Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 269611 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Mogu vam reci da je meni sad mnogo lakse sto je Srbija ovako jadna u fudbalu. Mislim, posto je Bosna izgubila od Portugala sa 6-2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
kad smo mo slabi onda su i komšije,e vala nismo.Vi ste druga europska liga u nogometu pa patite kao što smo mi druga liga u košarci pa nam nije palo napamet reći i srbi i slovenci i makedonci su isto slabi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung SGH-E590
kad smo mo slabi onda su i komšije,e vala nismo.Vi ste druga europska liga u nogometu pa patite kao što smo mi druga liga u košarci pa nam nije palo napamet reći i srbi i slovenci i makedonci su isto slabi.
Mi smo Srbi, a vecina hrvata su pokatoliceni Srbi, pa ti na kraju sve to dodje na isto! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Samsung 

Ne vi ste druga liga, a mi smo trenutno treca (ako smo i tu). Da kom kurcu vredite, ne bi neka Grcka bila ispred vas u grupi, a i oni su daleko od evopskog krema. Lepo sam rekao, da i kada smo najbolji (tu mislim na sve), nismo vise od druge evropske lige. Jedini izuzetak od pravila, je vas plasman na 3. mesto '98, ali potvrda da je to samo izuzetak i nista vise, je cinjenica da na sledece veliko takmicenje niste ni otisli (EP '00).
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 18:49:30 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Joj Srbi kako se gubite na ovoj temi i koliko nisko padate, kratka pamet izgleda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004

I koje si kokice jeo kad si nas gledao kako bijemo Nemce na Svetskom prvenstvu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia n95
Ko je bolji-gori....Tema je BiH  Smile

Por-BiH 6-2....mi smo svoje sanse propustili u Zenici, a oni su svoje naplatili s kamatom u Lisabonu. Bit ce bolje treci put
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"19. REPREZENTACIJA SVIJETA!"

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je novi povijesni uspjeh na FIFA-inoj rang listi najboljih reprezentacija svijeta.

Na vrhu nema promjena, barem ne u Top 10. Španija je i dalje vodeća sa 1564 boda, Holandija je na drugoj poziciji sa 1365, a 1345 bodova na trećem mjestu ima Njemačka. Među deset najboljih reprezentacija svijeta smjestile su se još Engleska, Brazil, Portugal, Hrvatska, Italija i Argentina.

No, do novog najboljeg renkinga u povijesti stigla je naša nogometna reprezentacija. Zmajevi su trenutno 19. sa 869 bodova. Napredovali su za jednu poziciju u odnosu na posljednju FIFA-inu rang listu.

FIFA rang lista najboljih svjetskih reprezentacija:

1. Španija 1564 boda (0)
2. Holandija 1365 (0)
3. Njemačka 1345 (0)
4. Urugvaj 1309 (0)
5. Engleska 1173 (0)
6. Brazil 1143 (0)
7. Portugal 1100 (0)
8. Hrvatska 1091 (0)
9. Italija 1082 (0)
10. Argentina 1067 (0)
...
19. BiH 869 (+1)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Ericsson t10
vodite nas 9 pozicija  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
vodite nas 9 pozicija  Smiley 1
Pa kad smo bolji Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.