Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 12:50:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 163021 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
Meni ne smetas, ko ce te ozbiljno shvatiti... ladno u Rusiji, otvara trecu flasu votke... em da se zgreje em razvija talenat...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
jesam rekla da ćete se posvađati i da će pasti teške reči  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobra ideja, ima li ih ovde posto sam zadnji put pomislio da ti je lolana hakovala nalog sa onom pricom o ljubomori Smile
Votafak ar ju toking abaut?  Smile

Salim se malo, zadnja poruka na temi ti je cini mi se bila o nekoj ljubomori na neki dres pa pomislih da ti nije hakovan nalog od strane nase clanice   Smile Smile

I opet, zasto se hvatate za termin ako shvatate da se prica o inteligenciji fudbalera?
I opet, zato sto neki govore bas o fudbalskoj inteligenciji koja se ne moze izmeriti ni na koji nacin, pa se poredi sa ljubavlju, koja se takodje ne moze izmeriti.
Ne shvatam poentu da "silujete termin" ako je jasno da se govori o inteligenciji kao inteligenciji a ne o posebnoj vrsti al ajde  Smile Cak i Tepachenko je priznao da se pogresno izrazio ali i dalje se tera o tome  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Ne shvatam poentu da "silujete termin" ako je jasno da se govori o inteligenciji kao inteligenciji a ne o posebnoj vrsti al ajde  Smile Cak i Tepachenko je priznao da se pogresno izrazio ali i dalje se tera o tome  Smile

Mozes ti da shvatas sta god hoces, nisam ja taj koji tvrdi da se fudbalska inteligencija ne moze izmeriti. Ako se govori o obicnoj inteligenciji ona se meri odredjenim koeficijentom. A on ako je pogresio, ima valjda prste da otkuca na tastaturi da je mislio o obicnoj inteligenciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Nesto ne videh da je Crowz to rekao

Crowzu je sam pojam "fudbalska" inteligencija presmesan. Ja i dalje kazem da svaka osoba moze imati samo jednu inteligenciju, a ne za svaku stavku da ima po jednu. Fudbalsku, bilijarsku, rukometasku, inteligenciju za popravak frizidera itd.

Negirati da covek poseduje inteligenciju bilo kog IQ-a, je zestoka glupost.
Porediti postojanje ljubavi i fudbalske inteligencije je smesno do suza.
Tvrditi da postoji nesto sto se zove fudbalska inteligencija je u najmanju ruku toliko smesno da postaje super zabavno.
Tvrditi da inteligencija i pamet moraju da idu zajedno je isto genijalna izjava.

Inace, uhvatio sam se za naslov teme bas iz razloga sto nije isto kada kazes fudbalska inteligencija i inteligencija fudbalera. To ko ne moze da razume, nastavljace stalno po svom, a meni ce i dalje gore navedene stavke biti super smesne i super zabavne.

Sam si super zabavan

Citat: Crowz
predlazem da otvorite temu: "Fudbalska inteligencija"

Русе, та лоптица са претходне стране. је адекватнија да је искористи неки спортски тренер и каже :-"Толико сам талентованих клинаца видео, али џаба, тврдоглави, неће да раде, мисле да су најбољи, и тренинг им не треба, немају ни елементарну диспиплину, и ено их и даље у 5 лиги..."  Smile

Smile

A jel znas sta pre svega vecina klinaca, koji zavrse u 5. ligi, nema? Glavu sine, glavu.

Citat
Само будала не искористи оно што му је дато рођењем

Ili mozda onaj koji ga kroz karijeru muce povrede... nisi razmisljao o tome? A da... ovde malo malo pa je neko budala...

Ja znam samo jednog, ali on je bio iz vremena kada je fudbal bio vise od igre... ;P

Nekad je fudbal bio samo igra koju si igrao najvise iz ljubavi... danas ti je fudbal vise od igre. Zbunila se... ili jednostavno... ne zna.

Citat
Zato sto inteligencija ako postoji tezi usavrsavanju

A sad tezi usavrsavanju? A pre par strana... to je ono sto ti je samo Bogom dano... i eto, tako... ti imas inteligenciju i ti si inteligentan... sedis kuci, ladis jaja i ti si inteligentan. Mislim, tako je bilo pre par strana... da se primetiti.

Citat
a ovog nesrecnika

Sampionski Smile

Citat
A on ako je pogresio, ima valjda prste da otkuca na tastaturi da je mislio o obicnoj inteligenciji.

A jel mozes sad, posle ovih mojih citata, da se setis ko je "izmislio" naslov?

Nego... jel se neko smilovao da odgleda video, sem Anee koja je potez okarakterisala kao "talentovan" (ako sam lepo razumeo)?

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5

Tebi navodnici ne znace nista, zabavni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
neeeee  Smile

pa zasto opet ozbiljan kilometarski post  Smile

pa taman je tema otisla u slihtanje, zajebanciju i proseravanje  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
Tep - kratko i jasno - da li si misljenja da se inteligencija koju fudbaleri iskazuju na terenu razlikuje od "klasicne" (po mom misljenju jedine) inteligencije, ili postoji jedna inteligencija usmerena/kanalisana/iskoriscena na fudbalskom terenu uz rad, trud, talenta...

Odgovori mi na ovo pitanje jasno, da znam o cemu mi diskutujemo... ne zezam, ne podjebavam, najozbiljnije te pitam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Citat
Nekad je fudbal bio samo igra koju si igrao najvise iz ljubavi... danas ti je fudbal vise od igre. Zbunila se... ili jednostavno... ne zna.

Ne, danas je sport cisto gladijatorsko bacanje unaokolo, a nekada je bio vise od igre...

A ti si vec pomalo neurotican. Smiley

Citat
A sad tezi usavrsavanju? A pre par strana... to je ono sto ti je samo Bogom dano... i eto, tako... ti imas inteligenciju i ti si inteligentan... sedis kuci, ladis jaja i ti si inteligentan. Mislim, tako je bilo pre par strana... da se primetiti.

Zbunjen si. Wink
A i mislim da su svi, ali bas svi naglasili da se rodis sa odredjenim stepenom inteligencije (neki visim, neki manjim) koji kasnije usavrsavas... ili kao nebitni... ne usavrsavas... Smiley

A prosecna ili nadprosecna inteligencija zahteva stalno odrzavanje i poliranje ako se radi o iole razumnoj osobi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Tebi navodnici ne znace nista, zabavni?

A jel tebi znace nesto?

Tep - kratko i jasno - da li si misljenja da se inteligencija koju fudbaleri iskazuju na terenu razlikuje od "klasicne" (po mom misljenju jedine) inteligencije, ili postoji jedna inteligencija usmerena/kanalisana/iskoriscena na fudbalskom terenu uz rad, trud, talenta...

Odgovori mi na ovo pitanje jasno, da znam o cemu mi diskutujemo... ne zezam, ne podjebavam, najozbiljnije te pitam.  Smile

Hocu, nije problem bilo sta da odgovorim... mislim da sam vec i odgovrio nekom.

Vidi ovako... iskreno, nisam upucen u to koliko vrsta inteligencija postoji... ali znam jedno, da se ova, koju igrac pokaze na terenu, ne meri nicim... nego se prepoznaje jednostavno. Ajde da se odlepimo malo od naslova, koji je nekima usao u vene... sanjace ga jebote.
Znaci, kao sto sam rekao... Dejo (primera radi) ima nizak IQ ali ima tu fudbalsku lucidnost (sto rece Il Padrino) ili inteligenciju. Znaci, on je tata na terenu... van njega, go pistolj sto se tice inteligencije (opet kazem, naveo sam primer da ima nizak nivo iste).

Mislim da sam dao konkretan odgovor.

Citat
A prosecna ili nadprosecna inteligencija zahteva stalno odrzavanje i poliranje ako se radi o iole razumnoj osobi...

Znam ja da se inteligencija usavrsava, nisam lud. A ono sam napisao jer nesto sto ima, na primer, Dejo neki nazivaju samo talentom. Zato sam ono napisao. Isto tako i kod fudbala, inteligenciju usavrsavas utakmicama.

Citat
Ne, danas je sport cisto gladijatorsko bacanje unaokolo, a nekada je bio vise od igre...

Ok.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 12:50:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.