Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 20:11:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 163838 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
To sve vreme i govorim...kreativniji i bolji fudbaleri su verovatno i talentovaniji i inteligentniji od svojih saigrača...ne fudbalski, već po Simon-Binoevoj skali.
Ta neka opšta inteligencija im omogućava da na bolji i uspešniji način reprodukuju naučeno.

To nije istina, sa obzirom da imas vrhunskih fudbalera glupih kao noc, koji sve sto znaju, znaju na terenu. Van njega, druga prica.

A isto tako imas igrace koji su procitali po soma knjiga, pricaju minimun pet jezika, odlicno se snalaze na terenu a i van njega.

Idealni primer prve konstatacije: http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Gascoigne

Druge: http://en.wikipedia.org/wiki/Cesc_Fàbregas
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Citat
Bergkamp je neponovljiv sto se tice razmisljanja i tih specificnih stvari koje je radio...
E, o tome se i prica... da igrac razmislja dok igra... ukljuci mozak dok igra itd. To je to.
pa u cemu je nesporazum  Smile

Thug kada bi radili testove verovatno bi dobili slicne rezultate iz stvari koje su bitne u fudbalu...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Otkricu ti jednu veliku tajnu, postaviti 100 tema, pa posle reci kako je nekada bilo kul, a sad je shit, samo radi neko ko zeli da se posere po svom radu. Eto samo to.

I opet, da li sam ja rekao da su teme ovde besmislene Smile Samo sam rekao da se rasprava obesmisljava nekim stvarima, postoji razlika

Dobro je, saznao sam i da se zalis na nepravdu kada iznosis svoje misljenje o necemu sto nema toliko veze sa nepostovanjem tebe ili nekoga drugoga od strane nekoga vec sa samim kvalitetom rasprave koji ukljucuje spam i koji nema veze sa time ko to radi (posto se sustina moga komentara odnosila na to). Stvarno, nepravda je sto ljudi to rade, samo treba da se utvrdi prema kome Smile Smile

Zatim nekima je nemoguce objasniti da necija pamet i inteligencija nisu isto i da uopste ne moraju da idu jedno sa drugim
Ja to pricah od pocetka ali dzaba. I za to, i da za fudbal ipak treba inteligencija (za koju sam nakacio i tekst i objasnio svojim recima). Dzaba da sada krenem da objasnjavam da nije isto navezbati nesto i primeniti kada imas protivnika sa druge strane i zbog cega je to tako. To mozda ostavim za neki dugi put kada se glave ohlade i ako se rasprava vrati na neki smer Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Citat
Zasto pises stvari iza kojih ne stojis i to vec drugi ili treci put?
Zato sto mi se pisu.

E neka si mi rekao.

Citat
Naravno da se ne meri... onaj koji se razume i zna fudbala, uvidece odmah da li igrac igra inteligentno ili ne.

Kako i ko to procenjuje?Koji su to testovi, kriterijumi?Kako možeš da tvrdiš da postojinešto što je nemoguće definisati i izmeriti?
I ko su ti koji se razumeju u fudbal?
U Srbiji ima par miliona ljudi koji se smatra kompetentnim da sastavi reprezentaciju i vladu...

Bitno je da se zna da neki igrac ima fudbalsku inteligenciju, a sad, kako se to meri i po kojim kriterijuma, stize jednoglasni odgovor: "Meri kako oces".

@Marko

Kad vec sve to pricas od pocetka, objasni osobi kojoj treba objasniti, ispasce na kraju da si ti od pocetka razmisljao kao ja, stim sto sam ja samo terao kontru.

Ovo sam u prethodnom postu citirao za tebe, interesovalo me da prokomentarises ta dva citata. Ako nemas vremena, ok.

Mesi je 100% inteligentniji fudbaler od mene.

Rekoh vec negde da jedno bez drugog ne moze... znanje bez inteligencije i obrnuto.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 22:40:29 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Citat
za fudbal ipak treba inteligencija

i za hodanje treba inteligencija.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja se ne secam da neko popunjava aplikaciju za fudbal u kojem navodi znanje jezika, filozofije, psihologije i tako tih stvari. Ako imas dve ruke, dve noge, koordinaciju i kondiciju (naravno ako imas nekog da te ugura) i prosao si.

Run Forest ruuuun Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple 15
Ne, to je americki fudbal... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne, to je americki fudbal... Smile
A, znaci, obican fudbal ima drugacije aplikacione procedure. Evo izvinjavam se svim fudbalerima nisam znao.

Ali ping-pong je univerzalan  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple 15
Ma, to se odnosilo na ono "Run, Forest, Run!"

Ako bih odgovorila za evropski fudbal... bilo bi cupavo... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Pa naravno, to je vec klasika  Smile Smile

Hm, kao kad je meni Tepachenko jednom rekao da bi on jednu moju koreografiju mogao da odigra bez problema i da ne rikne i da se kladi u to  Smile Mislim, naravno, cim trenira fudbal...Sve ostalo je piiip dim  Smile
Verovatno bi i mogao posle odredjenog perioda vezbe...

Pa? I ja bih sigurno kidala fudbal posle odredjenog perioda vezbe, ali nije to nikakva poenta, ono sto htedoh da kazem/docaram je taj stav : Sve ostalo osim onoga cime se ja bavim je smesno i lako ja bih to uspeo da uradim bez problema, cak i onda kada ljudi pojma nemaju nista o tome... Pa sam se nadovezala na to sto se Tepachenko buni kako ovde kenjaju nesto ljudi koji u zivotu nisu igrali fudbal, a on ima iste takve stavove za neke druge stvari  Smile Cisto sam spomenula...Jer je to meni taj bezvezni stav : jedan jedini sport je alfa i omega svega  Smile

Ja se licno nisam uvredila za to..samo mi je smesno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 20:11:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.