svi naprzili da je dobar, koliko je klubova dosad promenio, jos na svakoj tekmi primi 2 gola) Zigic je dokazao da zna samo glavom jos i ne skace nego samo ceka da ga udari lopta.
Deki igra za Inter extra ali za repku je 0 i to ogromna.
Jedva cekam da gledam prenos tekme i kako 20000 sponzorusa vice Ronaldo jebi me.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Citat
20000 sponzorusa vice Ronaldo jebi me

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Dobro slazem se 80 posto,ali zar opet treba da cekam 6 utakica pa da kezman da gol,nemogu vise da cekam sto se tice napada nemamo bolji trenutno,sto se tice zvezde ili partizana sumnjam da ces klementeu da govoris sta i kako koga da uzme ako pravi greske a pravi ih  on tp radi u svoje ime,ja se nisam bunio kada je partizanov tandem igrao u napadu a imali smo tada mnogo bolje (savo-kezman) i gledao kako se sudaraju.Po meni jos ranije trebalo je forsirati kezman- drulic tandem.Oni su bili strasni i na terenu i van njega,koroman bio dobar dok nije presao u zvezdu.Sasa Ilic mi nedostaje puno ovde i to bas puno i naravno deki stankovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ja ne znam sta svi branite tog Pantelica kao "trudi se" i "pravi Srbin" "lav", pa pustite mene u repku i trcacu dok ne umrem ali to nije dovoljno, potrebno je znati igrati fudbal sto on decko moze samo da sanja.
Lazovic, Krasic i Vidic su odlicni (pogotovo Krasic, ne znam sta jos radi u Rusiji) a ovi ostali Stepanov? Ergic? Pantelic? Stojkovic? (decko se proslavio odbranama u Evropi bio dobar mesec dana a onda qrac, isti je kao onaj Djordje Pantic, samo ga je Pixi odma prodao covek pa se svi naprzili da je dobar, koliko je klubova dosad promenio, jos na svakoj tekmi primi 2 gola) Zigic je dokazao da zna samo glavom jos i ne skace nego samo ceka da ga udari lopta.

Jedva cekam da gledam prenos tekme i kako 20000 sponzorusa vice Ronaldo jebi me.

To je pricao i mateus sve do derbija pa je popio nogom gol sa 23 metra vidi se da nepratis fudbal cim si izjavio da ziga zna samo glavom,izvinite za dupli post
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73

Sad me zvao Panuci iz Rome...rece mi samo da ti prenesem da ume Zigic i te kako nogom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Тошић карлеушин момак у првих 11,шта тај зна сем да навата фукару,а нема места за Сашу Илића,а богами сад без Жигића показује се као лош потез и то што није звао Кежмана,све у свему ако буду 2 пораза из 2 утакмице кривац долази директ из Шпаније тако да боље нешто смисли на брзака да му не развалимо Баскијску буљу.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.