Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 270544 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
@Smajke, dok god je takvih kao ti, koji Muratovica sa takvim omalovazhavanjem spominju, mi ni ne zasluzhujemo neko veliko takmichenje.

Stidi se svojih rijechi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ajd ne ... zamal' ne rek'o šta
Muratović je dobar igrač , ali on je u godinama i nije više za repke .... ne može Muratović igrat' umjesto Pjanića ili Bajramovića  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 00:44:02 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
Ajd ne ... zamal' ne rek'o šta
Muratović je dobar igrač , ali on je u godinama i nije više za repke .... ne može Muratović igrat' umjesto Pjanića ili Bajramovića  Smile

Zavrshi misao slobodno, pa makar i na pp. Smile

Murat je igrach koji sa svoje 34 godine na plecima se nije shtedio nijednom u reprezentativnim utakmicama.
I sam je istakao vishe puta da ako obezbijedimo plasman, on nece ici u JAR kao chlan reprezentacije, nego kao turista i navijach. Mi plasman nismo obezbijedili nazhalost, ali to ne znachi da se po njemu mozhe s*ati kako je nekome cejf. Ako to nisi u stanju da shvatish, nemamo shta prichati dalje na ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Previše shvataš stvari ozbiljno i nisam ništa rek'o protiv čovjeka...
Čovjek se isrcpi do 60 minute , znači , trčkara ko curica kasnije , za razliku od Bajramovića i Pjanića koji su puni snage...

BARBAREZ : MENE ŠTO SE TIČE , JA SAM ZA

Po mnogima najveći kandidat za mjesto selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao bi biti legendarni kapiten bh. tima Sergej Barbarez.
Barbarez je ikona fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kapiten koji je tokom cijele svoje karijere, ali i nakon nje, uživao apsolutnu podršku javnosti, ali i saigrača. Pravi lider i vođa, našao se u užem izboru za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nakon neslavnog odlaska Miroslava Blaževića sa klupe Zmajeva, kontaktirali smo Barbereza i odmah ga pitali: Da li bi prihvatio poziv Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da preuzme reprezentaciju BiH?

"Zašto da ne? Ne bih imao ništa protiv", kaže Barbarez za SportSport.ba i nastavlja: "Što se mene tiče, ja sam zainteresovan, ali se ne pitam samo ja u ovom slučaju. Postoji i druga strana, pa ćemo vidjeti šta i kako".

Kakva je situacija u sa vašom funkcijom u Hamburgu? Da li bi to moglo biti prepreka ka selektorskom angažmanu?

"Ne, tu ne bi bilo nikakvih problema. Ovdje sam član Izvršnog odbora kluba na volonterskoj osnovi i ne bi mi pravili nikakve probleme ukoliko bi došlo do toga da budem imenovan za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine", kaže Barbarez.

Uz Barbareza, kao glavni favoriti za novog selektora Zmajeva spominju se još imena Mehmeda Baždarevića, Safeta Sušića i Duška Bajevića.

c/p  sportsport.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pjanić otkrio: Pazim se sponzoruša, a obožavam Dolce&Gabbanu

"NOGOMET sam počeo trenirati kao dječak u Luksemburgu. Sve se dogodilo spontano i loptu sam zavolio na treninzima mog oca koji je radio kao trener, a usporedno je igrao za jedan klub. Sjećam se da smo na treninge išli navečer, a i kasnije sam po cijele dane nabijao loptu. Uvijek sam igrao sa starijim dječacima, ali mi to nije smetalo", rekao je u razgovoru za Dnevni avaz Miralem Pjanić, devetnaestogodišnji BiH reprezentativac koji je navodna meta Chelseaja.

Iako vrlo mlad, Pjanić je već sada na oprezu od žena lakog morala koje bi željele njegov novac. Kada jednom nađe djevojku, želi da ona bude Bosanka.

"Sponzoruša ima na svakom koraku. Znam kakvu opasnost predstavljaju za sve nogometaše, posebno za nas mlade. Jedna avantura ti može upropastiti cijelu karijeru, odvesti te daleko od nogometa od kuda je povratak jako težak. Nemam djevojku, a kad je nađem, želim da bude Bosanka, a ne Francuskinja ili neka strankinja. Nije lako biti supruga nogometaša, a opet, to je lijepa stvar", objašnjava Pjanić.

"1500 eura za jaknu"

Šoping je njegova strast...

"Ovisnik sam o šopingu, a najviše volim Dolce & Gabbana. Nekad znam šopingirati i po nekoliko sati, a znao sam i zakasniti na trening. Kada mi se nešto dopadne, nije mi žao izdvojiti niti 1500 eura za jaknu", objašnjava nogometaš Lyona.

Na koncu je iznio svoj životni san.

"Sazrio sam da bih postao ono što oduvijek sanjam. Želim postati jedan od najboljih nogometaša svijeta i zaigrati za Real Madrid", zaključuje Miralem.

index

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
PONEDJELJAK, 14 DECEMBAR 2009 19:09      

''Otvoren sam za razgovor s ljudima iz NSBiH''

Nakon ostavke Miroslava Blaževića, reprezentacija Bosne i Hercegovine nema selektora. Savez je već krenuo u potragu za Ćirinim nasljednikom. Sergej Barbarez, Safet Sušić, Mehmed Baždarević i Duško Bajević su najozbiljniji kandidati koji su se izdvojili kao najveći favoriti, iako nisu jedini. Amar Osim, Husref Musemić, Vlatko Glavaš, Ibrahim Zukanović čekaju razvoj situacije. Ipak, najveće iznenađenje ponudio je legendarni Safet Sušić, koji je prvi put rekao da je spreman na razgovor s čelnicima Saveza.

- Ja sam otvoren za razgovor s ljudima koji vode naš savez. Nije ovo nikakvo pristajanje, jer nisam iskreno ni znao da je usvojena ostavka Ćire Blaževića. Sada je situacija sigurno složena, jer reprezentacija nema selektora. Što se mene tiče, nisam ni pristao niti odbio. Interes svakako postoji – kaže Sušić.

Legenrani Pape je prvi put u posljednjih nekoliko godina rekao da bi pristao na razgovor, budući da naša zemlja ima sjajan tim velikog potencijala.

- Bilo je svih ovih godina često puta razgovora, formalnih i neformalnih između mene i ljudi iz Saveza. Međutim, uvijek sam odbijao da dođem za selektora, budući da sam smatrao kako nemamo izglede za plasman na veliko takmičenje. Uvijek bi u grupi s Bosnom i Hercegovinom bile po dvije-tri jake selekcije i bilo je nerealno da se očekuje plasman. Nisam htio nikome da garantujem da ću odvesti reprezentaciju na veliko takmičenje – iskren je Sušić.

Međutim, postavlja se pitanje, šta se to u međuvremenu promjenilo?

- Promjenilo se dosta toga. Reprezentacija ima kvalitet, po meni veliki potencijal. Naši igrači su jako dobri, igraju u jakim ligama, to je jedan mladi tim koji je veoma talentovan. Smatram da ovi igrači sada imaju kvalitet da se plasiraju na jedno veliko takmičenje. Pratio sam Bosnu i Hercegovinu kroz kvalifikacije. Smatram da je Ćiro Blažević napravio veliki posao. Portugal je ipak bio bolji u baražu. Prošao je zasluženo na Mundijal. Nama ostaje da se okrenemo kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Mislim da možemo da napravimo puno u tim kvalifikacijama, ako budemo imali sreće s protivnicima i ukoliko ova ekipa nastavi igrati na ovaj način – kaže Sušić.

Najbolji fudbaler u BiH svih vremena kaže da mu je žao što nije gledao uživo niti jednu utakmicu reprezentacije.

- Zamjerili su mi neki da nisam gledao BiH protiv Portugala. Žao mi je, možda su i u pravu. Od mene su novinari i javnost napravili legendu u mojoj domovini. Imao sam i ja svojih, privatnih obaveza, ali svakako da sam s pažnjom pratio reprezentaciju. Na kraju smatram da se Ćiri Blaževiću treba zahvaliti i odati počast na svemu što je napravio za naš državni tim – Sušićeve su riječi.

Ostaje da se vidi šta će odlučiti Savez. U njihovim rukama je odluka. Međutim, nema dileme da će se itekako slušati na prvom mjestu glas medija, te javnosti i najvatrenijih navijača. Kampanja je počela.

Emir Delić
Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
Previše shvataš stvari ozbiljno i nisam ništa rek'o protiv čovjeka...
Čovjek se isrcpi do 60 minute , znači , trčkara ko curica kasnije , za razliku od Bajramovića i Pjanića koji su puni snage...

Shvatam ozbiljno kada se nimalo objektivno komentarishe igrach koji se ni na jednoj utakmici nije shtedio, koji je uprkos godinama i riskiranju povreda bez pogovora obavljao sve zadatke, igrachu koji je odigrao sve mecheve u grupi, plus utakmicu u Lisabonu a revansh nije zbog parnog zhutog kartona, igrach koji je imao najvishe pretrchanih kilometara u Lisabonu... e to je ono shto mi smeta i protiv chega cu glasno i jasno, kad god to mogu suprotstaviti se takvim komentarima, kao shto ih ti imash. Nemamo (generalno govoreci) poshtovanja a ni znanja procijeniti kada je neko zasluzhan, nego samo vidimo njegove mane. Mislish da ja nisam vidio da je njegov limit 60-65 minuta po utakmici?! Ali i pored toga, on se ne predaje, stisne zube i nastavlja dalje. Pravi krivac po kome se treba oplesti je Ciro, a ne Murat, ako cemo govoriti u kontekstu Samira Muratovica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Džaba mu toliko trčanje na terenu ako "umre" do 60 minute . Istina je da je on trenutno nula igrač . A u Lisabonu , Pjanić je učinio više za 2 minute nego on za 87 ... Murat se nije ni vidio u Lisabonu , a ti mi daj tu statistiku pretrčanih kilometara !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia 
Džaba mu toliko trčanje na terenu ako "umre" do 60 minute . Istina je da je on trenutno nula igrač . A u Lisabonu , Pjanić je učinio više za 2 minute nego on za 87 ... Murat se nije ni vidio u Lisabonu , a ti mi daj tu statistiku pretrčanih kilometara !?

Moja greshka, pomijeshao sam ga sa Ibrichicem.
Statistiku ti ne mogu dati, ali sam konsultovao poznanika koji mi je pokazivao, i nema vishe sachuvane ove podatke.Uostalom, reche mi da sam pogrijeshio u vezi Murata, pa se izvinjavam zbog toga.
Medjutim, i pored svega ostajem na tome da se kod nas, a vjerovatno tako i u ostalim balkanskim zemljama (nash usud, shta li je Smile ), ne znamo na pravi nachin odnositi prema ljudima, pogotovo onima koji zasluzhuju totalni respect. I porediti Pjanica i Muratovica ne ide nikako, jer koliko ja znam oni ne igraju na istim pozicijama, a druga stvar, evidentna je razlika i kada igrach udje zadnjih 10-ak minuta kao Mire, i onda kad je igrach na terenu od prve minute. Njegova jedina greshka u Lisabonu je bio zhuti karton, koji je fasov'o nakon Misimovicevog driblinga, ako se dobro sjecam. Gol koji smo primili, po meni, najvishe ide na dushu Hasagicu i Ibrichicu, jer je upravo ovom zadnjem pobjegao Portugalac, i neometano postigao gol.

Ako i dalje za jednog reprezentativca, koji se u svojoj 34-oj godini ne shtedi na terenu, odaziva na svaki poziv selektora i pritom najavljuje svoj oproshtaj od reprezentacije proshli ili ispali u barazhu, smatrash nulom od igracha, nemamo dalje shta prichati jer ochigledno su nam i fudbalski a vrlo vjerovatno i zhivotni stavovi dijametralno suprotni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 

Veh: Džekin postupak je za osudu

Video na kojem Edin Džeko, bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, izmjenjuje pogrdne povike s navijačem svoje reprezentacije obišao je svijet.
Video s YouTubea je sletio i u Wolfsburg, a komentirao ga je trener Džekine momčadi Armin Veh.

Nikako ne mogu biti ponosan na to što je uradio Džeko. To se ne može nazvati pravilnim ponašanjem jednog nogometnog profesionalca. Bilo bi bolje da takvo što nije izrečeno, ali je očigledno da su postojale jake tenzije tijekom tamošnjeg ogleda - kao da je Veh tražio opravdanje za svog ponajboljeg nogometaša.

Nakon ogleda s Portugalom (dokvalifikacije za Svjetsko prvenstvo iduće godine) Džeko je u razgovoru s navijačem koristio samo psovke kao način komuniciranja, baš kao i sam navijač.

www.sportin.ba
« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 21:01:05 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.