Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 15:40:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 162678 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Ima ih dvojica i ni jedan nije Srbin Smile Ostali su znaci fudbalski mentalno retardirani  Smile

Srbi su fudbalski mentalno retardirani Smile

Citat
А ово је Орфе више питање за струку и ситуацију у нашем фудбалу,што нема везе са овом темом...није да их нема али их због немања адекватне струке нема колико би требало/колико би ми то волели

Jel ovo znaci da struka stvara fudbalsku inteligenciju ili da skartira one koji je imaju Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 23:53:28 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sagem xg6
Е таман и ја хтедох да споменем Јоветића и Љајића  Smile а мали плави је Филип Јанковић.
Класичан спортски генијалац(од млађих) је Теодосић,а ако прошарамо кроз спортове онда су ту Ивано Балић,Никола Грбић,Горан Вујевић,Влада Вујасиновић....

Mozes li da mi objasnis cinjenicu da u Srbiji vec 20 godina nije rodjen covek koji je sposoban za nesto vise osim trcanja i sutanja.

А ово је Орфе више питање за струку и ситуацију у нашем фудбалу,што нема везе са овом темом...није да их нема али их због немања адекватне струке нема колико би требало/колико би ми то волели  Smile

Jes Jankovic mali. A ja se cudim sto ume fudbala.  Smile
Kvisko i Vujas su inteligencija. Isto k'o sto je Consi kosarka.

Orf, nazalost tako je. I ti si toga svestan al' malo teras kontru.   Smile
I ne'amo bas toliko profesionalnih igraca. Daj Boze da ima par hiljada igraca kojima je fudbal jedini izvor prihoda. Mladenovac ce od sledece godine, Boze zdravlja, u Prvu ligu a golman nam ne dodje na popodnevni trening jer radi drugu smenu. Inace covek je branio za Javor.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 ko je izmislio ovaj termin "fudbalska inteligencija" ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Pa ne teram kontru nego mi nije jasno kako ne iznedrismo ni jednog Srbina sa fudbalskom inteligencijom. Valjda bi se bar jedan mogao probiti za sve ove godine Smile

Juce sam sedeo sa nekim fudbalerima koji igraju u Super ligi i bas smo komentarisali kakvi su igraci. Uglavnom slozili smo se samo prvih 5 engleskih ekipa imaju kreativca u ekipi, da je jedina bitna stvar u danasnjem fudbalu fuzicka sprema. To sto se rodi jedan od 100 miliona koji ima i u glavi(ne samo fudbalsku nego i svaku drugu inteligenciju) i u nogama nije konstanta fudbalera. Tema je pokrenuta zato sto je tvoj burazer tvrdio da fudbaleri imaju neku svoju posebnu vrstu inteligencije. Evo ja ti tvrdim da ne poznajem ni jednog (ustvari poznajem jednog ali njemu su sjebali karijeru sa 17) koji ima tu inteligenciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sagem xg6
ko je izmislio ovaj termin "fudbalska inteligencija" ?

Cak Noris. Otkud znam ko je izmislio...
Prerolaj par strana u nazad imas knjigu o time, pisali namo neki Murati na univerzitetu u Izmiru, ako sam dobro video. Da ne bude da sam izmislio termin.

@Orf

Znaci ako nemamo takvog igraca imamo glupu decu? Retardiranu, ometenu u razvoju? Sve su to pametni momci (ili bar vecina u tom uzrastu) ali ima fali ono sto cu pod tm da stavim.
Ivelja. OFKa, znas ko je da ne pricam. Decko na IQ testu izadje na milion. Igra na centru a kreativac je k'o i Duljaj.

Pipo nije kreativac. Al' je covek mozak.
Pujol sa svojih 170 igra stopera 10 godina na vrhunskom nivou bez da se muci.
Kanavaro nizi od mene pa stoper k'o je'n dva.

IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
apsolutno nemam pojma o čemu se ovdje raspravlja...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
nebitno  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
apsolutno Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation

Citat
А ово је Орфе више питање за струку и ситуацију у нашем фудбалу,што нема везе са овом темом...није да их нема али их због немања адекватне струке нема колико би требало/колико би ми то волели

Jel ovo znaci da struka stvara fudbalsku inteligenciju ili da skartira one koji je imaju Smile

Е сад стварно идеш у ситна црева....наравно да је струка крива,јер је струка задужена да фудбалера(спортисту) ''образује'' значи(ако говоримо о фудбалу) да се играчи науче основним стварима,пријем,пас,шут,тактици...е а кад играч све то има+услове,онда ће та његова интелигенција да исплива. Не могу се прескакати неке степенице,значи,таленат+тренинг+интелигенција-оно о чему причамо.

А Црња није причао да су сви фудбалери имају неку посебну интелигенцију већ је причао ствари које се косе са генерализацијом да фудбалери интелигенцију немају. Нажалост у данашње време,ни неки доктори немају ону општу интелигенцију па раде у болницама,оперишу и спашавају животе....тако да је то у свакој професији тако,имаш и једних и других

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Citat
Znaci ako nemamo takvog igraca imamo glupu decu? Retardiranu, ometenu u razvoju?

Pa ako je Mesi primer fudbalske inteligencije onda imamo fudbalski retardiranu populaciju  Smile

Citat
А Црња није причао да су сви фудбалери имају неку посебну интелигенцију већ је причао ствари које се косе са генерализацијом да фудбалери интелигенцију немају

Cekaj sad, koju inteligenciju fudbalsku ili obicnu(normalnu)? Smile

Neki su ovde tvrdili da fudbaleri nemaju obicnu inteligenciju a onda je crnja tvrdio da imaju fudbalsku, sada se ispostavilo da nema ni jedan Srbin trenutno aktivan koji ima fudbalsku inteligenciju....

Kakvo sranje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 15:40:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.