Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86385 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Predlazem da se od zreba ova tema zakljuca . . . Da krenemo sa malo lepsim naslovom . . .Sa vise optimizma. . . u svakom pogledu . .da oteramo lopove . .I da zaigramo kako bi trebalo  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
i ja hocu bih... mmmmm...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Orlovi lete na Svetsko prvenstvo  ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Orlovi visoko lete i visoko padaju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Pa sta bravo? Jesmo igrali vec jednom sa vama? I mi smo bili bolji, vi ste ispusili. To su cinjenice.

Ajde nađi tu utakmicu u kojoj ste vi nas pobijedili. Ajde nađi, majke ti...

Ti izgleda ne znas ni da citas. Ajde sada lepo procitaj sta sam napisao, pa onda nesto pricaj. Inace posto stalno pricas o cinjenicama i argumentima, onda evo ti par argumenata:

1. U jedinom zvanicnom dvomecu nase i vase reprezentacije, koji je imao takmicarski znacaj i koji je odlucivao o odlasku na svetsko prvenstvo, MI smo bili USPESNIJI.
2. Veci deo utakmice smo igrali sa IGRACEM MANJE.
3. Igrali smo na vasem DOMACEM terenu.
4. Prema pravilima fudbalske igre, gol u gostima se racuna duplo u slucaju neresenog rezultata, sto znaci da smo vas pobedili i ako tako posmatras.

Dakle pusti te price sta bi bilo kad bi bilo. Posto priznajes samo cinjenice, onda prihvati da su cinjenice to da ste do sada jednom igrali sa nama i da ste isto toliko puta popusili. Dakle dok ne budete ponovo igrali sa nama i dok NAS ne po bedite, a ne tamo neke druge reprezentacije, dotle smo MI bolji od VAS.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2007, 16:43:14 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pogotovo kilave engleze... faco, sta ti je? jos stavljas u potpis? ajde da ste empoli dobili sa 3:2 ali tamo neke engleze... boze sacuvaj.. to kao kad bi zvezda dobila pisljivi liverpool sa 3:2 i ja sad da stavljam ekipu u potpis...  Smiley 1
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nadigrali smo ih sa 10 igraca u po Zagreba , poznato hvatanje Jarnijevih mošnica od strane mirkovica i Mihajlovicevi projektili ha stankovicevu glavu ...
Ponavljam daj nam bože šahovnicare da ih zabijemo u "šaht" !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Nisam ja rekao da smo mi sada bolji od njih. Nisam rekao naravno ni da smo losiji. Poenta je samo u tome da ne mozemo na osnovu nekih drugih parametara da analizirmao ko je bolji. Bolji je onaj ko u direktnom okrsaju pobedi, a to smo do sada bili mi. Sta bi bilo kad bi bilo je vrlo nezahvalno pricati. Ako tako posmatramo, mi smo najbolje odigrali protiv Portugala, a Portugal je jedan od favorita za osvajanje evropskog prvenstva i sigurno moze da dobije ovakve Engleze. Sto to onda treba da znaci? Da mi mozemo da pobedimo i Engleze i vas? Ne, to su gluposti isto kao sto gluposti i to sto ti pricas da zato sto ste pobedili Engleze ste bolji od nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ponavljam , bolji smo od vas za klasu i u tom slucaju vi opet ostajete kao prošli puta kratkih rukava !

Koji prošli put? Kad ste to vi nas pobijedili? Kad ste napravili neki rezultat veći od našeg? Kada? Gdje?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 203 204 206 207 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.