Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 11:53:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 162543 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sagem xg6
To je, druze, vec stvar treninga. Ja cu danas da propustim loptu kroz noge jer sam inteligentan (ne pricam o sebi, meni fi 2 spaja usi) a ti neces da potrcis za njom i akcija ce da propadne. Kad naviknes na takvog saigraca, trcaces u prostor cim mu se priblizi lopta.

Edit: Mega post je na predhodnoj strani, da slucajno Crowzu ne promakne.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:07:46 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sandra,

je l' to i jacu polovinu ukljucujes u razgovor? Smile

ma, bi mi cudno....pomislila sam... zeMska, a prica ovako nerazumljivo o fudbalu... Smile Smile

nesto mi musko progovaralo iz tebe... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sony 
To je, druze, vec stvar treninga. Ja cu danas da propustim loptu kroz noge jer sam inteligentan (ne pricam o sebi, meni fi 2 spaja usi) a ti neces da potrcis za njom i akcija ce da propadne. Kad naviknes na takvog saigraca, trcaces u prostor cim mu se priblizi lopta.

Edit: Mega post je na predhodnoj strani, da slucajno Crowzu ne promakne.
pa u fudbalu je kao i uglavnom u svim ostalim sportovim trening sve.... najbitnija je u timskim sportovima komunikacija sa saigračem , gde toga ima onako kako bi trebalo , sve ostalo je manje bitno....
Naravno za vrhunski fudbal , nije ni to samo dovoljno , nego i umeti stati na loptu ponekad odigrati taktički dobro...
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:26:19 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ух бре која тема  Smile

Прво,општа и фудбалска интилигенција немају много везе. И зашто баш фудбалска,због чега испада да су фудбалери најглупљи? Ја имам 3 другара који су се професионално бавили фудбалом а завршили озбиљне факултете са просечном оценом преко 8...јел онда пада ова теорија у воду?

По чему су кошаркаши или рукометаши паметнији? Мурешан,Дуењас,Перуничићи....су само неки који ми падају на памет. Хоћу да кажем да свуда има пајсера и дудука и то је нормално. Са друге стране,сви професионални(бољи) спортисти су цео живот посветили том спорту и маса њих због тога није завршила ни средњу школу,али то не значи да су ти људи неинтилигентни...Јанко Типсаревић,Ноле рецимо,завршавали средњу као нешто вандредно или купили дипломе,па шта?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sagem xg6
@ Poucko

U pravu si. Nije to tenis pa ili si dobar ili nisi. Od 11 igraca uvek ce se neko slepati (od slep sluzbe), ne mozes da sklopis tim od 11 vrhunskih igraca. Ali ti onda treba vise vremena da ih uigras. Sve stoji sto si rek'o.
Ja sam pokusao da pojasnim, kad sam ga vec i izmislio rekose neki, pojam fudbalske inteligencije. Jednog igraca.
Ne moze svako da bude Moreira (cisto da bude primer blizi ljudima) ili S. Ilic. Kad ces Racu da vidis da odigra kasiku preko odbrane kad je suma nogu dole? Teska posla. Uigran, neugran, isto mu dodje.

Ух бре која тема  Smile

Прво,општа и фудбалска интилигенција немају много везе. И зашто баш фудбалска,због чега испада да су фудбалери најглупљи? Ја имам 3 другара који су се професионално бавили фудбалом а завршили озбиљне факултете са просечном оценом преко 8...јел онда пада ова теорија у воду?

По чему су кошаркаши или рукометаши паметнији? Мурешан,Дуењас,Перуничићи....су само неки који ми падају на памет. Хоћу да кажем да свуда има пајсера и дудука и то је нормално. Са друге стране,сви професионални(бољи) спортисти су цео живот посветили том спорту и маса њих због тога није завршила ни средњу школу,али то не значи да су ти људи неинтилигентни...Јанко Типсаревић,Ноле рецимо,завршавали средњу као нешто вандредно или купили дипломе,па шта?

Tebe sam cek'o. Da se zna da si iz fudbalskog grada.  Smile
Kad se setims amo da sam sa Markom Perovicem is'o na Osnove Automatizacije.  Smile
E druze, al' oni su ponos i dika (ne Stojanovic) ove zemlje, a fudbaleri zaradjuju puno al, ne donose medalje.
Pozdravi Tea i kazi mu da je najinteligentniji od svih njih tamo. Nema veze sto je najmladji.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:31:58 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
По чему су кошаркаши или рукометаши паметнији?

Rukometaš je tek priča za sebe... još ako je golman...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sony 

što to ?  Smile
ne diraj mi nekadašnju profesiju.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
e ako je tako, nemam ti ja šta pričati, znaš i sam...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation

Pozdravi Tea i kazi mu da je najinteligentniji od svih njih tamo. Nema veze sto je najmladji.

Хехехе,хвала и овде још једаред  Smile

što to ?  Smile
ne diraj mi nekadašnju profesiju.... Smile

То је и моја некадашња професија....мислим да су они убедљиво на првом месту  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nisam čitala celu temu, ali mislim da je bolje da napišem koje slovce pre nego što pročitam prethodne postove.
Koliko sam shvatila poentu, tema je o tome da li su fudbaleri glupi ili nisu. Znam, smešno je.  Smile

No, uozbiljimo se na tren. Smile
Moj brat (imamo zajedničku ''samo'' mamu) je fudbaler, pa sam tu i tamo upućena u njihove životne navike i ostalo.

Ali vratimo se na trenutak na mog brata... Elem, malac ima 17 godina i igra za mladu reprezentaciju Srbije (nedavno se vratiše iz Minska sa priprema za evropsko prvenstvo, mamicu im, a ja jedva da prismrdeh inostranstvu  Smile , ako bude sve kako treba ići će i u Meksiko na svetsko prvenstvo, ali o tom potom). Uglavnom, mnogo je dobar (tako kažu, ne razumem se  Smile ; BTW, golman je), aktuelno igra za Hajduk, trenira sa prvim timom, mada igra za mlađe još uvek. Kao klinca zvali su ga iz OFK i Partizana, ali moji proceniše da je suviše mali da ode u BG, te je ostao da igra za Hajduk, koji je u istom gradu u kom oni žive.

E sad, taj isti moj brat nikada nije bio dobar đak, iz prostog razloga što nije morao. Bistar je prilično, a obzirom da se sada druži sa prvotimcima koji su stariji od njega, prilično je zreo za svoje godinice, mnogo zreliji od mene u toj dobi. Za školu ga je bolelo uvo, davali su mu dvojke, a kad je postao faca i petice.  Smile Nikad ništa nije morao, mada ne znam i kad bi mogao obzirom da je imao trenige ponekad i 3 puta na dan.

To je prosto jedan način života u kome nema baš mnogo ''mozganja'', onog klasičnog, akademskog. On sada, recimo, ide vanredno u srednju jer je apsolutno neizvodljivo da ide redovno. Recimo, od nove godine je bio u Belorusiji, pa su sa klubom ceo februar proveli na Ohridu (pripreme). To je vojnički život, ne smeju ni slatkiše da jedu.  Smile Zato su kad se vrate kući kao pušteni s lanca, što se svega tiče. Gladni života, jednom rečju.

Ima tu bistrih momaka, mada su po pravilu nebrušeni dijamanti. Kod toga kad se neko od malih nogu bavi nečim (ovaj moj je bukvalno sa 5 godina počeo, mada ne znam ni kad tačno), to se usadi u njega, ta disciplina, duh. Primetila sam kako ume da sportski podnese poraz, da često vidi širu sliku od one koja mu je pred očima, na primer, nešto je sa čime se ja i dan danas borim, a imam 24.  Smile

Što se tiče školovanja, uglavnom tu nema 'leba. Možda jedan od 100 slučajeva, bukvalno, ali on ili ne završi školu ili ne postane fudbaler, trećeg nema.  Smile E sad, završe oni više škole i faksove, ali to po pravilu bude neki privatan faks ili neka DIF diploma bez da su studirali, obično samo na osnovu do sad postignutog uspeha u sportu kojim se bave. To se tako radi, kakvo crno studiranje; to je vojska, jebe se njima za razlomke.  Smile

Suma sumarum... ja ne mislim da su fudbaleri glupi. Smile A i svakako ih više poštujem nego pandure.  Smile

Imaju specifičan stil života koji neke stvari naglašava (fizička spremnost i spretnost, kondicija, timski duh, blabla), a neke stavlja u drugi plan (obrazovanje, samim tim ponekad i vokabular, itd.  Smile ). I jednostavno su ljudi prihvatili da najčešće ne mogu pričati o Moneu sa njima, zato su im i lupili tu etiketu. Smile

Moje lično mišljenje je da nisu ništa pametniji niti gluplji nego što je to slučaj sa ostatkom populacije. Neobrazovaniji jesu, ali pamet? šta je uopšte pamet?

Ja sam ovog mog bisera od malena zajebavala da ko nema u glavi ima u nogama.  Smile
Znate šta mi je jednom prilikom odgovorio?
''Dolazićeš ti kod mene u Barselonu za vikend, pa ćeš da vidiš ko će koga da zajebava''.
Proputovao je do sad pola sveta, a ja sa mojom diplomom mogu dupe da obrišem.
Eto, toliko o pameti.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 00:45:53 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 11:53:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.