Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 273476 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6700
decko ti nisi normalan samo cu to da ti kazem Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Tema bese reprezentacija Bosne i Hercegovine Smile

aj nazad temi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Sušić vraća Papca i Salihamidžića

Pape je iako još nije ni potpisao zvaničan ugovor već utvrdio plan svog rada pa je od čelnika saveza zatražio da mu pripreme video snimke svih kvalifikacionih utakmica naše reprezentacije.

Iako to nije pošlo za rukom karizamtičnom, Ćiri Blaževiću, Sušić se nada da će u reprezentaciju vratiti odmetnute sinove, Sašu Papca i Hasana Salihamidžića.

Niko ne smije odbijati poziv za reprezentaciju bez valjanog razloga. Razumijem ako je neko u poznim godinama, ali ni to ne smije biti opravdanje. I mene je Ivica Osim u 35 -toj godini vratio u reprezentaciju. Meni trebaju iskusniji. Računam za kvalifikacije i na Hasana Salihamidžića. Ako igra u Juventusu u jakoj ligi, zašto ne bi i za reprezentaciju rekao je Sušić za San te na konstataciju da Salihamidžić ne želi igrati iz tehničkih problema, odgovorio:

Ne vjerujem u te priče. Ako je desetak godina nesmetano igrao zašto bi sada bio problem. Vidjeću kakva je situacija sa njim i ako bude trebalo ja ću ga zvati. Neke igrače može se iskoristiti za jednu, dvije, tri utakmice… Računam i na Sašu Papca. Čuo sam da je odličan defanzivac i dobar momak. Pokušaću otići do Glazgova i na licu mjesta razgovarati sa Sašom.

Da je svoj posao shvatio i više nego ozbiljno pokazuje činjenica da će Sušić uskoro otputovati u Njemačku kako bi gledao utakmicu između Hoffenheima i Bayerna te na taj način na djelu vidio naše reprezentativce, Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića.

Osim Hoffenheima, posmatrat će i utakmicu Wolfsburga a zatim će skoknuti i do Francuske gdje će uživo gledati Emira Spahića u dresu Montpelliera i Pjanića u dresu Lyona.

Nakon što pogleda utakmice naših reprezenetativaca, Sušić u februaru ide na žrijeb kvalifikacija za evropsko prvenstvo 2012. godine.

Za nadati se da će nam sreća biti saveznik prilikom žrijeba i da će Safet Sušić reprezentaciju Bosne i Hercegovine odvesti na evropsko prvenstvo.

@ HAJMO PAPE LEGENDO  Smile

sportin.ba
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 16:00:42 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
SAMO PREKO VELIKIH DO POLJSKE I UKRAJINE

Nekako po navici, oko reprezentacije Bosne i Hercegovine  se krajem svakog kvalifikacionog ciklusa podigne velika prašina. Na to smo se već pomalo navikavamo pa nas ni sva dešavanja oko bivšeg selektora Blaževića nisu toliko iznenadila. Jedan dio javnosti stao je na njegovu stranu, drugi dio je po njemu osuo drvlje i kamenje dok su se treći distancirali i čekali da se stvar riješi. I riješena je.
Ćiro je odmaglio okitivši se pri tom i titulom trenera i najličnosti godine u našoj zemlji. Danima nakon toga se nagađalo o novom selektoru pa su se kandidati redali kao na filmskoj traci. Ipak, najviše kvaliteta, barem prema mišljenju Izvršnog odbora Fudbalskog/Nogometnog saveza naše zemlje ima Safet Sušić koji je jednoglasno izabran za novog šefa struke našeg najboljeg nacionalnog tima.

O Safetu kao fudbalskoj veličini suvišno je trošiti riječi. O Ćiri kao vrsnom motivatoru i showmenu sa rezultatima, također. Međutim, čini se kako komunikacija na relaciji bivši-novi selektor i nije baš najbolje počela. Istini za volju i nije puno bitna ali apsolutno nije ni potrebna u momentima kada se pokušavaju konsolidovati redovi, dići glava i krenuti dalje.

Sve je počelo Papetovom izjavom kako za plasman na veliko takmičenje BiH mora pobjeđivati i velike selekcije. Ćiro se očito našao uvrijeđen pa je ljutito odbrusio: ''Ako Belgija nije velika selekcija, onda ne znam ko je''.

Prije svega, vjerujem da Sušić nije imao namjeru na bilo kakav način devalvirati rezultate koje je Blažević ostvario. Naprotiv, Pape je rekao samo ono što stoji i što je gola istina. Blažević je postigao to da cijela nacija živi za svoju repku i broji minute i sekunde do famoznog baraža i na tome – kapa dole. Međutim, Ćiro se može ljutiti koliko god hoće i pravdati to čime god hoće, ali naša selekcija je pod njegovom palicom u šest mečeva sa velikim ekipama (po dva sa Španijom, Turskom i Portugalom) izvukla samo jedan remi uz pet poraza i to je istina. Svi smo frenetično dočekali dvije nizane pobjede nad Belgijom iako su rijetki od nas vjerovali u to. Ali, ako ta ista Belgija na zvaničnoj FIFA-rang listi reprezentacija za nama kaska barem deset mjesta onda se opravdano pitamo u čemu je njena veličina. Ako je nekada i bila velika onda se od prošlosti u fudbalu definitivno ne živi. Uzgred rečeno, na izvlačenju parova za slijedeće evropsko prvenstvo naša selekcija je u trećem jakosnom šeširu a Belgija u četvrtom.

Kad već govorim o Euru 2012. onda je definitivno tačno da za nastup u Poljskoj i Ukrajini naša selekcija mora pobijediti i poneku veću. Od potencijalnih kandidata za protivnike u grupi iz prve dvije jakosne skupine mogući protivnici nam mogu biti naprimjer Španija, Njemačka, Holandija, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugal, Francuska i Rusija iz prvog te Grčka, Češka, Švedska, Švajcarska, Turska, Danska, Slovačka, Srbija i Rumunija iz drugog jakosnog šešira. Da je Belgija ostala u trećoj jakosnoj grupi onda bismo izbjegli barem jednu veliku evropsku momčad. Ovako, možda se vidimo ponovo, ali mi moramo pobijediti i puno veće repke za Euro.

Ćiro se okitio priznanjima i pohvalama i to je to. Pape treba našu podršku i to je u ovom trenutku mnogo važnije.

IZVOR

sportsport.ba
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 16:59:53 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Holandija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 4s
Nadarević u Premiershipu!!!

Kako navodi SkySport naš reprezentativac Safet Nadarević bi ovih dana mogao preći u redove engleskog Boltona ili Stoke Citya. Naš reprezentativac trenutno ima ugovor sa turskim Eskisehirsporom, a i sam Nadarević je u razgovoru za  potvrdio interesovanje ova dva kluba te istakao kako mu je želja zaigrati u engleskom Premiershipu.

- Menadžer mi je rekao da bih u idući ponedjeljak ili utorak trebao ići u Englesku na završne pregovore. Iako se čini da je konačna stvar, nikada se ne treba zalijetati. Premijer liga je san svakog igrača i igrati u njoj bi bio veliki uspjeh.

- Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, jer Bolton još nije pronašao novog menadžera. Također, zainteresovan je i Stouk siti. Meni je svejedno u koji ću od ova dva kluba otići. Važno mi je da zaigram u Engleskoj - izjavio je Nadarević za Avaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 

Salihamidžić odbio Sušića: Reprezentacija je prošlost

Igrač kojeg je novi selektor Safet Sušić namjeravao ponovno pozvati u reprezentaciju BiH, Hasan Salihamidžić, izjavio je za Dnevni avaz kako ne namjerava više oblačiti dres sa državnim grbom.

Otac mi je javio da je novi selektor naše reprezentacije Safet Sušić najavio da će obaviti razgovor sa mnom oko povratka u državni tim, kaže Salihamidžić i nastavlja: Ne znam šta da kažem. Moja odluka se zna. Ne volim što se uopće otvara ova tema. Jednostavno, moji nastupi u državnom timu su prošlost. Ne, nema razloga da se uopšte piše o tome. Državni tim sam napustio zbog narušenog zdravstvenog stanja. Moje tijelo više ne može izdržati napore na dva fronta.

O novom selektoru ima samo riječi hvale..

Safet Sušić je pravi čovjek na pravom mjestu. Jedan je od najboljih i najpopularnijih naših igrača svih vremena, a također, dobar je i trener. Svi u našoj domovini, ali i u i oko državnog tima moraju biti zadovoljni posljednjim izborom za selektora. Papetu i društvu ću držati palčeve i kao u minulim kvalifikacijama biti najvjerniji navijač.

www.sportin.ba

I kad si igrao, nisi bio od koristi... I ne zaslužuješ dres repke, kao ni Juventusa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pravi "patriota" nema šta  Smile
Citat
Safet Sušić je pravi čovjek na pravom mjestu.
Za razliku od hasana Safet se do poznih godina odazivao na selektorov poziv , kakva država takav i odaziv !  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 22:14:43 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Nije on Hasan, on je Braco.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Braco zvani Salih  Smile
Citat
Papetu i društvu ću držati palčeve i kao u minulim kvalifikacijama biti najvjerniji navijač
Verni braco  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 23:19:07 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
decko ti nisi normalan samo cu to da ti kazem Smile Smile Smile

A могло би се пар дана казивати
Срби из Републике Српске навијају за Србију и само Србију,хехехе шта вели?Кад би Додик рекао. Smile
Е јеси Инзко прави босанчерос.Што се не угледаш на остале момке који не мијешају спорт и политику?ццц.
Остали момци свака част свако треба да воли своје иначе ни туђе не би поштовао. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.