Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска мафија у Србији  (Pročitano 73664 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3120
@kombiondzija:jednom i mi da imamo isto misljenje,buraz...
kada policija bude imala ulogu da SLUZI narodu,umesto da VLADA njime,i stanje na ulicama,kao i na stadionima ce se izmeniti...
cinjenica je da je par ljudi skocilo na kera,i da su izdivljali po njemu,ali navijaci smo - takvi smo...je l' iko od vas ovde zna procenat tesko povredjenih navijaca u sukjobima sa policijom?na stranu sto uvek izvucemo deblji kraj,rekao bi covek da smo i zasluzili,ali ne znam koliko vas je prisustvovalo scenama kada pubovi krenu da voste sve koji su na istom mestu,samo zbog par likova...ne znam koliko puta sam popio pendrek,cokulu ili stit u facu,samo zato sto nisam uspeo na vreme da odem do izlaza...
a meni i dalje ne ide u glavu zasto bi bilo ko povezivao huligane sa mafijom...mafija je na drugom mestu:tamo gde su kozne fotelje i odakle se vodi ova napacena drzava...nego,mi smo budaletine koje se deru,skacu i predstavljaju svoj klub na TV-u,pa koga drugog da optuze nego nas?...
svi zaboravljaju na mutne poslove oko NIS-a,oko Selje Ilica i autoputa,Dinkica i banki,a da ne pricamo o istorijskim stvarima kao sto su Jezda i Dafina koji su pokrali ovaj narod kad je bilo najgore...oni nisu mafija,jer,hvala Bogu oni su tu da nas zalutale ovcice vode u buducnost,a mi smo mafija zato sto su nam direktori klubova kriminalci,a mi idemo da navijamo...zar to nije logicno? Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ubistva fudbalskih funkcionera
1995. - Ispred kafića u Hadži-Milentinoj ulici izrešetan Miodrag - Miša Nikšić, predsednik FK Zvezdara.
1998. - Ispred kafića u Novom Beogradu ubijen Jusuf - Jusa Bulić, gazda FK Železnik.
1999. - Kod garaže Tržnog centra ENJUB, u Novom Beogradu, ubijen Petar Milošević predsednik FK Bežanija.
2000. - U hotelu „Interkontinental“ ubijen Željko Ražnatović Arkan i njegovi prijatelji Milenko Mandić Manda i Dragan Garić. Za ovaj zločin osuđeno nekoliko osoba, a Dobrosav Gavrić i Milan Đuričić su u bekstvu.
2000. - U jurnjavi automobilom u Novom Beogradu, iz „kalašnjikova“ izrešetan Radoslav Trlajić zvani Bata Trlaja predsednik FK Bežanija.
2000. - Ispred hotela „Srbija“ ubijen Branislav Lainović Dugi, predsednik FK Slavija iz Novog Sada.
2000. - Branislav Trojanović Trojke, gazda FK Zvezdara, ubijen dok je ulazio u automobil parkiran ispred svoje kuće na Zvezdari.
2004. - Na Terazijama, ispred ulaza u FSJ, ubijen Branko - Bata Bulatović, generalni sekretar saveza
2006. - U eksploziji automobila na Bežanijskoj kosi ubijen Goran Mijatović Mita predsednik FK Bežanija.

Колико је њих убијено због ''послова'' везаних за фудбал?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1272
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Samsung Galaxy A5 2016
Citat
Ubistva fudbalskih funkcionera
1995. - Ispred kafića u Hadži-Milentinoj ulici izrešetan Miodrag - Miša Nikšić, predsednik FK Zvezdara.
1998. - Ispred kafića u Novom Beogradu ubijen Jusuf - Jusa Bulić, gazda FK Železnik.
1999. - Kod garaže Tržnog centra ENJUB, u Novom Beogradu, ubijen Petar Milošević predsednik FK Bežanija.
2000. - U hotelu „Interkontinental“ ubijen Željko Ražnatović Arkan i njegovi prijatelji Milenko Mandić Manda i Dragan Garić. Za ovaj zločin osuđeno nekoliko osoba, a Dobrosav Gavrić i Milan Đuričić su u bekstvu.
2000. - U jurnjavi automobilom u Novom Beogradu, iz „kalašnjikova“ izrešetan Radoslav Trlajić zvani Bata Trlaja predsednik FK Bežanija.
2000. - Ispred hotela „Srbija“ ubijen Branislav Lainović Dugi, predsednik FK Slavija iz Novog Sada.
2000. - Branislav Trojanović Trojke, gazda FK Zvezdara, ubijen dok je ulazio u automobil parkiran ispred svoje kuće na Zvezdari.
2004. - Na Terazijama, ispred ulaza u FSJ, ubijen Branko - Bata Bulatović, generalni sekretar saveza
2006. - U eksploziji automobila na Bežanijskoj kosi ubijen Goran Mijatović Mita predsednik FK Bežanija.

Колико је њих убијено због ''послова'' везаних за фудбал?

Sve su to bili okoreli mafijaši koji su, između ostalog, bili i u fudbalskim vodama gde su normalno lovili u mutnom. Njima su glavni bili trgovina drogom, oružjem, kradenim kolima, plaćena ubistva... Fudbal im je bio deveta rupa na svirali.
IP sačuvana
social share
Firestarter is dead Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Druga epizoda serijala „Insajder“ na TV B92 o fudbalskoj mafiji u Srbiji
Ubistvo Bulatovića naručeno iz Crne Gore
Autor: | 29.01.2008 - 06:05

BEOGRAD - Ubistvo generalnog sekretara Fudbalskog saveza Jugoslavije Branka Bulatovića naručeno je iz Crne Gore, a na to ukazuju saznanja policije još od 2004. godine, objavljeno je sinoć u drugoj emisiji serijala „Insajder“ o fudbalskoj mafiji na TV B92.

Bulatović je, kako navode izvori iz vrha MUP -a na koje se poziva „Insajder“, ubijen samo nekoliko dana nakon što je odbio da registruje utakmicu Sutjeska - OFK Beograd „zbog sumnje da je nameštena“. „Insajder“ navodi da je tada na čelu nikšićkog prvoligaša bio Brano Mićunović, dok je OFK Beogradom rukovodio Zvezdan Terzić, sadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije. U izjavi za „Insajder“ Mladen Stojović, sportski novinar, kaže da u trenutku kada je Željko Ražnatović Arkan preuzeo Obilić, Sutjesku preuzima Brano Mićunović.
- Brano je u Crnoj Gori ono što je Arkan bio u Srbiji - rekao je Stojović.
Da su Terzić i Mićunović u dobrim odnosima, nedavno je potvrdio i sam predsednik FSS izjavom da se on „svojih prijatelja nikada ne odriče“.
Stojović je u „Insajderu“ istakao da u Crnoj Gori i dalje postoji strah „kada se spomene Brana Mićunović“.
- On je 70-ih godina otišao iz zemlje i bio je blizak prijatelj s pokojnim Đorđem Božovićem Giškom i Arkanom. Svojevremeno je bio bokser, a sada je privrednik i veliki zaljubljenik u fudbal. Bio je i prvi čovek Sutjeske pet-šest godina - rekao je Stojović.
Inače, interesantno je da malo ljudi uopšte zna kako Mićunović izgleda, a Stojović kaže da postoje samo dve njegove fotografije.
Mićunović je, podseća „Insajder“, u oktobru 2000. optužen da je na stepenicama Urgentnog bloka KBC u Podgorici pred nekoliko svedoka ubio ranjenog Radovana Kovačevića, koga su unosili u bolnicu. Mićunović je tada optužen za ubistvo Kovačevića, ali ga je Viši sud u Podgorici oslobodio krivice.
Mićunović se, inače, vratio u Crnu Goru krajem 80-ih godina i uspostavio kontakte sa ljudima iz biznisa i političkog života. Kako navodi „Insajder“, Mićunović je preko svojih prijatelja novac plasirao u sportske klubove, hotele, ali je otvario i preduzeća na Kipru. Kako se navodi u dokumentu MUP-a Srbije, na koje se poziva „Insajder“, Mićunović je označen kao vođa crnogorskog podzemlja, a sumnja se i da stoji iza nekoliko likvidacija u Crnoj Gori i Beogradu.
Mićunović je, prema tim navodima, povezan sa Ratkom Buturovićem, zvanim Bata Kankan, vlasnikom FK Vojvodina, Ivanom Delićem i Željkom Maksimović Makom, čija grupa je nezvanično dovođena u vezu s ubistvom Jusufa Bulića Juse, vlasnika FK Železnik. Međutim, to ubistvo ni posle deset godina nije rasvetljeno. Njegov sin Dragan - Aca Bulić, koji je 2000. postao predsednik Zajednice prvoligaša, otkriva za „Insajder“ da je imao dosta pretnji iz Crne Gore. Kako je naveo, to je počelo onog trenutka kada je javno rekao da mora da se prekine nameštanje utakmica.
- Ništa mi se nije dogodilo, ali sam dobijao upozorenja iz policije i službe.
Zbog te izjave dolazili su ljudi da me likvidiraju. Nije bilo čoveka iz crnogorskog podzemlja da zbog toga nije dolazio ovde - ispričao je Bulić.
On sumnja da iza ubistva njegovog oca stoje ljudi koji su povezani sa crnogorskim klanom.
Bivše fudbalske sudije Zoran Arsić i Dragomir Tanović potvrđuju da su i oni imali problema zbog nameštanja utakmica. Oni su za „Insajder“ objasnili da su nove gazde u klubovima osmislile formulu „tri za tri“ kako bi ostali u najvišem rangu takmičenja. Taj sistem je funkcionisao, priča Tanović, tako što bi domaćin pobedio kući, ali i u gostima.
- Dakle, u susretu ta dva kluba jedan uvek dobija, a sudije su tu samo nemi posmatrači - kaže Tanović.
On kaže da su mnogi pristajali na igru koju su nametali moćnici ili zbog straha, ali, kako kaže, i zbog interesa.
- Mi smo, nažalost, tada bili jedno veliko sredstvo za kontracepciju - bajpas nekim ljudima u fudbalu, jer smo bili za jednokratnu upotrebu - kaže za sudija Zoran Arsić.
Tanović navodi da se nijedna od državnih institucija, pre svega policija, nije bavila FSS, jer nikada nije bilo prijave. Bulić je rekao i da je na sednici Zajednice prvoligaša, čim je preuzeo mandat, otvoreno pričalo o nameštanju utakmica i da je, kako tvrdi, dogovoreno da se s tim prestane. Bulić za „Insajder“ kaže da su tada svi krenuli pažnju na utakmicu za koju je i on sumnjao da neće biti regularna.
- Zvao sam vlasnike i FK Obilića i OFK Beograda, Svetlanu Ražnatović i Zvezdana Terzića i molio ih da se utakmica odigra regularno. Rekli su da nema problema. Međutim, utakmica je odigrana kako je odigrana - kaže Bulić za „Insajder“.
Mladen Stojović priča da se sve zakuvalo u sezoni 2003/2004, a strast su dolivale i kladionice. Tada je utakmica Sutjeska - OFK Beograd uzbudila čitavu javnost. Bulić navodi da nije upoznat s detaljima u vezi s tom utakmicom.
- Navijači Rada su izvukli transparent: „Regularno, zar ne?“. Video sam ono što su svi videli na TV-u. Morao sam da izađem i kažem da je to regularna utakmica. Mislim da je zbog te utakmice nastao veliki problem - priča Bulić.
Stojović navodi i da su tada prvi put svi mediji jednu utakmicu okvalifikovali kao nameštenu. Na domaćem terenu Sutjeska je tada pobedila OFK Beograd sa 2:1. Posle nekoliko dana na Terazijama, ispred ulaza u FSS, ubijen je generalni sekretar Branko - Bata Bulatović.
Stojović konstatuje da su se u međuvremenu dešavale i neke druge stvari u Kući fudbala, ali napominje da je posle ubistva Bulatovića situacija došla do tačke ključanja.
- Ne treba sve povezivati sa tim slučajem, ali je činjenica da posle komemoracije Bulatoviću više niko nije spomenuo tu utakmicu. Komesar za takmičenje je došao i rekao da je istraga završena i da je ona bila regularna - kaže Stojović.

Ubio se zbog ispadanja iz lige
Fudbalski sudija Zoran Arsić, i bivši predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, otkrio je za „Insajder“ da se nekadašnji predsednik FK Proleter
Goran ubio 2005. zbog nameštanja utakmica. On je, prema Arsićevim rečima, ušao u velike finansijske dugove jer je bio prinuđen da vojvođanskoj fudbalskoj mafiji plati tri boda za opstanak u ligi.
- Nije mogao da plati, jer mu je traženo 70.000 evra. Rekao mi je kako je morao da pozajmi novac sa kamatom, založio je i poslovni prostor i kuću i doveo je porodicu na rub propasti - rekao je Arsić.
Arsić tvrdi da je jedan od tih ljudi iz Novog Sada, kome je Gubić dugovao novac, bio koordinator svih mahinacija i da je „uzeo mnogo novca od klubova“. Arsić tvrdi da je Gubić o svemu pismom obavestio predsednika FSS Zvezdana Terzića i da mu se obratio za pomoć.

Veze crnogorskih i srpskih klubova
U vreme kada je Sutjesku preuzeo Brano Mićunović, na čelo Zete iz Golubovaca došao je Radojica Božović, bivši pripadnik JSO. „Insajder“ tvrdi da tada nastaju „bratski odnosi“ između srpskih i crnogorskih klubova koji traju do danas.
- Božović je putovao sa Partizanom na međunarodnim gostovanjima i bio je prijatelj sa funkcionerima crno-belih. Partizan je kupovao fudbalere Zete. Imate ugovore, ako Partizan proda igrača koji je potekao iz Zete, procenat od transfera ide u klubu iz Golubovaca - ispričao je sportski novinar Mladen Stojović .

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Најјаче ми је кад Аца Булић прича о криминалу у српском фудбалу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
mogao bi rename da se stavi na ovu temu,jer ako cemo posteno zecevic je tata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880

Bas sam to danas rekao drugu... Jako mi je i sto sad za sve optuzuju Arkana. Naravno da nije bio cvecka, naprotiv, ali planiranje ubistva Lenarta Johansona?! Smile Jebote...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Bas sam to danas rekao drugu... Jako mi je i sto sad za sve optuzuju Arkana. Naravno da nije bio cvecka, naprotiv, ali planiranje ubistva Lenarta Johansona?! Smile Jebote...

Па то је ''ексклузивно'' откриће инсајдера.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ako Brankica ovako nastavi mozhemo se nadati i reshenjima tipa: Ko je ubio Kenedija, Da li su piramide sagradili vanzemaljci, Koje je boje plavo itd.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Pa pazi, ljudi koji prate sport, fudbal pogotovo, su sve to manje-vise znali, ali je sad receno javno i upoznata je i sira javnost, i s te strane je ovaj serijal dobar. E, sad, ako se nesto od tih optuzbi i dokaze i ako neko zaista najebe, shodno "zaslugama" - onda je cak odlican.

Naravno, mislim da ce na kraju od svega ispasti samo jedna velika patka, prejake su to mafijoze da bi neko najeb'o... Eventualno neka sitna riba, poput ovih sudija koje su na'vatali...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.