Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 272357 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
                                                Otpali Zec i Vladavić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno je ostala bez Admira Vladavića, ali i Ermina Zeca, koji će zbog povreda morati propustiti utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Vladavić je obnovio povredu u jučerašnjem susretu protiv Vinodolskog, dok je Zec vukao povredu još od susreta svog Šibenika sa ekipom Karlovca u okviru Hrvatske nogometne lige. Mladi napadač Šibenika je tokom treninga pokazao da može odigrati jedno vrijeme, ali nije upotpunosti spreman, pa se neće naći na spisku putnika za Lisabon.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je večeras na sarajevski aerodrom, odakle će sutra u 10 sati odletiti put Lisabona, gdje se u subotu igra prvi susret baraža sa Portugalom.

FIFA odobrila Medunjanina

Iz sjedišta krovne svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) danas je u sjedište Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je stigla i zvanična potvrda da Haris Medunjanin može nastupati za Bosnu i Hercegovinu.
Medunjanin je zabilježio nastupe za mladu U21 reprezentaciju Holandije, ali se potom ipak odlučio da igra u nacionalnom dresu svoje domovine. Tako je vezista španskog Valladolida po ubrzanom postupku dobio pasoš Bosne i Hercegovine, a danas je stiglo i pismo iz FIFA kojim se odobrava nastup ovom fudbaleru za Zmajeve.

Ako je suditi po formi u klubu i onom prikazanom na treninzima, Medunjanin će predstavljati veliko pojačanja izabranicima selektora Miroslava Blažević

www.sportsport.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ovo ce bez sumnje biti utakmica dana.
Bosanski muslimani kod mene (preko)su u pravom malom delirijumu,mislim kad bi im kuca gorela ili  ne daj Boze ,nesto zlo ,privatno dogodilo za vreme meca,da bi sve to odgodili dok ce ne zavrsi vecerasnja utakmica Smile.
Mislim da niko od njih nije ni spavao prethodnu noc,a i ako jesu..spavali su na mahove Smile

Realno,prema svemu prikazanom u dosadanjim kvalifikacijama ,oni su bolji tim od portugalaca.Pitanje je da li ce to preimusctvo biti dovoljno za prolaz.
Sportski gledano ,voleo bih da prodju jer su to stvaro zasluzili i imaju sjajan tim.
Licno bih voleo da ispadnu jer se sve kod njih reflektuje na politiku..a ja volim Republiku Srpsku pa se plasim da ne dodje do nekih represalija na Srbe zbog njihovog event, prolaska.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 13:12:32 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 3310
Апсолутно ми је свеједно ко пролази  Smile битније је да их Борац БЛ све наканта у првенству...  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Napred Bosno,svi moji prijatelji i ja naravno,svim srcem cemo veceras bodriti ove momke !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Dobija vas Portugal  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kvota na Portugalce 1.45   po meni jako potcenjivacka  Smile nerealna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Hvala Pavle! Smile

Nisu samo muslimani u delirijumu, u delirijumu su svi Bosanci. Smile 
Realno, možda jesu Portugalci favoriti, ali ništa još nije gotovo do srijede uveče, nada umire posljednja.

Evo, nekih 5h prije utakmice, neviđen i neopisiv osjećaj, nacionalni ponos i patriotizam su na najvećoj mogućoj razini... Smile

Nadam se da će sreća večeras biti na našoj strani i da će naši Zmajevi ostvariti povoljan rezultat! Sretno nam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vazno da je "razina" nacionalnog ponosa prisutna..za sve ostalo,nema problema  Smile

stvarno cudno kako naginjete nekoj strani koja bi vas najradije eliminisala..koristite njihove reci i nakaradne izraze"razina",umesto da se vratite korenima.Da li vi to svesno radite ili je to odraz nedostatka opsteg obrazovanja i poznavanja sopstvene Istorije gde Vas je Mesa Selimovic tako lepo uputio,uspostavio putokaz?
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 17:07:50 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Neminovna je "kroatizacija" bh. društva, naprosto "bombardovanje" kroatizmima počevši od TV-a, knjiga iz kojih učimo...Ja se pokušavam oduprijeti i zadržati taj bh. duh, ali ponekad mi uspijeva, ponekad ne. Smile

Btw, drago mi je, ja sam Blanka! Smile Smile

No, to je sasvim druga tema, i nije joj mjesto na ovom dijelu foruma.

Uhhh, još 4h i 5 minuta, nervoza i uzbuđenje rastu.... Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2009, 17:25:50 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.