Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 269787 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa vidjeces da ce on prije dobiti nego sto je dobio Pjanic... Znas kako je kod nas... Kakav bi samo strasan napad imali... Smile Smile... Samo neznam imali ovaj momak para da da  Usanovicu da bi zaigro  Smile... Jest da mu je sad lakse nemora i Pasalicu davati, al mislim da je Usanovic poskupio radi ove tuzbe... Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 19:57:27 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile

Hmmm.. ma vjerovatno ima čim mu je ovolika želja da zaigra za BiH  Smile

Nego,mora Ušanović još nekome davati keš  Smile Ko je novi Pašalić  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Smile

Hmmm.. ma vjerovatno ima čim mu je ovolika želja da zaigra za BiH Smile

Nego,mora Ušanović još nekome davati keš Smile Ko je novi Pašalić Smile
Nema novog Pašalića, jer je stari opet aktivan  Smile Smile Smile Smile Smile

Vjerovali ili ne: Pašalić zapravo želi preko Ellingtona zaraditi milion funti!

Vijest da je fudbaler sa Jamajke Nathan Ellington spreman da igra za reprezentaciju BiH jučer je bila hit tema. Šta se, međutim, krije iza takve senzacije? Prema onome što smo saznali, u pozadini svega stoji Ahmet Pašalić, bivši direktor svih fudbalskih selekcija BiH kome je Fudbalski savez BiH dao otkaz.

Navodno, on je preko nekih svojih veza u Londonu našao Ellingtona, a ovaj je poručio da hoće bh. državljanstvo i dres naše reprezentacije. Kazao je da mu je supruga iz Tuzle i da ga ona nagovara da zaigra za BiH. Ovaj 26-godišnjak iskreno je priznao da još ni skim iz N/FS BiH nije razgovarao i da je našu selekciju jednom gledao i to u televizijskom prenosu kada je igrala protiv Malte. Idemo redom - ko je Ellington?

Ima 26 godina i igra za drugoligaški engleski klub Watford u koji je došao 29. avgusta prošle godine iz West Bromvich Albiona za 3,25 miliona funti. Saznali smo da u ugovoru koji ima sa Watfordom stoji da bi mogao biti plaćen za million funti više ukoliko zaigra za neku reprezentaciju, svejedno koju. Već sama ta činjenica upozorava da bi bh. reprezentacija mogla biti iskorištena kako bi on i njegov posrednik strpali tolike pare u džep.

Prema onome što se priča, Pašalić je izmislio Ellingtona u dogovoru sa ljudima sa kojima odavno prodaje i preprodaje igrače. Ellington nije standardni igrač Watforda - čak 132 dana su prošla dok nije zabio prvi gol za tu ekipu. Na poziciji na kojoj on igra, u reprezentaciji BiH su Zlatan Muslimović i Edin Džeko.

Hoće li mešetari odigrati do kraja svoju prljavu igru i otjerati njih dvojicu kako bi se našlo mjesto za momka sa Jamajke? Ako bi se to desilo, nastupilo bi novo rasulo u bh. reprezentaciji i bilo bi to podmetanje i selektoru Mehi Kodri.

Jučer se u fudbalskim krugovima pričalo da bi i to mogao biti scenario nezadovoljnika koji su otjerani iz Fudbalskog saveza BiH. U svakom slučaju, kažu naši dobro upućeni izvori, ovdje se radi o potpuno mutnom poslu, a najgore će biti ako na sve nasjednu selektor Kodro i njegovi saradnici. U tom slučaju, i oni će biti saučesnici u novom rasturanju bh. reprezentacije koja bi ostala samo mašina za tjeranje talentovanih domaćih igrača i mašina za pranje para.

SportCentar
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa hare gdje nam je ovaj do sad bio...  Smile Zar joj je tolko trebalo da ga premunta  Smile Smile
Nes mi je sumljivo bilo tu... Smile

Samo neznam imali ovaj momak para da da  Usanovicu da bi zaigro  Smile... Jest da mu je sad lakse nemora i Pasalicu davati, al mislim da je Usanovic poskupio radi ove tuzbe... Smile
I ovo sam "pogodio"

Eto zasto ja ne navijam za.......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ova informacija o milion funti nije tacna.Radi se o tome da je Watford u augustu 2007 platio za taj klub rekordnih 3,25 miliona funti.U ugovoru je klauzula da ce taj transfer narasti na 4,25 kada on odigra odredjen broj utakmica za Watford.Znaci nidje veze s reprezentacijom a pogotovo s Munibom Usanovicem. Smile Smile

Znaci taj dodatni milion iskljucivo zavisi od broja njegovih nastupa za Watford i nema veze s nastupima
za reprezentaciju.I jos taj milion ce dobiti West Brom,klub koji ga je prodao Watfordu,kakav crni Munib.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 22:13:07 od Monique84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Odakle tebi ta informacija, jer ja nešto i nisam upućen u to a vala da ti i priznam niti me interesuje toliko ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zainteresovao me je on kad sam cula da bi mogao igrati za nas.Malo sam citala i nasla ovo.Znaci te pare iskljucivo ceka
West Brom.Radi se o kvalitetnom napadacu koji je najbolje igrao u Wiganu kada je bio i najbolji strijelac
Championshipa.E sad da li on nama treba ili ne to je druga prica.
Lik je ozenio curu iz Tuzle,i samo radi toga zeli igrati za BIH.Cak je presao i na Islam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Da, čitao sam to o njemu.

Ne znam, nije na meni da ga pozovem u repku, to će uraditi Kodro ako bude procjenio da nam je potreban.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Dok sam ovo citala o njemu palo mi je na pamet da bih i ja mogla uraditi nesto korisno za svoju zemlju.
Odem u Barcelonu,navedem Ronaldinha da se zaljubi u mene i onda ga premuntam da igra za nas.
Jedinu je problem sto mora pauzirati nekoliko godina,i onda bi vec bio star i ne bi nam bio potreban.Zato sam odustala Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 22:30:19 od Monique84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile Smile Smile Smile Smile

Pa pokušaj kod nekog mlađeg  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.