Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:50:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 163897 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC One
Ma osvrnuo sam se samo na sportove.

Mrzi me sad da opet trazim listu najplacenijih klubova, posto sam zatvorio tab. Ubedljivo najplaceniji (ukupno ugovori, plate i premije) su Njujork Jenkiji (bejzbol). Pored njih, u prvih 10 su jos 3 fudbalska kluba i 6 klubova iz NBA.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Види га Фил Микелсон....најодвратнији играч голфа икад.

Ај бре Ранеру буквалисто,врло добро се зна који су фенси спортови и зашто су те зараде такве као и што знаш да је убедљиво најпопуларнији и најгледанији спорт на плаети,фудбал.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
samo na ovom forumu mozes da dozivis da te neko ubedjuje kako je mehanicka radnja i inteligencija - isto  Smile

tako je iz ker i Pavlovljevog testa uslovnog refleksa isto inteligentan ... kao pcelica Maja  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2011, 11:03:31 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Kako i ko to procenjuje?Koji su to testovi, kriterijumi?Kako možeš da tvrdiš da postojinešto što je nemoguće definisati i izmeriti?
I ko su ti koji se razumeju u fudbal?
U Srbiji ima par miliona ljudi koji se smatra kompetentnim da sastavi reprezentaciju i vladu...

Kakvi crni testovi? Jao Boze... ne mogu vise...

A ko se razume u fudbal... pa po tvojim komentarima koje vidim, ti sigurno ne... sto je razumljivo. A ko se razume? Pa onaj koji bi razumeo ono sto govorim sve vreme.

Citat
Zasto pises stvari iza kojih ne stojis i to vec drugi ili treci put?
Zato sto mi se pisu.

E neka si mi rekao.

Citat
Naravno da se ne meri... onaj koji se razume i zna fudbala, uvidece odmah da li igrac igra inteligentno ili ne.

Kako i ko to procenjuje?Koji su to testovi, kriterijumi?Kako možeš da tvrdiš da postojinešto što je nemoguće definisati i izmeriti?
I ko su ti koji se razumeju u fudbal?
U Srbiji ima par miliona ljudi koji se smatra kompetentnim da sastavi reprezentaciju i vladu...

Bitno je da se zna da neki igrac ima fudbalsku inteligenciju, a sad, kako se to meri i po kojim kriterijuma, stize jednoglasni odgovor: "Meri kako oces".

@Marko

Kad vec sve to pricas od pocetka, objasni osobi kojoj treba objasniti, ispasce na kraju da si ti od pocetka razmisljao kao ja, stim sto sam ja samo terao kontru.

Ovo sam u prethodnom postu citirao za tebe, interesovalo me da prokomentarises ta dva citata. Ako nemas vremena, ok.

Mesi je 100% inteligentniji fudbaler od mene.

Rekoh vec negde da jedno bez drugog ne moze... znanje bez inteligencije i obrnuto.

I? Sta si sa ta 2 citata hteo da kazes? Sta je nejasno tu? Sto tvrdim da je Mesi 100% inteligentniji fudbaler od mene? Ili ces mozda ti licno da mi kazes da sam ja inteligentniji, ne razumem? A sta je nejasno kod drugog citata?
Pokusavate nesto da izvedete a ne znate ni vi sta... da bi nesto dokazali.

Citat
Pa sam se nadovezala na to sto se Tepachenko buni kako ovde kenjaju nesto ljudi koji u zivotu nisu igrali fudbal, a on ima iste takve stavove za neke druge stvari

Kakve bre stavove, u kom si ti svetu devojko?

Gde se ja to bunim? Pokusavam da objasnim, jelte, ljudima koji nemaju pojma o cemu pricaju da ti za fudbal treba inteligencija.

Citat
Ja se licno nisam uvredila za to..samo mi je smesno

Al zato znas da sam se ja uvredio...

Citat
Pa ne mogu da se izjasnjavam... Sta god da napisem... odbaci se u startu kao netacno..

Kada sam spomenula da je pre svega u pitanju trening do besvesti, te da istinsku kreativnost poseduje jako malo fudbalera (i ljudi), te da su ti i oni najpoznatiji ... to je odbaceno... posto su izgleda svi fudbaleri i si ljudi jednako utrenirani i krativni, jel' te...
Kada sam pokusala da talenat za fudbal (tj. skup osobina u kojima su neki napredniji od drugih) oznacim kako 'fudbalsku inteligenciju'... i tu sam dobila... sut kartu...

A za kreativnost ti nije potrebna inteligencija? I nije... nije u pitanju trening do besvesti da bi kao Mesi dao gol Arsenalu pre par dana. Ne vezba on to na treninzima. Tu situaciju - ne.

A sta podrazumevas pod istinskom kreativnoscu? Evo... ja znam dosta fudbalera koji imaju odlicnu kreaciju igre... ceo Spanski vezni red, ceo Argentinski, Brazilski... Zvone Vukic je kreativan fudbaler sa jakom dozom inteligencije na terenu, kao i Sale Ilic... Dragan Ciric dok je igrao... mogu sad da nabrajam do sutra... ustina svega je da ima mnogo vise od tog "jako malo".

A i rekoh... i za stopera ti je potrebna inteligencija... cak i za onog koji nema toliko u nogama ko, recimo, Pirlo... ali kod njih vecinom do izrazaja dolazi iskustvo... ali ima i jako puno mladih igraca koji igraju kao da imaju 30 a ne 19 godina... e, tu dolazi do inteligencije... prostor... kako, kad i gde se postaviti... pa i lakat... bas me razvali jedan juce laktom onako na inteligenciju... a ja ko vo zaleteo.

A talenat za fudbal ne mozes oznaciti kao inteligenciju za fudbal... jer, kao sto rekoh... ja mogu biti inteligentan i zamisliti sta cu da uradim... al dzaba ako ja, na primer, ne umem da posaljem tu loptu gde sam zamislio... zato ti je potreban i talenat i inteligencija.

Citat
Jednostavno, uhvatili ste se termina kao "pijan plota" i ne pustate ga se  

Jedan od razloga zasto ima 50+ strana.

Citat
Kako tvrdis da postoji ljubav kad je ne mozes izmeriti?

Op.

Citat
Jel i tebi tesko da odgovoris na sledeca pitanja ili ces opet da inteligentno izbegnes pitanja tako sto ces reci da to zavisi od pozicije?

Decko, na pitanja ti je vec bilo odgovoreno... citaj malo.

Previse mu kontriras. Njegovo misljenje mozes da prihvatis ili da kontriras. Treceg nema.

Opet da kazem, ko sto sam reko Anei... rekao bih ti nesto sto mislim al ce me banujes.

Kad presaberem utiske sa teme, sve sam bliže tome da se složim sa mojim dedom koji je rekao:"Za loptom trče samo oni koje Bog ni za šta drugo nije dao."

A sta ima tu cudno? Pa i moja keva radi svoj poso jer joj Bog nije dao nesto "ono" da bi radila drugi... ne znam sta si htela da kazes time...

i sto je potpuno u redu, ako podjemo od pretpostavke da je deda pogodio sustinu.

sta ima ljepse nego li da ste ono sto vam je Bog dao kao najvecu prednost iliti talenat iskoristili na pravi nacin?

kakvi su sad to kompleksi kod nekih koji hoce da nas ubjede da jedan prosjecan fudbaler je mogao biti nuklearni fizicar, ali nije...nego je...eto...odlucio biti fudbaler!?

sumnjam...u nogama je, zargonski receno, dobar i najbolji...i ne vidim u tome nista lose.

pa, ne bi trebalo ni oni koji se time bave biti toliko porazeni tom cinjenicom.

Bravo.

Citat
Lista je za 2009. ali ukazuje na sustinu, odnosno da najvece zarade nikako nisu u fudbalu.

A da ne govorimo o tome da mnogo vise zarade ima u NFL-u, golfu, tenisu, boksu, formuli 1.

I kakve sad to ima veze? NFL ti je zastupljen u Americi (ovu sprdnju po Evropi ne racunaj). Golf isto... NBA isto (kazem "isto" jer su u Evropi jako manje plate u odnosu na NBA sveukupno gledano).
U svakom slucaju, u Americi su ti vece plate nego po Evropi... i kakve sad to veze ima koji je sport na vrhu piramide?

Najvece zvezde nisu u fudbalu? Pa to mozda na onom tamo kontinentu gde im je snenokla najveca zvezda.

Fudbal je najzastupljeniji sport u svetu i tu nema puno price. To zna i moj mali Pera.

samo na ovom forumu mozes da dozivis da te neko ubedjuje kako je mehanicka radnja i inteligencija - isto  Smile

Vidis...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Samo pojam inteligencija zameni pojmom talenat i svi možemo na piće.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
HTC Wildfire S
Džabe ti talenat kad nemaš inteligencije.  Smile   Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Kakve bre stavove, u kom si ti svetu devojko?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ne radi se to tako, to moras da naucis Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ne razumemo mi to...ne posedujemo fudbalsku inteligenciju da bismo razumeli.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Rekoh Osmoj...

A vidim, ovde vec pocela sega i sprdnja... zato ja i predlozih da se tema zatvori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:50:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.