Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 269913 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
с ким се ви расправљате
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
с ким се ви расправљате
Ne raspravljamo samo pokušavam da dječaku otvorim oči,žao mi ga živi u zabludi Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
с ким се ви расправљате
Ne raspravljamo samo pokušavam da dječaku otvorim oči,žao mi ga živi u zabludi Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"Zmajevima jedan trening prije Brazila! Očekuje se online prodaja ulaznica!"

Iako se utakmica igra radnim danom, tačnije u utorak, kao i uvijek do sada postoji ogroman interes navijača iz domovine i dijaspore za odlaskom na ovaj meč, tako da ne sumnjamo da će se Sušićevi izabranici u St. Gallenu osjećati kao na domaćem terenu.
Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, naša reprezentacija će se okupiti u St. Gallenu u nedjelju 26. februara, a u krovnoj kući bh. fudbala očekuju potvrdu od organizatora meča vezanu za tačno mjesto boravka našeg nacionalnog tima u ovom švicarskom gradu, kao i informacije o terminima u kojima će "Zmajevi" trenirati pred meč protiv Brazila. Nezvanično saznajemo da će fudbalska repreznetacija BiH u Švicarskoj trenirati samo jednom, u pondjeljak 27. februara u popodnevnim satima.
Također saznajemo da je za samu prodaju i distribuciju ulaznica za ovu utakmicu zadužena agencija "Kentaro" koja će najvjerovatnije dio istih ponuditi u online prodaji putem ticketportal stranice. "Reprezentacija.ba" portal saznaje da će i Fudbalski savez BiH najvjerovatnije obezbijediti dio ulaznica za igrače, rukovodstvo i sponzore, ali da će učiniti i dodatne napore kako bi prodaja ulaznica za meč protiv Brazila bila omogućena i u pojedinim turističkim agencijama u Bosni i Hercegovini.
U svakom slučaju, navijači se pozivaju da prate zvaničnu internetsku stranicu Fudbalskog saveza BiH na kojoj će pravovremeno biti postavljena obavještenja.

Utakmica se igra 28. februara u švicarskom St. Gallenu sa početkom u 20,00 sati na stadionu "AFG Arena"

www.Reprezentacija.ba portal
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"PROTIV BRAZILA U NAJJAČEM SASTAVU"

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić namjerava u prijateljskoj utakmici protiv Brazila izvesti najjači sastav sa kojim raspolaže.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u prijateljskom susretu 28. februara u St. Galenu za protivnika imati najtrofejniju selekciju svih vremena, Brazil, a u tom susretu Pape na teren namjerava poslati najbolje što ima.

"Mi u tom susretu jednostavno moramo izaći na teren sa najjačom ekipom koju imamo kako bi pokušali ostaviti što je moguće bolji utisak. Mi smo zahvaljujući dobrim igrama u minulim kvalifikacijama postali zanimljivi i jednom Brazilu, a želja mi je da u tom susretu ostvarimo što je moguće bolji rezultat", kaže Sušić u razgovoru za SportSport.ba.

"Evo baš sam jutros pravio neku listu igrača, pa ćemo vidjeti u narednih nekoliko dana kakav će biti spisak za Brazil. Sigurno je da neću zvati više od 18, 19 igrača, jer ne želim protiv jedne takve ekipe praviti po šest, sedam izmjena. Napraviću maksimalno tri izmjene. Poziv neće dobiti igrači koji su bez klubova ili koji ne igraju za svoje klubove. Već sada moramo početi praviti okosnicu ekipu za naredne kvalifikacije", smatra Sušić.

Na adresu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine stigla je ponuda iz Meksika za odigravanje prijateljske utakmice sa tom ekipom u Chicagu.

"Za sada ne znam ni uslove, a ni tačan datum odigravanja te utakmice. Ipak, mi imamo lijepo iskustvo igranja u SAD i mislim da bi bilo dobro pokušati se revanširati Meksikancima za poraz u Atlanti od prošle godine", kaže Pape.

Planirate li u narednim prijateljskim utakmicama pozvati u reprezentaciju neke nove igrače? Možda Anela Hadžića?

"Anela pratim već duže vrijeme i da dečko ima uredne papire možda bi već dobio poziv. Međutim, on je već igrao za mladu reprezentaciju Austrije i sada mora dobiti dozvolu njihovog saveza za promjenu sportskog državljanstva. Pratim još nekoliko igrača, ali u ovom trenutku ne bih sa imenima izlazio u javnost", dodao je selektor BiH na kraju razgovora za SportSport.ba.

www.sportsport.ba portal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"Nova ponuda za utakmicu: Meksiko nas zove u Čikago 31. maja"

Nakon Brazila i Irske, Nogometni savez Bosne i Hercegovine na putu je da izabranicima Safeta Sušića omogući još jednu kvalitetnu pripremnu utakmicu uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Riječ je o selekciji Meksika, s kojim je naš nacionalni tim igrao i u februaru prošle godine. Ta provjera bila je našem protivniku više nego uspješna, i rezultatski i finansijski, s obzirom na to da je tribine stadiona u Atlanti ispunilo više od 20.000 navijača BiH pa su u NSBiH poslali ponudu za reprizu.

Istinski spektakl

Ponuđeni termin je 31. maj, samo pet dana nakon okršaja s Irskom u Dablinu. Iako su pregovori još u početnoj fazi, Sušić kaže da ga, u principu, ponuda veoma zanima.

- To zavisi i od finansija i drugih uvjeta, ali ja sam zainteresiran. Bez obzira na poraz od 0:2, utakmica u Atlanti bila je istinski spektakl, toliko je naših navijača bilo na tribinama. I tada sam rekao da bih uvijek igrao takvu utakmicu, jer se u njima stvara selekcija igrača. Vidjet ćemo da li će se ostale stvari poklopiti - rekao nem je selektor Sušić.

Put iz Dablina

S obzirom na to da je termin neposredno nakon onoga u kojem ćemo igrati s Ircima, u slučaju dogovora, reprezentacija BiH putovala bi u Čikago direktno iz Dablina.

Kada je riječ o Brazilu, s kojim, kao što je poznato, igramo 28. februara u Sent Galenu, Sušić još nije napravio plan, ali kaže da će okupljanje, vjerovatno, biti u nedjelju, 26. februara, u Sent Galenu, s tim što bi igrači koji igraju tog dana, mogli doći u ponedjeljak.

Još ćemo pričati o Alžiru

Ideja selektora Alžira Vahida Halilhodžića da naš tim u martu učestvuje na turniru u ovoj zemlji nije loša, ali Pape kaže da nije siguran da li bi se mogla provesti u djelo.

- FIFA-in termin obuhvata jednu utakmicu, ali ne i turnir. Ako bismo išli u Alžir, ne znam da li bismo mogli okupiti ekipu, jer klubovi ne bi bili dužni pustiti igrače na tako dug period. Znači, morali bismo putovati s ekipom sastavljenom od igrača iz naše lige, a ne znam kako bi to Alžirci shvatili. Još ćemo razgovarati o tome - kaže Sušić.

Dnevni Avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"Zvanično: BiH protiv Meksika 31. maja u Čikagu"

Administracija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ozvaničnila je dogovor o odigravanju prijateljskog meča između Meksika i Bosne i Hercegovine 31. maja u Čikagu.

Naši reprezentativci će put SAD-a iz Dablina, gdje nas četiri dana ranije očekuje meč protiv reprezentacije Republike Irske.

Očekuje se kako će Sušić na ovu irsko-američku turneju povesti najbolji tim upotpunjen za jedno ili dva nova imena koja bi trebala pojačati našu fudbalsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

REPREZENTACIJA BIH PORTAL!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"Želim se sa novim klubom okrenuti ka vrhu Bundeslige!"

Vedad Ibišević novi je igrač Stuttgarta i na "Mercedes-Benz Areni" će provesti naredne četiri godine. Naš fudbalski reprezentativac ne krije oduševljenje transferom u redove popularnih "Švaba".
- Presretan sam što se transfer realizirao. Stuttgart je veliki klub sa velikim potencijalom. Želim dati sve od sebe kako bi se sa novim klubom orijentisao ka vrhu tabele u budućnosti. Posebno se radujem fantastičnoj atmosferi koju priređuju navijači Stuttgarta na domaćim utakmicama. - konstatovao je novi napadač Stuttgarta.
- Igrao sam nekoliko puta protiv Stuttgarta u svojoj karijeri i neke igrače znam "sa terena", a već ću imati priliku da ih bolje upoznam na prvom treningu danas popodne. - govori Ibišević.
- Lično sam želio promjenu, a posebno je zadovoljstvo doći u klub koji ima ovako bogatu tradiciju. Nadam se da ću ovdje još napredovati, ali kako sam već rekao i doprinjeti poboljšanju rezultata Stuttgarta u Bundesligi. Iskreno jedva čekam prvi nastup pred 50.000 navijača u nedjelju. - dodaje popularni Vedo.
- Željeli smo jakog i snažnog napadača i to smo i dobili sa dovođenjem Vedada Ibiševića. Svi uslovi su dogovoreni, tako da možemo reći da je transfer zaključen. - rekao je sportski direktor Stuttgarta Fredi Bobic.

REPREZENTACIJA BIH PORTAL!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"NAVIJAČI BiH SPREMAJU SPEKTAKL U CHICAGU!"

Stadion Soldier Field

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 31. maja u Chicagu igra prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Meksika. Biće to druga utakmica takvog tipa sa Meksikancima. U prvoj, odigranoj u februaru prošle godine, Meksiko je savladao reprezentaciju BiH rezultatom 2:0, a utakmici u Atlanti je prisustvovao veliki broj navijača naše reprezentacije.

Za utakmicu u Chicagu su navijači BiH planirali napraviti veliki spektakl. Planirano je da na stadionu bude najmanje 45.00 Bosanaca i Hercegovaca iz čitave Amerike i Kanade.

Povodom toga je pokrenuta i Facebook grupa (KLIKNI) kojoj mogu pristupiti svi koji će taj dan biti srcem uz Bosnu i Hercegovinu i pružiti podršku „Zmajevima“ sa tribina Soldier Fielda.

SOURCE portal
« Poslednja izmena: 28. Jan 2012, 17:25:09 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"ZMAJEVI U AVGUSTU U CARDIFFU PROTIV WALESA?"

Na adresu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine stigla je zvanična ponuda za odigravanje prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Walesa.

Wales je prije nekoliko dana poslao zvaničnu ponudu na adresu N/FSBiH sa prijedlogom za odigravanje prijateljske utakmice sa našom A reprezentacijom 15. avgusta u Cardiffu.

Ova je informacija za SportSport.ba potvrđena i iz N/FSBiH.

Međutim, ponuda još uvijek nije prihvaćena, te se prijedlog nalazi u fazi razmatranja.

Podsjetimo, fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine već je jednom igrala sa Walesom, 12. februara 2003. godine, kada je susret završio neriješenim ishodom 2:2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.