Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 13:07:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 164058 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple 15
Citat
A kako si to naucila kad niko to nije napisao? Sta si ti? Reko bih ti nesto sta mislim al ce me banujes.

O, boze... slucaj lolanisticnosti...

Sta sam ja... neko ko cita ovu zbrku i izvlaci svoj zakljucak...

Vidis... ne mora da ti pise na hlebu - jedi ovo - da bi ga jeo... Dovoljno je da budes gladan...
I to je samo jedan primer zakljucivanja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
A kako si to naucila kad niko to nije napisao? Sta si ti? Reko bih ti nesto sta mislim al ce me banujes.

O, boze... slucaj lolanisticnosti...

Sta sam ja... neko ko cita ovu zbrku i izvlaci svoj zakljucak...

Vidis... ne mora da ti pise na hlebu - jedi ovo - da bi ga jeo... Dovoljno je da budes gladan...
I to je samo jedan primer zakljucivanja...

Iz cega si zakljucila leba ti? Deder navedi molim te...

Tepachenko...ne teraj me da trazim citat.
Ne... ne moras da trazis... nego se ne secam da sam to rekao. A i ako sam rekao, verovatno je bilo iz zajebancije.

Ja da plesem nikad ne bih umeo... pa ja ne znam ni kolo da igram.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Ne trebaš ti mene slati ni na jedan podforum. Ne mračim, vidiš da se smijem... Na konstataciju o nivou ovog podforuma i dobacivanja "to može proći kod vas na sportu mi smo ovdje na nivou"

Ok, jel znas mozda ti kako se meri "fudbalska" inteligencija?

Sto se tice sporta, tamo su blaza merila sto se tice prozivki i kocijasenja. Ne to sto je neko glup, a neko nije.

realno, najbesmislenije i najneargumentovanije rasprave su baš na ovom podforumu..
Eh, a nekada je imalo i sta pametno ovde da se procita. Nisi morao da im objasnis argumentovano stvari samo da bi ti na kraju rekli "Nije" nego su se i oni sluzili dobrom argumentacijom. Danas se takva diskusija vidi samo u naznakama. Dal dosadi ljudima vremenom ili sta je?
A zato si odlucio da spamujes besmislenim tekstovima na zenskom forumu~samo za njene oci?

Posto si lepo iskopirao onaj tekst, da li si ga i procitao? Ako jesi, imas li definiciju "fudbalske" inteligencije? Onako, svojim recima. I kako se odredjuje da li je neko vise inteligentniji, a neko manje, a da su recimo igraci priblizno iste klase?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple 15
Citat

Smile

Iz same price o tzv. "fudbalskoj neinteligenciji"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Ok, jel znas mozda ti kako se meri "fudbalska" inteligencija?

Covece, tebi je dovoljno da vidis na terenu da li je igrac inteligentan ili ne... kakvi bre crni brojevi? Pa tebi ako su potrebni brojevi da bi video da je cika Inijesta inteligentan fudbaler, to je vec tvoj problem.

Citat

Smile

Iz same price o tzv. "fudbalskoj neinteligenciji"

Ok.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Covece, tebi je dovoljno da vidis na terenu da li je igrac inteligentan ili ne... kakvi bre crni brojevi? Pa tebi ako su potrebni brojevi da bi video da je cika Inijesta inteligentan fudbaler, to je vec tvoj problem.

Dobro ajde, brojevi su problem. Lako mi je da vidim razliku izmedju inijeste i tebe ali kako da provalim razliku izmedju inijeste, cavija, verona iz boljih vremena i zidana? Jel mozes da mi kazes koji je "najinteligentniji" od ove cetvorice ili da ih poredjas po nekom redosledu?

I da, jel ovo neko bodrenje, podrska ili sta vec? Samo iz ove teme:

Bravo care. Bravo. Lepo si to rekao.

Odlicno.
Edit: Sad odgledah klip... kakvi potezi covece... on je lud.

Bravo. Nemam sta vise da dodam.

Lepo... lepo i posteno.

Winner.

Bravo Malkine, legendo grada Mladenovca Smile

Bravo Pele.

Bravo Simi, lepo receno Smile

Malkine, od sada si moj idol Smile kako te nisam znao ranije Smile
Bravo za ovo.

A i Malkin ti je lepo objasnio. Bravo Malkine. E sad, sto se pravis Roki to je nesto drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Eh, a nekada je imalo i sta pametno ovde da se procita. ?

Kada? Smile
Videh neku temu odavno. Dosta ljudi je sasvim argumentovano iznelo svoje stavove i diskusija se nije svodila na spam. I da se ne slazes toliko sa necijim stavom opet si mogao da procitas nesto fino i poucno. Danas to nije slucaj. Neki ljudi su jos uvek ovde pa i na ovoj temi pa zato kazem da mozda dosadi vremenom

A zato si odlucio da spamujes besmislenim tekstovima na zenskom forumu~samo za njene oci?

Da sam se odlucio da spamujem taj PDF tek biste tada videli besmislene tekstove. Ovako nakacim nesto sto mislim da bi bilo interesantno za raspravu

Posto si lepo iskopirao onaj tekst, da li si ga i procitao? Ako jesi, imas li definiciju "fudbalske" inteligencije? Onako, svojim recima. I kako se odredjuje da li je neko vise inteligentniji, a neko manje, a da su recimo igraci priblizno iste klase?

Ne nisam, stavljam tekstove cisto radi naslova i odgovaram na iste neprocitajuci ih(da, ovo je ironija)

Ovde se ljudi ubise da dokazu da inteligencija u fudbalu ne postoji i da su to samo vestine naucene vremenom. Zato sam nakacio tekst iz osnova psihologije koji kaze i da je inteligencija koriscenje znanja za snalazenje u prostoru tj okolini

Nemam definiciju "fudbalske inteligencije" jer tako nesto ne postoji a vi ste se uhvatili termina kao "pijan plota" i razvili celokupnu ironicnu raspravu(koja nema nikakav smisao) samo o tome. Postoji inteligencija i fudbaler je ili inteligentan ili nije tj ili poseduje dovoljan broj znanja i sposobnosti za odlicnog fudbalera ili ne. Sposobnosti u smislu npr brzine ili preciznog suta(ajde da kazemo da se to moze navezbati ponavljanjem odredjenih radnji) i znanja same igre koja ce mu pomoci kroz praksu u realnoj situaciji. Sa druge strane su mu protivnici koje mora da nadigra. Mozes navezbati neke stvari ali da bi bio uspesan moras da imas i sliha tj da umes da se snadjes u situaciji i prostoru. E, i to je odlika inteligencije
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
ali kako da provalim razliku izmedju inijeste, cavija, verona iz boljih vremena i zidana? Jel mozes da mi kazes koji je "najinteligentniji" od ove cetvorice ili da ih poredjas po nekom redosledu?

Vrlo slicni igraci... sva cetvorica su vrlo inteligentni igraci... tako da ne mogu proceniti koji je bolji. Cavi i Inijesta deluju nesto vise defanzivnije od ove dvojice... bilo kako bilo, vrlo inteligentni igraci... manje-vise slicni.

A cek... kakve veze ima to "bodrenje" sa temom Smile sto, jel ne smem da se slozim sa nekim clanom Burek foruma? Ili mozda moram bas s tobom da se slozim a ne s njima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
A cek... kakve veze ima to "bodrenje" sa temom Smile sto, jel ne smem da se slozim sa nekim clanom Burek foruma? Ili mozda moram bas s tobom da se slozim a ne s njima?

Ne ali to me podseca na postove na navijackom forumu. Bravo, care, sve si rekao, ti si idol, vrh, cuda, muda. Interesantno.

Nemam definiciju "fudbalske inteligencije" jer tako nesto ne postoji

Jel bilo tesko ovo reci jos na pocetku? Ovde niko ne porice inteligenciju koju covek ima, vec termin koji se strucno zove "fudbalska" inteligencija, sto je i naslov teme.

I na kraju, ako je ovde po clanu nebitno 90% tema besmisleno, po tebi takodje, cemu onda danonocno bdenje na forumu, ili cemu uopste postaviti bilo sta? Jeste vi neki mazohisti ili zelite da se sto vise zaglupite besmislenim temama? Meni kad se nesto ne svidja, ja to ne radim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Jel bilo tesko ovo reci jos na pocetku? Ovde niko ne porice inteligenciju koju covek ima, vec termin koji se strucno zove "fudbalska" inteligencija, sto je i naslov teme.
Pa nije bas bilo tako na pocetku... a pocetak jos racunam od one jadne sove.

Procitaj Markov post od pre par strana o "teranju kontre"... verovatno si i procitao. Da se ne ponavljamo bezveze.
Prvo pricate jedno... kada se argumentuje, smislite drugo... a da vas nekako, nekim cudom ubedim i u ovo... okrenuli bi na to kako se fudbal igra, eto, jer imaju kopacke koje same trce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 13:07:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.