Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80687 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Moras da priznas...
Ko da prizna? On? Pa taj bi pre pojeo sopstvenu ruku nego sto bi nesto priznao...

Farska Ostrva - Italija 1:2 (0:1)
Jakobsen 77' - Inzagi 12', 48'

Bog.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

P.S. Evo nekih ranijih citata, da se malo prisetimo. Nemojte da kritikujete igrace dok ih bar jednom ne vidite na terenu...

Dakle nastavlja se niz (Terzinih) fudbalera za koje 90% ljudi prvi put cuje. Nakon Trisovica, Ergica, Kuzmanovica, sada je tu cuveni fudbaler Jovanovic. Nacija se vec godinama pita gde je on!?
Mislim da su ove kvalifikacije za nas izgubljene. Opet cu morati da gledam Hrvate kako nam se smeju sa EP.

U ovom postu nigde ne vidim da sam kritikovao doticnog, ali i dalje ostajem pri stavu da je neobicno kada fudbaler iz anonimnosti uleti pravo u reprezentaciju, a kod nas se to desava pred svaku utakmicu (nemoguce je da imamo toliko dobrih fudbalera po Evropi za koje niko nije cuo. Eto, o Kuzmanovicu vec mogu da formiram neko misljenje jer je odigrao svih 90 minuta, a Jovanovica ne mogu da komentarisem jer je dvaput bio u kontaktu sa loptom (i Trisovic je bio fenomenalan u Ceskoj, ali samo u Ceskoj).
Sto se tice naseg plasmana na EP naravno da zelim da se plasiramo, ali tek smo na pola puta, a kako smo do sad igrali ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 

EURO 2008: Skandinavci "poludeli"!

Konačan rezultat kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2008. godine izmedju Danske i Švedske biće poznat tek pošto UEFA obavi istragu o incidentu, posle kojeg je nemački sudija Herbert Fandel minut pre kraja regularnog toka poslao fudbalere oba tima u svlačionice.

Švedska je u meču Grupe F, u Kopenhagenu, vodila sa 3:0, Danska je izjednačila, a domaći navijač u 89. minutu je utrčao u teren i udario Fandela, pošto je ovaj dosudio jedanaesterac za Švedjane i pokazao crveni karton Kristijanu Poulsenu, koji je u svom kaznenom prostoru udario Markusa Rozenberga.

Lokalni mediji preuranjeno su objavili da je Švedska dobila meč službenim rezultatom 3:0, jer do toga neće doći pre nego što se sastane Disciplinski komitet UEFA. Danci su najavili da neće uložiti žalbu ukoliko utakmica zaista bude registrovana u korist gostujuće ekipe.

"Ovo je ozbiljna mrlja na reputaciji danskog fudbala. Iz poštovanja prema publici, imali smo nisku ogradu izmedju terena i gledališta. Ovo je cena rizika koji smo preuzeli", prokomentarisao je portparol Fudbalskog saveza Danske (DBU) Lars Berent.

On je dodao da je navijač koji je udario Fandela uhapšen i da će protiv njega biti pokrenut krivični postupak. Najmanje još dvojica navijača uspela su da utrče u teren. Fandela, koji je pre desetak dana sudio finale Lige šampiona izmedju Milana i Liverpula, zaštitila su nekolicina danskih reprezentativaca.

Poulsen: Uradio sam najgluplju stvar

Švedjani su do ubedljivog vodjstva stigli golovima Johana Elmandera (dva) i Petera Hansona, a izjednačenje Danskoj doneli su Danijel Ager, Džon Dal Tomason i Leon Andreasen.

Vezni fudbaler Sevilje Poulsen izrazio je žaljenje što je u "pomračenju uma" udario Rozenberga.

"To je najgluplja stvar koju sam u životu uradio. Ne mogu da objasnim zbog čega sam to učinio kada smo već uspeli da izbrišemo veliku prednost Švedske. Jedino mogu da uputim izvinjenje saigračima i navijačima".

Da situacija bude još gora, posle prisilnog završetka utakmice je izvan stadiona došlo do tuče izmedju dve grupe navijača, pa je više stotina policajaca moralo da izadje na ulice i zavede red u gradu.

"Ova utakmica je bila previše uzbudljiva, a završila se veoma tragično", rekao je selektor Švedske Lars Lagerbek.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Klemente: "Orlovi" ubuduće još bolji

Reprezentacija Srbije će u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine igrati bolje nego u Helsinkiju protiv Finske, jer ima mladu i perspektivnu ekipu, mišljenje je selektora Havijera Klementea.

"Orlovi" su u važnom susretu sa Finskom pokazali možda i najbolju igru otkako ih vodi Klemente i jednu od najboljih u poslednjih nekoliko godina. Pobeda od 2:0 bila je samo logična posledica.

"Rezultat nije bitan kada se igra kao u subotu. Ovog puta je, doduše, i to bilo od značaja, ali sam najzadovoljniji načinom na koji je ekipa odigrala čitavu utakmicu protiv Finske", rekao je Klemente po dolasku u Beograd.

On smatra da je Srbija imala dobru taktičku igru svih 90 minuta u svim linijama i da su se mladi fudbaleri dobro snašli u uslovima velike odgovornosti i ogromnog pritiska.

"Osvojili smo tri boda koja imaju ogromnu težinu. Posle pobede u Helsinkiju, ne treba više da se vraćamo na poraz od Kazahstana, jer te bodove ne možemo vratiti, a pred nama su nove obaveze", smireno je govorio Klemente.

Iskusni stručnjak, koji je nakon Kazahstana počeo da se igra sa strpljenjem navijača, smatra da će Srbija u narednim utakmicama igrati još bolje.

"Srbija ima mladu i perspektivnu generaciju. Zbog toga nekada odigra slabo, a nekada jako dobro, kao protiv Finske", smatra Klemente.

"Svaka naredna utakmica donosi mladima novo iskustvo koje će biti pretočeno u bolju igru. To je zakonitost fudbala, ali mora se imati strpljenja da bi se došlo do toga", kaže selektor Srbije, uz opasku da radi sve kako bi bila ostvarena oba zadatka koja su mu postavljena.

"Razmišljam samo o reprezentaciji Srbije, njenim igračima i načinu na koji može da se podmladi tim i u isto vreme ostvari osnovni cilj - plasman na Evropsko prvenstvo. Zato me ne zanimaju protivnici unapred, nego o njima mislim kada za to dodje vreme", istakao je Klemente.

Španski stručnjak se ne opterećuje pričama o mogućnosti da Kazahstan zbog uplitanja politike u sport bude eleminisan iz kvalifikacija. Upoznat je sa dogadjajima u toj zemlji, ali nije opterećen ishodom.

"U ovoj situaciji eliminacija Kazahstana išla bi nam u korist, ali o tome stvarno ne razmišljam. Okrenut sam samo želji da Srbiju odveden u Austriju i Švajcarsku i usput afirmišem mlade, koji dugo godina treba da igraju za državni tim", rekao je Klemente.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Moras da priznas...
Ko da prizna? On? Pa taj bi pre pojeo sopstvenu ruku nego sto bi nesto priznao...

Farska Ostrva - Italija 1:2 (0:1)
Jakobsen 77' - Inzagi 12', 48'

Bog.
Sta treba da priznam da je Kuzmanovic igracina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sta treba da priznam da je Kuzmanovic igracina?

Ma, cekaj, ti se zajebavas... Ko je to uopste spomenuo?! Zasto izvrces tudje reci?!  Smile
Idi na prethodnu stranu i vidi u kojoj sam recenici napisao to "moras da priznas" pa onda pisi.

Navijač prekinuo nordijski derbi!

Evo klipa, ako neko nije video...
Ludacki potez Poulsena koji dobija crveni i onda dolazi danski huligan...  Smile

« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 20:53:34 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
i dalje ostajem pri stavu da je neobicno kada fudbaler iz anonimnosti uleti pravo u reprezentaciju

Da bi mogao da imas neki stav,moras da pratis to o cemu pricas... Jovanovic je mozda za tebe bio anoniman,a inace radi se o igracu koji je bio i te kako poznat i priznat dok je igrao u nasoj ligi,za Vojvodinu,odakle je kao najbolje ocenjeni igrac prvenstva presao u Sahtjor,pa Lokomotivu... I ove sezone je uz Pantelica nas najbolji strelac u nekoj ozbiljnijoj ligi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
I ove sezone je uz Pantelica nas najbolji strelac u nekoj ozbiljnijoj ligi...

Cekaj ti oces da kazes da je Belgijska liga ozbiljnija od Holandske?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7610
Cekam... Mogu sad?

Jel sam to negde pomenuo? Smetnuo sam Danka sa uma...

U svakom slucaju bilo koji igrac koji da 15-20 golova u nekoj zapadnoj ligi,mora da ima mesto u reprezentaciji
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ok,nesporazum.

Videcmo jos mi je rano da govorim o Jovanovicevim kvalitetima. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.