Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80724 puta)
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a5pr
mob
HTC 
Citat
Svi znamo da je 70 %gol Lazovicev. . .
Ne, ne.. 230% je Lazovicev gol.
Decko je napravio lep potez i dobru asistenciju, ono sto se posle desilo nije bilo samo spustanje lopte u mrezu da bi mogli tako da kazemo.

Asistencija je bila dobra,ali do gola je trebalo proci zadnjeg igraca i golmanu gurnuti lopti kroz ruke...Ovo je Jovanovicev gol(ako jos i uzmemo da je debitovao)90%....

EP: Turcima ne prija "Koševo"

Širom Evrope u subotu su odigrane kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2008. godine, a najveće iznenadjenje priredila je Bosna i Hercegovina, koja je na Koševu savladala Tursku sa 3:2, iako su gosti u dva navrata imali prednost.

Pobedonosni gol za domaći tim postigao je Adnan Čustović u 89. minutu i to samo šest minuta nakon što je ušao u igru. U ekipi BiH igrali su i fudbaleri Partizana Branimir Bajić i Darko Maletić.

Rezultati subotnjih utakmica:

Grupa B
Litvanija - Gruzija 1:0
Farska Ostrva - Italija 1:2
Francuska - Ukrajina 2:0

Grupa C
Bosna i Hercegovina - Turska 3:2
Norveška - Malta 4:0
Grčka - Madjarska 2:0

Gruap D
Vels - Češka 0:0
Nemačka - San Marino 6:0

Grupa E
Rusija - Andora 4:0
Makedonija - Izrael 1:2
Estonija - Hrvatska 0:1

Grupa F
Island - Lihtenstajn 1:1
Danska - Švedska 0:3
Letonija - Španija 0:2

Grupa G
Belorusija - Bugarska 0:2
Albanija - Luksemburg 2:0
Slovenija - Rumunija 1:2

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa moze i da se kaze da je 50-50 zasluznosti ali Jovanovic je mogao dao sutra da igra dsa mu ovaj nije namestio. . .

Glupo je sad uzdizati ga u nebo posle samo jednog gola. ..

Znam da ti tesko pada, ali moraces da shvatis da tvoj idol Kezman nikad nece obuci crveni dres. Naravno da Danko ima pola zasluga za gol, ali Jovanovic je na debiju pokazao da se na njega itekako moze racunati i da dolaze nove, sveze snage koje nas realno mogu odvesti na Euro.

Kuzmanovic je dobro odigrao, veliko pojacanje za reprezentaciju...  Smile

P.S. Evo nekih ranijih citata, da se malo prisetimo. Nemojte da kritikujete igrace dok ih bar jednom ne vidite na terenu...

Dakle nastavlja se niz (Terzinih) fudbalera za koje 90% ljudi prvi put cuje. Nakon Trisovica, Ergica, Kuzmanovica, sada je tu cuveni fudbaler Jovanovic. Nacija se vec godinama pita gde je on!?
Mislim da su ove kvalifikacije za nas izgubljene. Opet cu morati da gledam Hrvate kako nam se smeju sa EP.

Svi smo culi za njega,ali mislim da nije kalibar za reprezentaciju. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jedna lasta ne cini prolece. .. tesko je biti repreznetativni napadac jedan gol sigurno ne znaci puno. . .

Kuzmanovic je povezao dva uspesna pasa,sutnuo jednoma sa 30 metara i odmah je igracina. . ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile Smile Smile Smile
Момцима свака част, а нарочито дебитанту Јовановићу и Рукавини.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Kuzmanovic je povezao dva uspesna pasa,sutnuo jednoma sa 30 metara i odmah je igracina. . ..
Tandem Kovacevic - Kuzmanovic!  Smile  Smile
Moras da priznas da povezati dva pasa u nasem timu predstavlja nemogucu misiju, tako da cak da je samo to i uradio, svaka mu cast!  Smile  Smile
A od Jovanovica ocekujem da ce igrati na ovakvom nivou kad god mu se ukaze prilika i da nece imati golgeterske postove kao neki bivsi reprezentativci!  Smile

A da, zaboravio sam da pohvalim Rukavinu i on je odigrao dobro!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Lazovic-Zigic i to je to sto se tice napada . . ..

Kovacevic je bio solidan ali nervira me cesto ne zna kad treba da preda loptu,mislim da Duljaj tu treba da igra ali on je ipak za jace utakmice kad na nekog igraca treba da se igra striktna markacija kao protiv Portugala. . .Jos Sasa Ilic i gde bi nam bio kraj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
mislim da Duljaj tu treba da igra ali on je ipak za jace utakmice kad na nekog igraca treba da se igra striktna markacija kao protiv Portugala.

Slazem se donekle, ali njemu vreme polako prolazi. Nadam se da ce ga Kuzmanovic dostojno zameniti.

Citat
Lazovic-Zigic i to je to sto se tice napada . . ..

Da se je pitam, tandem Zigic - Pantelic sa Dankom iza njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ajde kad smo krenuli objektivno da tako i zavrsimo Danko vise zasluzuje da igra nego Pantelic,vise je pokazao za reprezentaciju,Mladji je a po meni i bolji fudbaler,i odlicno saradjuje sa Zigicem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Da se je pitam, tandem Zigic - Pantelic sa Dankom iza njih...

Pa ovo je objektivno...
Po meni ovo je najjaci sastav: Stojkovic - Dragutin, Vidic, Krstajic - Kovacevic, Stankovic, Krasic, Jankovic - Lazovic, Pantelic, Zigic. Mozda je previse ofanzivno, ali sto da ne...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A pazi ne volim da se igraci premestaju na pozicije na kojima inace ne igraju,ovo je moj sastav,trudicu se da budem objektivan:

Stojkovic,Rukavina,Krstajic,Vidic,Dragutinovic,Duljaj,Stankovic,Krasic,Ilic,Zigic,Lazovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.