Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije aka Terzini manekeni  (Pročitano 86875 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Klemente: Dosta sam grešio!

NE želi Havijer Klemente da se krije iza neuspeha srpskog tima u kvalifikacijama, preuzima odgovornost, ali smatra da je od avgusta 2006. godine u njegovom radu sa reprezentativcima Srbije napravljen ogroman pomak. U ponedeljak je Mali Napoleon otvoreno pričao o učinku ekipe potencirajući da naša reprezentacija ima svetlu perspektivu i da će u vremenu koje dolazi znati da naplati kikseve...
- Dosta sam grešio! Fudbal je komplikovana igra i svako ima pravo na propuste, pa i ja kao selektor. Toga će uvek biti, ali važni su principi, od kojih nisam nikada odustajao - priča Klemente.
Usponi i padovi bili su česti u izdanjima naše selekcije, koja je u dvobojima sa najboljim timovima iz grupe beležila dobre rezultate.
- Na ispitu smo posebno pali u Belgiji. Imao sam loš osećaj pred samu utakmicu i tada sam upozoravao igrače da budu maksimalno oprezni. Pojedinci me nisu shvatili u potpunosti i taj poraz nas je skupo koštao.
Ni popravni protiv Finske na "Marakani" nije položen.
- Nedostajao je samo jedan gol da sve bude mnogo lepše. I ne mogu ništa da zamerim momcima koji su se borili do samog kraja da pobede, ali ponekad ne ide sve po planu.
Ipak, Klemente smatra da je za proteklih godinu dana ekipa dosta napredovala.
- Uspeli smo na planu timske igre da budemo mnogo kompaktniji, mada na tome treba još da se radi. Mene raduje činjenica da su ovi momci stvorili sjajnu atmosferu i da smo imali odličnu saradnju od prvog dana. Iskreno, budućnost pripada Srbiji u narednom ciklusu.
Neodlazak na EP teško je pao španskom stručnjaku i vidljivo je da kod njega postoji dodatni motiv da sa Srbijom nastavi rad u pohodu na SP 2010. godine. Novac je kod Klementea u drugom planu...
- Svi uslovi za moj ostanak su ispunjeni. Sa velikim zadovoljstvom bih nastavio da radim sa ovom reprezentacijom - jasno i glasno je poručio Klemente. - Za nas je važno da su stasali mladi igrači koji u Evropi imaju veliku cenu. Moramo da imamo poverenje u njih - zaključio je Klemente.
Odluku o Havijeru Klementeu doneće ipak Izvršni odbor FSS. Prilika za popravni ili rastanak?

LJUPKO JE BOLJI!
PREDSEDNIK Stručnog odbora FS Srbije Ljupko Petrović je nedavno podržao ostanak Klementea na klupi Srbije, ali smatra da treba da se pojača stručni štab.
- Ljupko je bolji trener od mene, a moji saradnici su mladi i perspektivni i svakako bolji od Ljupka - rekao je Klemente.

KLEMENTE DA OSTANE
BIVŠI trofejni trener Crvene zvezde ostao je pri svom stavu.
- Klemente treba da ostane i između nas nema nikakvog sukoba. Njegov odgovor je diplomatski, pošto mlađe kolege su svakako perspektivnije u odnosu na nas trenere u "godinama" - stavio je tačku Petrović.

SVI ZA NAPOLEONA
ISTICALI su srpski reprezentativci javno da bi voleli da nastave saradnju sa Havijerom Klementeom i to će saopštiti u ime svih "orlova" predsedniku FS Srbije kapiten Dejan Stanković.
Igrač Intera neće igrati zbog povrede protiv Poljske, a otpisan je i Biševac koji ima visoku temperaturu. Zbog snega ekipa je u ponedeljak trenirala na veštačkoj travi stadiona OFK Beograda.

NEIZVESTAN SASTAV ZA SUBOTU
KO PROTIV KAZAHSTANA?

AKO, prema očekivanjima, Portugalci na domaćem terenu osvoje barem bod i overe vizu za EURO 2008. naš odloženi susret protiv Kazahstana, naredne subote u Beogradu, biće tek revijalnog karaktera. Iako 24. novembar ne spada u termine FIFA koji se određuju pred start svake sezone, UEFA je naložila svim klubovima da moraju da puste sve reprezentativce Srbije i Kazahstana za ovaj susret.
Pa ipak, teško je verovati da ćemo ih narednog vikenda pre gledati u nacionalnom dresu na zaleđenom terenu u Humskoj, nego u timu Mančester junajteda, Intera, Herte, Fiorentine, Sevilje... Jer, podsetimo, odloženi su susreti 14. kola domaće Meridijan Superlige, ali će zato na programu biti redovna prvenstvena kola u skoro svim evropskim ligama, sa izuzetkom Rusije i Belgije, tako da selektor Klemente na spisku ima barem šestoricu sigurnih: Rukavinu i Z. Tošića (Partizan), Koromana (C. zvezda), Jovanovića (Standard), kao i Krasića (CSKA) i Ivanovića (Lokomotiva M.), a njima bi mogao da se pridruži i Avramov (Fiorentina) pošto nije u prvom planu u svom klubu. Stepanov, Smiljanić, Janković, Kuzmanović i Žigić imaju klupske obaveze u nedelju, ali FIFA zabranjuje da igrači igraju dva meča u roku od 48 sati!
Svi ostali su pod velikim znakom pitanja, naravno u zavisnosti od raspoloženja selektora Klementea i predsednika FSS Zvezdana Terzića da li će izaći u susret pojedinim klubovima. A odranije su "roviti" Stanković, Krstajić, Pantelić...
V. V.

ŽREB KVALIFIKACIJA ZA SP
SRBIJA VEĆ U TREĆEM ŠEŠIRU?

SAMO dan pošto sa Kazahstanom stavimo tačku na kvalifikacije za EURO 2008. godine, žrebom u Durbanu (Južna Afrika) startovaće kvalifikacioni ciklus za Svetsko prvenstvo 2010. godine.
U evropskoj kvalifikacionoj grupi biće rekordne 53 selekcije, među kojima i debitant Crna Gora. Oni će na žrebu biti podeljeni u devet kvalifikacionih grupa (osam sa po šest i jednom sa pet selekcija), a plasman na Mundijal izboriće devet pobednika grupa, dok će osam drugoplasiranih u baražu razigravati za preostale četiri vize.
U kojem će se kvalitativnom šeširu naći selekcija Srbije zavisiće i od rezultata protiv Poljske i Kazahstana posle kojih će FIFA saopštiti novu rang-listu na osnovu koje će i biti formirane grupe. Na prošlomesečnoj listi "orlovi" su bili na 27. poziciji, kao 18. evropska selekcija, što bi nas izvesno je, odvelo do trećeg šešira.
V. V.

BENHAKER OSLOBODIO OBAVEZA ŠESTORICU STANDARDNIH IGRAČA
POLJSKA BEZ NAJBOLJIH

LETOM iz Krakova fudbalska reprezentacija Poljske doputovala je u ponedeljak po podne u Beograd. U ekspediciji selektora Lea Benhakera nisu se našla šestorica standardnih igrača, među kojima i junak poljske nacije Euzebijuš Ebi Smolarek. Njega, golmana Artura Boruča, te iskusne okosnice tima Masieja Zuravskog, Jaceka Kržinoveka, Mareka Saganovskog i povređenog Jakuba Blaščikovskog, holandski stručnjak je oslobodio obaveza pošto se Poljska u subotu uveče plasirala na "Euro". Tako za sastav poljskog tima koji će se u sredu suprotstaviti Srbiji konkurišu samo dva napadača - Radoslav Matušjak i Tomaš Zahorski.
- Imamo adekvatne zamene za ovu petoricu igrača i njihov izostanak neće se odraziti na naš stil igre. I u Beogradu ćemo ići na pobedu, ne obazirući se na okolnost što smo već ispunili takmičarski cilj. Motiva nam pogotovo neće nedostajati jer će priliku dobiti nekolicina igrača koji nisu imali veliku minutažu u prethodnim utakmicama. Biće to njihova šansa za dokazivanje, ali su nam važni i bodovi zbog žreba za "Euro 2008" - istakao je selektor Leo Benhaker.

NIJE SVEJEDNO
IAKO dolazi bez najboljih igrača, Poljska će imati razlog da "izgine" za pobedu. Naime, raspored 16 učesnika EP na žrebu za završni turnir biće određen na osnovu zbira bodova iz ovih i kvalifikacija za prethodni Mundijal u Nemačkoj. Poljaci su u društvu Nemaca, Čeha, Rumuna i Engleza koji imaju skoro isti bilans, pa će svaki bod u sredu biti presudan jer nije svejedno biti u drugom ili četvrtom šeširu.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Muslin: Nisam
spreman za selektora
   Smile Smile Smile

FITILj naših nada je dogoreo, čekamo još samo da ga Portugalci zgaze u sredu uveče, pa da se u Fudbalskom savezu Srbije zvanično otvori tema (re)izbora selektora, pošto Havijeru Klementeu ugovor ističe poslednjeg dana 2007. godine. Ostaje, ne ostaje, pa opet ostaje, a onda možda... Nagađanja i licitacije oko budućeg angažmana španskog trenera uveliko traju, pominju se mogući konkurenti, vode se polemike treba li nam stranac na kormilu nacionalnog tima... Osnovno pitanje je upravo da li imamo domaćeg stručnjaka kadrog i istovremeno raspoloženog da se prihvati velikog izazova?
U vrhu liste onih koji bi trenerskim umećem i kredibilitetom mogli da odgovore reprezentativnim zahtevima je Slavoljub Muslin, koji bez oklevanja odgovara na naše pitanje:
- Imamo trenere! Bez ikakve dileme. Pa, Ilija Petković je za razliku od Havijera Klementea uspeo da odvede reprezentaciju na veliko takmičenje. To je dokaz da srpski stručnjaci mogu uspešno da vode nacionalni tim - kaže jedan od najtrofejnijih i najpriznatijih srpskih stručnjaka koji se trenutno odmara u Francuskoj posle dobre polusezone sa ruskim Himkijem.
* Da li biste se prihvatili posla ukoliko bi vam bio ponuđen?
- Za sada ne bih mnogo pričao o tome. Prvi problem je što imam još dve godine ugovora sa Himkijem, a uz to trenutno ne vidim sebe na funkciji selektora. Voditi klub i reprezentaciju nije isto, razlika je velika u vremenu provedenom na terenu, u radu sa igračima. Upravo zbog te razlike u ritmu rada smatram da još nisam spreman da budem selektor. Bar još pet godina.
* Ne ostavljate ni promil šanse?
- Reprezentacija je veliki profesionalni izazov. Najveći. To je kruna karijere za svakog trenera. Rekao sam da trenutno ne vidim sebe na tom mestu, ali nikad se ne zna.
* Da li ste pratili Klementeov rad u minulih godinu i po i kako ga ocenjujete?
- Pratio sam igre i rezultate reprezentacije. Imamo kvalitetne igrače i trebalo je da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Prema tome, učinak nacionalnog tima u kvalifikacijama može se oceniti samo kao neuspeh.
* Prepoznajete li greške, probleme?
- Naša greška je Klementeovo nepoznavanje srpskog mentaliteta i prilika u zemlji. On je čovek sa Zapada, s drugačijim shvatanjima i rezonima. Nisam protiv stranca selektora jer sam i ja već godinama trener-stranac, ali bi naš stručnjak možda znao kako da "zategne" u pojedinim situacijama u kojima smo i ispali iz trke za "Euro". Izgubili smo pet bodova od Kazahstana i Jermenije, a odigrali odlično s najjačim rivalima. To nam se dešavalo i ranije.
* Smatrate li da Klementeu treba ukazati poverenje i u borbi za Mundijal 2010?
- To je već pitanje na koje treba da odgovore oni koji odlučuju u srpskom fudbalu - zaključio je Slavoljub Muslin.

(NE) MOŽE NA DVE STOLICE
U POSLEDNjE vreme se sve češće pominje pitanje da li selektor može istovremeno da bude trener u nekom klubu. Tema je pošla od Siniše Mihajlovića koji je najavio da bi pristao da vodi nacionalni tim, ali da ostane pomoćni trener u Interu.
- Možda je izvodljivo raditi oba posla, ali je vrlo teško. Pauze u prvenstvima su uvek u isto vreme, pa sa te strane nema prepreka. Ipak, smatram da to nije dobra ideja - kaže Muslin.

DRAGOSLAV STEPANOVIĆ O EVENTUALNOM SELEKTORSKOM ANGAŽMANU
TREBA NAM SRBIN

SAMO još teorija je ostala uz Srbiju. Havijer Klemente nije Hanibal, njegov put do Alpa došao je na ivicu ponora. Strateg Čukaričkog Dragoslav Stepanović smatra da bi epopeja našeg fudbala sa Baskom na čelu tu trebalo da se završi.
- Mnogo stvari mi se ne sviđa, a najviše to što selektor ne dolazi u Srbiju da gleda utakmice, da kontaktira sa našim trenerima... - nabraja Stepanović. - Svi ti igrači u reprezentaciji su odavde došli, dve generacije mladih su igrale finale Evropskog prvenstva, a to znači da ovde ima kvaliteta, koji bi morao da je stalno na oku selektora.
Klemente u prvi plan gura priču o napretku mladih igrača i smeni generacija kao svom najvećem uspehu.
- U reprezentaciji moraju da igraju uvek najbolji! Mora da se sastavi najjači mogući tim, a smene generacija su priče koje važe samo za klubove. Mi smo prošle godine učestvovali na Mundijalu, kostur te ekipe je bio na raspolaganju Klementeu, pa je bilo logično i očekivano da se plasiramo i na EP!
Stepanović je više puta rekao da želi da bude selektor Srbije. Oponenti mu zameraju da dugo nije vodio veliki klub...
- Tačno je da bih voleo da budem selektor, ali ne želim da se sam preporučujem. To što nisam dugo vodio veliki klub nema nikakve veze. Poznato je gde sam sve radio do sada, u kojim ligama. U svakom slučaju, pozvali me ili ne, u redu je. Samo mislim da bi novi strateg reprezentacije morao da bude iz Srbije, naš čovek, pošto je očigledno ideja sa Klementeom doživela propast - zaključuje Dragoslav Stepanović.

KANDIDAT ZA KLUPU I TRENER PARTIZANA
ĐUKIĆ U IGRI

NOVI selektor reprezentacije Srbije mogao bi da bude i aktuelni trener Partizana Miroslav Đukić. Kao što je pre skoro godinu dana, uz blagoslov fudbalskog saveza, klupu mlade reprezentacije zamenio crno-belom, mada je jedno vreme sedeo na obe, tako bi Đukić sada mogao u suprotnom smeru. Ali, na stepenicu više.
Mladi stručnjak je zabeležio odličan rezultat vodeći selekciju do 21 godine, s kojom je izborio finale Evropskog prvenstva u Holandiji i zavredeo veliki ugled među vodećim ljudima FSS. Nekoliko glavnih igrača te vicešampionske ekipe sada je u sastavu seniorske reprezentacije, pa je i to adut više na strani Đukića.
Eventualnim angažovanjem trenera Partizana otvorilo bi se pitanje da li postoji mogućnost da Đukić obavlja dve funkcije istovremeno, kao nekada Ivica Osim iz istog kluba.

NOVI DRESOVI

FUDBALSKA reprezentacija Srbije imaće nove dresove u 2008. godini, barem kada su gostovanja u pitanju. Kompanija "Najk" je prezentovala beli dres sa zlatnom kragnom i zlatnom trakom na strani, a i šorts i štucne su bele boje.
U ulozi manekena bio je kapiten “orlova” Dejan Stanković.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ako nemamo pravo rešenje za selektor ja se nebih olako odricao Klementea !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Пре него што сменимо селектора.треба да отерамо оног зализанг што даје изјаве :''Србија нема Јоветића или Луку Модрића''(али има Бохана Переза Smile ) јбг и један и други и трећи..............Мислим,шта је урадио он до ђавола..........
Citat
Muslin: Nisam
spreman za selektora     
оно што сам увек ценио код Муслина је искреност и његов недостатак жеље да се рве са овдашњим криминалцима.Данас не,а можда за 5 година...........
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ako nemamo pravo rešenje za selektor ja se nebih olako odricao Klementea !  Smile
Apsolutno se slazem. . . Al takodje mislim da tesko moze gore od Klementea. .

Citat
оно што сам увек ценио код Муслина је искреност и његов недостатак жеље да се рве са овдашњим криминалцима.Данас не,а можда за 5 година...........
hmm da . . .Nece da prlja ruke. . .Mada koje klubove vodi mislim da bi na njegovu karijeru apsolutno uticao uspeh sa reprezentacijom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Teško je dovesti nekoga ko bi imao autoritet barem kao Klemente štoi ne znaci da ih nemamo , prvenstveno mislim na Muslina ili Mihu zašto da ne , za Stepanovica mislim da je zakasnio , ocigledno je da je omatuhio  , što se tice Djukica neznam možda , Antic vec odavno ne želi da bude
selektor , Bajke takodje mada sa njim postoji opasnost da neode usred utakmice ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Kakav crni Bajevic . . .

Antic pomoci nece 100% . . . On je strasan trener al nesto sumnjam u njegove ljudske kvalitete. . . On nije ni Partizanu pomogao . . Mada sa onom bagrom na celu nije ni cudo

Muslin isto ne verujem da nece. . . Mada mislim da bi on mogao . . .

Djukic bi bio dobar. . Miha isto, mada ako mu je taktika kao u interu onda daleko mu lepa kuca. . .Videcemo sta ce biti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pitam se imali još neko od naših trenera vredan pažnje ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pa ja pokusavam da se setim al ne ide  Smile  Smile . . .

Dule Vujosevic  Smile . . I jos je Crnogorac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A Mateus ?I on je ako ništa Srpski zet !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.