Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine  (Pročitano 272501 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
pa bas to je u pitanju Smile 90% ljudi ce samo znati samo rezultate i to zbog kladionice a ovih od ovih 10% sto ce da gledaju bice 50-50
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 386
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Vjerujem da tebe svi u raji zovu " statističar".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ponekad Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Saša Papac provocira portugalskog saigrača

Pedro Mendes i Saša Papac suigrači su u Glasgow Rangersima. Niti jedan od njih, ipak, neće sudjelovati u dvama dvobojima dokvalifiakcija za nogometni SP u JAR-u između Portugala i Bosne i Hercegovine.

Foto: Reuters
Portugalac je povrijeđen, dok se Papac povukao iz reprezentacije Bosne i Hercegovine još 2006. godine. To mu, međutim, ne smeta da se šali sa saigračem.

"Kad sam otključao svoj ormarić, primijetio sam sa strane komadić papira. Na njemu je stajao datum i ishod utakmice Portugal – Bosna i Hecegovina. Saša je napisao da će BiH slaviti u Lisabonu s 3-0", kazao je Mendes za Maisfutebol.

Rekao mi je kasnije da Bosanci i Hercegovci imaju dva, tri iznimno dobra igrača, da je ekipa prosječno vrlo mlada i da se još moraju jako popraviti u timskom smislu.

"Rekao mi je također da njihov stadion u Zenici nije velik, te da će nam stoga biti još teže igrati", dodao je.

sarajevo-x.com

Smile Smile Smile Smile  Smile Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ćiro poručio Ušanoviću: "Medunjanin nam treba"

Kako saznaje Sport Centar, šef državne nogometne selekcije Miroslav Ćiro Blažević odmah nakon dolaska u BiH zahtijevao je od generalnog sekretara Nogometnog saveza BiH Muniba Ušanovića da u FIFA-u uputi dopis za promjenu sportskog državljanstva Harisa Medunjanina.

Haris Medunjanin
Sekretar krovne kuće bh. nogometa je do sada na ovo pitanje uvijek odgovarao da je prije svega potrebno da selektor računa na potencijalnog reprezentativca i da se tek onda šalje dopis.Ipak, izgleda da će ova stvar konačno biti riješena. Već ranije svoje državljanstvo promijenili su Miralem Pjanić i Asmir Begović.

Nogometaš Valladolida ima 24 godine. Karijeru je počeo graditi u AZ Alkmaru. Nastupao je i jednu sezonu u dresu Sparte iz Rotterdama, a od prošle godine je u španskoj ligi. Nosio je i dres mlade reprezentacije Holandije. Prije pet godina izabran je za najboljeg mladog igrača u Holandiji (od strane trenera), a priznanje mu je uručio legendarni Marco van Basten.

"Želim igrati za BiH. Rođen sam u Sarajevu i uvijek me privlačila mogućnost igranja za državnu selekciju domovine", izjavio je Medunjanin za Sarajevo-x.com prije tri mjeseca.

Jedini bh. igrač koji nastupa u Primeri trebao bi biti zamjena za Samira Muratovića, koji je najavio povlačenje nakon dvoboja u baražu.

sarajevo-x.com

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Da malo "osvježimo" ovu temu. Smile

Queiroz: Portugal sigurno putuje u Južnu Afriku

Carlos Queiroz, izbornik Portugala uvjeren je da će se njegova reprezentacija kvalificirat na Svjetsko prvenstvo će se 2010. godine održati u Južnoafričkoj Republici.
Queiroz je u intervjuu za fifa.com govorio o lošim igrama svojih izabranika u kvalifikacijama, Cristianu Ronaldu, šansama za plasman Portugala na Svjetsko prvenstvo…

Utakmice sa Bosnom i Hercegovinom shvaćamo kao neku vrstu pripreme prije odlaska u Južnu Afriku. Biti će to svakako zanimljive i vrhunski kvalitetne utakmice, a siguran sam da ćemo u njima prikazati pravu igru, rekao je Queiroz.

Kako ocjenjujete reprezentaciju Bosne i Hercegvoine?

Imaju fantastičnu momčad u kojoj ima nekolicina velikih igrača s međunarodnim iskustvom. Bit će teško igrati protiv njih u gostima, jer će atmosfera na stadionu u Zenici biti užarena. Bio sam tamo i ranije i mislim da su navijači jedan od razloga dobrih igara njihove reprezentacije, kaže trener Portugalaca.

Da li je plasman u dodatne kvalifikacije stvorio dodatni pritisak na vašu momčad?

U nogometu je pritisak uvijek prisutan. Mi smo navikli raditi pod pritiskom, to je dio našeg života. Uvijek do sada smo naše najbolje partije prikazivali kada smo igrali pod velikim pritiskom, tako da ne vidim razloga zašto bi sada bilo drugačije.

Uzvratni susret igra se u Zenici. Da li bi radije da se druga utakmica igra u Portugalu?

Moramo se potruditi da u prvoj utakmici pobijedimo. Igramo kod kuće pa ćemo vidjeti koliko njihovi reprezentativci mogu u Portugala. To će nam pomoći u pripremi za uzvrat.

Cristiano Ronaldo je trenutno van pogona. Imate li plan B ukoliko se vaš najbolji igrač ne oporavi?

Cristiano će igrati protiv BiH. U to nema sumnje.

Ima li ijedan igrač iz BiH kojeg ste posebno zapazili?

Definitivno Edin Džeko. Nije slučajno među 30 kandidata za osvajanje Zlatne lopte. On je impresivan igrač i u odličnoj je formi u posljednje vrijeme. Ali nije on jedni… Počeli smo s analizom njihovih igrača kako bi se mogli što bolje spremiti za predstojeće susrete.

Portugal je loše otvorio kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Do samog kraja bili ste upitni. Mislite li da baraž dolazi u najbolje vrijeme za vas?

Na početku kvalifikacija smo napravili nekoliko grešaka, ali sada igramo dobar nogomet i ponovno pobjeđujemo. Čak bih ustvrdio da igramo sjajan nogomet. Protiv Danske, Švedske i Mađarske smo bili fantastični.

Što ste učinili da stvari krenu nabolje?

Imali smo dosta problema s ozljedama, a neki igrači su nam bili bez kluba ili nisu bili standardni. Pored toga, morali smo obnoviti momčad, a to je bilo teško uraditi u sredini kvalifikacija. Ali sada smo ovdje i to je jedino važno.

Pred vašom reprezentacijom su dvije utakmice koje odlučuju o plasman na Svjetsko prvenstvo. Vjerojatno najteže…

Mislim da je najteže iza nas. Portugal će sigurno biti u Južnoj Africi. Prvi ili barem među tri najbolje reprezentacije na svijetu, uvjeren je Queiroz.

www.sportin.ba

Citat
Prvi ili barem među tri najbolje reprezentacije na svijetu

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2009, 12:41:36 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 

Valladolid: Stigao poziv Medunjaninu

Iz španjolskoga su nogometnog prvoligaša Real Valladolida potvrdili da je njihov 24-godišnji ofenzivni veznjak Haris Medunjanin dobio poziv izbornika Ćire Blaževića za dvoboj BiH s Portugalom.
Nogometni savez Bosne i Hercegovine ishodio je od FIFA-e dozvolu za uključivanje Medunjanina u kadar.

Rođeni Sarajlija u ratno je vrijeme preselio u Nizozemsku, gdje je ostvario karijeru i igrao za mlade nizozemske reprezentacije. Kako nije stigao do A-vrste, novousvojena FIFA-ina pravila dopustila su mu preregistraciju, te će ubuduće konkurirati za reprezentaciju BiH, što ga izuzetno veseli.

Izbornik Ćiro Blažević potvrdio je da će mu Medunjanin biti u kadru već za oba dvoboja dodatnih kvalifikacija za SP protiv Portugala u Lisabonu pa u Zenici.

U španjolski je klub došao u ljeto 2008. iz AZ Alkmaara. Zabio je po gol u dva posljednja kola (osmom i devetom) španjolske Primere.

www.sportin.ba
« Poslednja izmena: 02. Nov 2009, 17:39:56 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Holandija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Apple 4s
Zmajevi veceras razvalili Besiktas. Besiktas    0 - 3   Wolfsburg. Prvi gol Miske a treci Dzekson. Osvetili se za remi u Wolfsburgu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
SonyEricsson k850i
Zmajevi veceras razvalili Besiktas. Besiktas    0 - 3   Wolfsburg. Prvi gol Miske a treci Dzekson. Osvetili se za remi u Wolfsburgu.  Smile

eo golova
miske, ja torpeda  Smile

dzeko
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Bogami .. bice Ciri lako ako ovako momci nastave da igraju
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.