Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 271912 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Topaz
eh i da, portugal ispada od prve reprezentacije koju izvuce. nadam se da ce biti srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung XYZ1004
Ja mislim da BiH sada ima vece sanse da se plasira dalje, nego sto je to bilo pre ovog meca.
Portugalci bas nemaju ekipu i oslanjaju se samo na pojedince (koji su doduse zaista sjajni)..pa ako nesto prodje - proslo je... i BiH je bila u najmanju ruku ravnopravan protivnik Portugalcima u gostima.
Tako da BiH pred svojom publikom i sa malo srece moze da ih izbaci...ali i dalje je Portugal favorit....i dalje navijam za Portugal  Smile

Mada...ako na stvari gledamo iz cisto licno-fudbalskog interesa  Smile ...nama vise odgovara da prodje BiH, jer je to odlicna stva za zreb za SP - jedna reprezentacija bolje plasirana od nas manje, jedna reprezentacija losije plasirana od nas vise. Milina za zreb i sesire  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 02:31:12 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 

delija_doboj, vecheras si stekao prvo orgazmichko iskustvo?! Smile

Sine nemate uopste sanse da prodjete, pa cemu se vi nadate ???????????????

Ispadate samo tako, a ta zenica je bila srecan i protiv sapnaca jel tako pa 5 komada

Ajde u rupu i gledajte preko TV-a kako se igra fudbal u JAR-u  Smile Smile Smile Smile   Smile Smile Smile Smile

Sve se ne gleda reprezentacija, a Cirini fazoni se kupe?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
мислим да босна има шансе у среду али ће бити веома тешко...колико год да португал слабо игра и ослања се углавном на знање појединаца без неке повезане колективне игре ипак је то португал....фудбалска велесила...они редовно играју и светска и европска првенства...не кажем да се изненађења не дешавају али се дешавају веома ретко...довољно је и једно изненађење у овим квалификацијама а то је што је србија отишла директно у јар Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
posto sam sandzaklija Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Da se prvo osvrnem na ono što se ne bi trebalo uopšte spominjati na ovoj temi(ovom dijelu Foruma):

Poštovane Buregdžije, mislim da zaista nema potrebe za onakvim komentarima. Ne mogu razumjeti kako možete navijati protiv države s kojom imate toliko sličnosti i veze, nego navijate tamo za neku državu koja je miljama udaljena od vas i s kojom nemate ama baš ništa zajedničko. Jbt, pa ja ne mogu zamisliti da navijam, recimo, za Holandiju, Španiju ili Norvešku kada igraju protiv Srbije ili Hrvatske. To mi je nepojmljivo.

No, svako ima pravo navijati za koga hoće, i ja to respektujem, ali molim vas, bez suvišnih komentara koji u sebi imaju nadasve političku i nacionalističku "pozadinu". Smile

Da se vratim onome čemu je mjesto i o čemu se treba i pričati na ovoj temi...

Sinoć smo zaista potpuno ravnopravno parirali Portugalcima i uopšte nas nisu nadigrali. Iako je ovo poprilično dobar rezultat(izgubiti od jednog Portugala "u po" Lisabona, samo 1:0 je uspjeh za nas), svakako jedni od razloga našeg poraza su opterećenost žutim kartonima, dobro "čuvanje" Džeke i Misimovića i naravno, nedostatak sreće, koja je uvijek jedan od nabitnijih, a ponekad i najbitniji faktor pobjede.

I pored poprilično povoljnog rezultata za nas, u srijedu će biti jako teško, veliki psihološki pritisak zbog ostvarenog rezultata u Portugalu i mogućnosti historijskog uspjeha, kao i zbog neigranja bitnih igrača(Spahića, Rahimića i Muratovića).

Što se tiče ovog posljednjeg, možda i nije zaslužio da sinoć igra od prve minute... Rahimić je solidno odradio svoj zadatak, a za Spahića je suvišno komentarisati bilo šta. To je čovjek bez kojeg naša repka nije "ista".

Umjesto Spahića, kao logično rješenje "vidim" Ninoslava Milenkovića, umjesto Muratovića Zlatana Bajramovića, a umjesto Rahimića Miralema Pjanića. Pitanje je sad koliko će biti uspješno da zajedno igraju Misimović i Pjanić?!
Mislim da bi i u napadu, uz Džeku, trebali igrati ili Muslimović, ili pokušati sa Medunjaninom, a Ibiševića na klupu.

Šta god da se desi i u uzvratu, hvala našim "Zmajevima" što su unijeli barem malo radost, ponosa i zajedništva u našu domovinu. Nogomet/fudbal još jednom pokazuje svoju nevjerovatnu vrijednost i neprikosnovenost.

« Poslednja izmena: 15. Nov 2009, 14:32:50 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32

delija_doboj, vecheras si stekao prvo orgazmichko iskustvo?! Smile

Sine nemate uopste sanse da prodjete, pa cemu se vi nadate ???????????????

Ispadate samo tako, a ta zenica je bila srecan i protiv sapnaca jel tako pa 5 komada

Ajde u rupu i gledajte preko TV-a kako se igra fudbal u JAR-u  Smile Smile Smile Smile   Smile Smile Smile Smile

Sve se ne gleda reprezentacija, a Cirini fazoni se kupe?! Smile

Који фазони о чему причаш ????????????

И шта кажете јел идете даље  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 
@mrgec, Portugal nije redovan na SP i EP, ovo bi im bilo tek 4. ili 5. ucheshce na SP. Smile

Da su sila - nisu, ali da ih treba respektovati, to svakako da.

@delija_doboj

Ja sam uvijek optimista po prirodi, pa tako i ovaj put, shto znachi da idemo dalje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
@mrgec, Portugal nije redovan na SP i EP, ovo bi im bilo tek 4. ili 5. ucheshce na SP.

у задње време....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nazalost ukoliko Portugalija da jedan gol u Zenici sve je gotovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.