Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 23:06:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ''Fudbalska inteligencija''  (Pročitano 164147 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Odlicno.

Edit: Sad odgledah klip... kakvi potezi covece... on je lud.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 11:15:16 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Citat
Ako nekoga dobijes u fudbalu, znaci da si inteligentniji od njega?

Evo, mi nece da vam diramo loptu... samo ce da stanemo, sto kaze Petko, u zonu i kretati se... loptu ne da dirnemo.
U stvari, mozemo i bez lopte da igramo... a vi samo kazite sta biste hteli da uradite... eto, tu ne treba nista drugo do inteligencija.

I sta se time dokazuje? Nista sem klinackog kurobecanja. Kako treba da se odreaguje na ovo? Treba da teram kontru pa da kazem vazi, nece da gu dirate loptu, a posle da igramo basket, da ti pokazem moju kosarkasku inteligenciju, pa saha, da ti pokazem moju sahovsku inteligenciju, pa malo odbojkaske inteligencije da ti docaram. Time se ne dokazuje necija inteligencija vec je to klasicno klinacko kurcenje koje ima za cilj ponizavanje drugih. Smiley

Citat
A primetio sam kod tebe nesto druze... kad ti nesto ne odgovara odmah "pretis" brisanjem teme... pa obrisi je, ja to vec predlozih i bio sam srecan kad se zakljucala.

Temu sam mogao da obrisem kad god sam hteo, ovde je rec o brisanju postova, kao sto je recimo ovaj ali doticnom nema svrhe pretiti, samo sacekati da napravi glupost...

Da, ovo je forum psihologije... govorimo o inteligenciji fudbalera... tako da, moramo govoriti o fudbalu i onima koji ga igraju... jel ti znas sta pricas?

Ovo na slici je tema Ujedinjene Žene Bureka ~ Naš kutak za ćaskanje Smiley, pa tebe vidim tamo, iako nisi zena. Ne moram da budem profesionalni fudbaler ili da ga igram svaki dan po dva puta da bih pricao o fudbalu.

Citat
A ja nisam argumentovao, jel? Cekaj bre... samo mi nije jasno kako vas vise nije sramota da nekoga vecito pravite budalom. Samo to ne znam.
A klipove sam postavio za one kojima nije dovoljno recima opisati jer ima i takvih... u stvari, vecina je ovde takva.
A ove tekstove sa "osoba A" i "osoba B"... pa to mi ne pada na pamet da citam... gle, i dijagrami poceli da se crtaju... stvarno ne znam jel smesno il zalosno vise Smile

Rekao si jos pre deset strana da si zavrsio sa obrazlaganjem, pa mi nije jasno zasto se stalno vracas, pogotovo kad smo mi svi "onakvi", da mora video klipovima da nam se objasnjava.

Ako neko ne misli kao ti ili tvoji drugari sa navijackog foruma, onda su oni ludi/glupi itd. To mozda pali dole na pomenutom forumu, gde prolaze fore ajmo 1 na 1, pickaranja delija i grobara i slicno. Ovde ipak mora da postoji kakav takav nivo. To bi bilo otprilike to.

E da, u nekoliko navrata si pominjao zakljucavanje teme, kad vidis da to niko nije uradio, odustani od toga "lokuj ako hoces".
« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 11:15:44 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
I sta se time dokazuje? Nista sem klinackog kurobecanja. Kako treba da se odreaguje na ovo? Treba da teram kontru pa da kazem vazi, nece da gu dirate loptu, a posle da igramo basket, da ti pokazem moju kosarkasku inteligenciju, pa saha, da ti pokazem moju sahovsku inteligenciju, pa malo odbojkaske inteigencije da ti docaram. Time se ne dokazuje necija inteligencija vec je to klasicno klinacko kurcenje koje ima za cilj ponizavanje drugih.
Sa zadovoljstvom... voleo bih da mi pokazes te inteligencije... ali to sve iz razloga da bi shvatio da sportska inteligencija na terenu i te kako postoji.

Ja se kurcim? O Boze... ovo je vise, ono... precutacu ipak Smile

Citat
Temu sam mogao da obrisem kad god sam hteo, ovde je rec o brisanju postova, kao sto je recimo ovaj ali doticnom nema svrhe pretiti, samo sacekati da napravi glupost...

Izvini druze... ali... jel si video mozda post ispod tog? Ili se nisi trudio da vidis... ono nije detinjasta glupost?
Opet kazem, ono sto ti ne odgovara to, ili zaobidjes, ili zapretis brisanjem.

Citat
Ovo na slici je tema Ujedinjene Žene Bureka ~ Naš kutak za ćaskanje , pa tebe vidim tamo, iako nisi zena. Ne moram da budem profesionalni fudbaler ili da ga igram svaki dan po dva puta da bih pricao o fudbalu.

O Boze me sacuvaj... jos jednom... ti poredis forumsku zajebanciju sa profesionalnim fudbalom?
Ovo... ovo vec prevazilazi sve granice. Ti i Raner ko da ste braca...

Citat
Rekao si jos pre deset strana da si zavrsio sa obrazlaganjem, pa mi nije jasno zasto se stalno vracas, pogotovo kad smo mi svi "onakvi", da mora video klipovima da nam se objasnjava.

Ako neko ne misli kao ti ili tvoji drugari sa navijackog foruma, onda su oni ludi/glupi itd. To mozda pali dole na pomenutom forumu, gde prolaze fore ajmo 1 na 1, pickaranja delija i grobara i slicno. Ovde ipak mora da postoji kakav takav nivo. To bi bilo otprilike to.

E da, u nekoliko navrata si pominjao zakljucavanje teme, kad vidis da to niko nije uradio, odustani od toga "lokuj ako hoces".

Da, rekao sam da sam zavrsio... ali bar budem pristojan i odgovorim na zadata pitanja sto neki to ne cine Smile

Aaaaaaa... Sandra i Simijon su sa navijackog dela? Uf... moram da ih pitam za koga navijaju... u kojoj su navijackoj grupi.

I znas sta... nije bitno da li je ovaj ili onaj najvise na sportskom delu. A pazi sad ovo... onaj koji visi na politickom delu foruma... on se razume bolje od mene u toj oblasni jer mene politika ni ic ne zanima... prema tome, logicno je da ce vecina njih doci sa sportskog dela (ljudi koji znaju sta pricaju i koji su iskusili to, bar neki - odnosno, svi koji su boravili na ovoj temi) i da kaze sta misli jer je ovo pitanje sportske inteligencije.

I da drugar, varas se... grdno... tema je bila jedno vreme zakljucana Smile

P.S. Drug Marko je objasnio sve u par postova iznad. Objasnio je stvar.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 11:29:44 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
O Boze me sacuvaj... jos jednom... ti poredis forumsku zajebanciju sa profesionalnim fudbalom?
Ovo... ovo vec prevazilazi sve granice.

Izvini, jel treba da opbucem dres i kopacke kada pisem ovde?Ja ovu temu dozivljavam kao vrhunsku zajebanciju. Meni je smesnija 100 puta od teme Ujedinjene zene bureka. Navikni na razlicita misljenja.

Ovo za brata i ostalo ne bih da komentarisem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Ovo za brata i ostalo ne bih da komentarisem.

Mnogo toga ti nisi iskomentarisao ovde... ostanes cesto nem. Ali ne zato sto ti tako hoces...

Citat
Navikni na razlicita misljenja.

Ok... odoh sad na politiku i nemoj da mi brises postove.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 11:50:59 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Najsmesnije u celoj prici mi je to, sto su uglavnom, nekim cudom, uvek ljubitelji fudbala ti koji su uvek u prvim redovima kada treba da se pljucne po nekom drugom sportu i disciplini, pa je tu uvek milion izjava tipa : Sta to, ma to je za piiiip, to je lako, probaj fudbal'' i ostalo  Smile A ovde se smrtno uvredise sto ljudi ne smatraju da ti je za fudbal potrebna ne znam ni ja koja inteligencija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Za fudbal je potrebno da imas vise svega u odnosu na bilo koji drugi sport Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne slazem se..
Ja nisam ljubitelj fudbala ili sporta uopste, ali gledano sa strane fizicke i mentalne discipline koja ti je potrebna za bilo koji sport, pogotovo kada je u pitanju profesionalno bavljenje nekim sportom, tu mogu samo da skinem kapu apsolutno bilo kojem sportisti. I smatram da je svaki sport tezak i zahtevan na svoj nacin i da je za svaki potrebno mnogo toga, tako da to nikad ne mogu da poredim jedno sa drugim na taj nacin i da kazem ''E ovo je tezeili zahtevnije od ovoga i treba ti vise...svega''.

Jedino mi je to bezveze u celoj prici oko sportova, sto drugi ljudi uvek smatraju sranjem ono cime se oni sami ne bave, meni je to potpuno povrsno gledanje na stvari, i onaj ko vec moze tako nesto da kaze i nije neki ljubitelj sporta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Najsmesnije u celoj prici mi je to, sto su uglavnom, nekim cudom, uvek ljubitelji fudbala ti koji su uvek u prvim redovima kada treba da se pljucne po nekom drugom sportu i disciplini, pa je tu uvek milion izjava tipa : Sta to, ma to je za piiiip, to je lako, probaj fudbal'' i ostalo  Smile A ovde se smrtno uvredise sto ljudi ne smatraju da ti je za fudbal potrebna ne znam ni ja koja inteligencija  Smile
Ko se bre uvredio, pobogu?

Ko to ne ceni druge sportove, kazi mi?

Inace, za one koji ne veruju u fudbalsku inteligenciju... samo neka pogledaju Malkinov klip... na 3:25. Nista vise...

Evo, da se ne mucite da trazite

http://www.youtube.com/watch?v=Vhqe1F7HXD4&feature=player_embedded#at=203
« Poslednja izmena: 12. Mar 2011, 12:07:52 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja samo kazem sta sam milion puta do sada cula (ne na ovoj temi, inace), u vezi drugih sportova i disciplina, i to nekim cudom...upravo od ljudi koji su najvise zagrizeni za fudbal  Smile Cisto primecujem

A ko se vredja, pa rekla sam vec, ti najvise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 23:06:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.