Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270016 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 6260 Slide
Prvo bezite sa teme, kao drugo ne vredjajte pojedine clanove, kao trece ako nemate sta pametno napisati o utakmici ne diskutirajte ovde ko je "mustafa" a ko je srbin. Idite na politiku i radite sta hocete.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ево да ја кажем нешто паметно  Smile

1 - како су најављивали нису претерано били гласни ( фанатикоси )

2 - нек вријеђају Роналда и говоре Меси али ласери нису дозвољени и најоштрије их треба казинт

3 - терен права ораница

4 - Пепе издоминирао

5 - велики дијамант се није видео

6 - испадате
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49835
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Баш бих волио да сутра буде 1:1 или 0:1 и да Босна прође квалификације. Не зато што волим ту репрезентацију, већ што су ме сморили толики хејтери са обе стране Дрине. Побогу људи, то је само спорт. Стално читам како се смијете Босни. Тешка срца признајете да имају бољи тим тренутно од Србије. Али и даље они су за вас глупи, смотани Босанци. Које би ви побједили свезаних очију, само када не би имали пар "проблемчића" у тиму.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 11:31:29 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49835
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Prvo bezite sa teme, kao drugo ne vredjajte pojedine clanove, kao trece ako nemate sta pametno napisati o utakmici ne diskutirajte ovde ko je "mustafa" a ko je srbin. Idite na politiku i radite sta hocete.

Потпуно се слажем драги мој Енисе. Није ми јасно зашто су људи такви. Какв мустафа, какви бакрачи. Гледајте, навијајте и уживајте. А та срања оставите за политику.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
rođen sam tamo ali sutra bi volija da pobjedi portugal.Poštivam sve reprezetativce i one hrvate koji igraju za nju.to je njihov izbor .Zašto bi volija da izgube,zbog bošnjački medija koji stalno propagiraju da je to tim jednog naroda,radovat će se cijeli narod(koji?),u cijeloj zemlji euforija(svak zna da nije),tko ne navija nek se iseli iz bih i tako danim se vrši propaganda.Da je to normalna država i ja bi navijao za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Jebes politiku i sve ostalo,kako bre neko normalan moze da navija za Portugal,pa nebitno dal je protivnik BiH,Hr ili neko treci,nije tu bitan nacionalni ponos ili nesto slicno,jer cigosi furaju najgori fudbal na planeti,odvratni su breee  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia 
rođen sam tamo ali sutra bi volija da pobjedi portugal.Poštivam sve reprezetativce i one hrvate koji igraju za nju.to je njihov izbor .Zašto bi volija da izgube,zbog bošnjački medija koji stalno propagiraju da je to tim jednog naroda,radovat će se cijeli narod(koji?),u cijeloj zemlji euforija(svak zna da nije),tko ne navija nek se iseli iz bih i tako danim se vrši propaganda.Da je to normalna država i ja bi navijao za njih.
Haj ne kaki.
Niko od normalnih medija nije rekao da iko treba da se iseli zbog nenavijanja za reprezentaciju BiH u bilo kojem sportu. To mogu biti samo misli nadrkanih nacionalista, kao sto je slucaj i sa nekim gradjanima Srbije i pogotovo RS-a spram Bosne i Hercegovine.
Euforija nije u cijeloj zemlji, istina, ali je nepobitna cinjenica da se ova reprezentacija sada prati i u zapadnoj Hercegovini kao i u mnogim dijelovima RS-a. Ne mora je se obozavati, niko to ni ne ocekuje, ali bi red bio da se postuje, iz cisto sportskih razloga.
A ono komentarisanje za mujdze i slicno - mogu samo reci da dodjete pameti konacno, '90-e su debelo iza nas.

Zivi i zdravi bili i jednako se radovali sa svojim Orlovima ili Vatrenim, kao i ja sa mojim Zmajevima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Haj ne kaki.
Niko od normalnih medija nije rekao da iko treba da se iseli zbog nenavijanja za reprezentaciju BiH u bilo kojem sportu. To mogu biti samo misli nadrkanih nacionalista, kao sto je slucaj i sa nekim gradjanima Srbije i pogotovo RS-a spram Bosne i Hercegovine.
Euforija nije u cijeloj zemlji, istina, ali je nepobitna cinjenica da se ova reprezentacija sada prati i u zapadnoj Hercegovini kao i u mnogim dijelovima RS-a. Ne mora je se obozavati, niko to ni ne ocekuje, ali bi red bio da se postuje, iz cisto sportskih razloga.
A ono komentarisanje za mujdze i slicno - mogu samo reci da dodjete pameti konacno, '90-e su debelo iza nas.

Zivi i zdravi bili i jednako se radovali sa svojim Orlovima ili Vatrenim, kao i ja sa mojim Zmajevima!
Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 18:53:14 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Maximusu,
znaš kada će Ante iz Ljubuškog i Simo iz Trebinja navijet za bih onda kad i ona bude navijela za njih.razmisli malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 
Maximusu,
znaš kada će Ante iz Ljubuškog i Simo iz Trebinja navijet za bih onda kad i ona bude navijela za njih.razmisli malo.
Pazi, znam Antu iz Capljine i Blazu (izvinjavam se sto nije Simo Smile) iz Trebinja, koji navijaju za BiH.
Ali nije poenta u tome, nego u cinjenici da se ovdje zeli minimizirati sve sto je reprezentacija BiH uradila unazad dvije godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.247 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.