Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска мафија у Србији  (Pročitano 73714 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Srpska policija raspisala je poternicu za Zvezdanom Terzicem, Predsednikom fudbalskog saveza Srbije! U prijavi koja je pre pola sata dostavljena medijima se navodi da se aktuelni prvi covek fudbalskog saveza sumnjici da je kao direktor OFK "Beograd" pre nekoliko godina prisvojio 1.100.000 nemackih maraka za transfer jednog od tadasnjih igraca "romanticara".

Opa, ovde postaje sve zanimljivije. Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A gde je Ceca nacionale ovde?
Pa na Kipru. Sa decom, sekom... Sunča se žena, šeta, Bogata i slobodna. Važno da smo za Stankom izdali poternicu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa na Kipru. Sa decom, sekom... Sunča se žena, šeta, Bogata i slobodna. Važno da smo za Stankom izdali poternicu!
nesto u zadnje vreme ni divca ne vidim... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
veseli Cane ce da najebe a ova kustra nista  Smile
haha a Terzicu javno porucili da se ne vraca...
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Sto ja da najebem?! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
nesto u zadnje vreme ni divca ne vidim... Smile Smile Smile Smile

E vidim danas u štampi svud osvanulo da je Humanitarna organizacija "Divac" (hvala ti, rode, što me podseti!) najavila da će sa Republičkim komesarijatom za izbeglice i UNHCR-om potpisati ugovor koji će omogućiti kupovinu najmanje deset seoskih domaćinstava za izbegličke porodice. Prodajom poštanskih markica, piše "Press", u okviru akcije "Možeš i ti", krajem prošle godine prikupljeno je više od 8,5 miliona dinara i tim novcem će, po odbitku troškova, biti kupljeno i adaptirano najmanje deset domaćinstava.
e ovo me je obradovalo. Najiskrenije. Ajd da vidimo. Ali pazi deo rečenice: ..." po odbitku troškova... ". Kojih troškova, majko moja? Poreza na dobrotvornu akciju??? Jes da kasni već dva meseca sa obećanjem, ali ima da ispišem, obećala sam, stotinu postova izvijenja kad to konačno usledi.
Nego da se vratimo na fudbalsku mafiju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako sam uspela da sopstveni post smestim u tvoj citat  Smile ?! moram još da vežbam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Nemojte Cecu da dirate.Mislim da je svirala na flautu ruskog ambasadora, kad je bio kod Palme na svdbi. To je vec veliki gest patriotizma.
tek tako, sto bi se reko, kao uvek solidarna sa svojim narodom, kad je videla da i mi smo ispusili sa Rusima. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nemojte Cecu da dirate.Mislim da je svirala na flautu ruskog ambasadora, kad je bio kod Palme na svdbi. To je vec veliki gest patriotizma.
tek tako, sto bi se reko, kao uvek solidarna sa svojim narodom, kad je videla da i mi smo ispusili sa Rusima. Smile Smile Smile
Smile Ume žena, šta drugo da kažem. I ako nam Rujke pomognu, red je da se zna da to sigurno nije zato što su ćelavi političari šetali Medvedova... ili šta ti ja znam zbog kakvih mudrih govorancija i krkanluka... nego da se zapamti da je Ceca zaslužna. Ovo joj ni Arkan ne bi zamerio, jer je za Srbiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU
Reklamana kampanja hrvatskog ministarstva protiv kriminala.
Sigurno da Terzig ,Katadzic i ostali znaju da bi ih ovo docekalo, ne bi smeli ni dinara da uzmu

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

33548kriminalloloo6.jpg
(30.3 KB, 480x528)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.