Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80172 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
http://rapidshare.de/files/36053094/Srbija-Belgija.avi
Снимак химне са истока 10 мб
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Žigić: Prvi do kraja kvalifikacija

Centarfor reprezentacije Srbije Nikola Žigić doneo je "orlovima" trijumf na meču sa Belgijom, uprkos činjenici da je na toj utakmici trebalo da igra sa zaštitnom maskom na licu zbog povrede koju je zadobio igrajući za Rasing protiv Selte.

Pogodak na utakmici sa Belgijancima drugi je gol kojim je Žigić u kvalifikacima za Evropsko prvenstvo Srbija doveo selekciju Havijera Klementea do trijumfa, budući da je i na meču sa Azerbejdžanom bio čovek odluke.

"Na meču sa Belgijom rizikovao sam povredu nosa i na sopstveni zahtev igrao bez maske. Više nemam bolove kakve sam imao posle utakmice sa Seltom, tako da ću i protiv Jermenije igrati bez nje", rekao je Žigić za "Blic".

Uprkos svim hvalospevima u štampi, napadač Srbije ostaje pri stavu da nije bitno ko postiže golove, već da su najvažniji osvojeni bodovi.

"Drago mi je što sam postigao gol, ali draže mi je što smo ostvarili važnu pobedu. Sa ova tri boda preuzeli smo lidersku poziciju u grupi, a nadam se da ćemo na čelu i okončati kvalifikacije", istakao je Žigić.

Kao i većina reprezentativaca Srbije, on je naveo da je veliki udeo u trijumfu nad Belgijom imala publika, koja je prvi put nakon 15 godina svim srcem bodrila nacionalni tim.

"Navijači su bili za desetku, a posebno me je oduševilo to što su svi pevali himnu. Nadam se da ćemo ovakvu podršku imati i na narednim mečevima", istakao je fudbaler Santandera.

Žigić smatra da će utakmica sa Jermenijom u sredu biti nova prilika da se osvoje bodovi, ali
istovremeno upozorava da neće biti lako.

"Ne smemo da izgubimo bodove kod kuće, jer bi moglo skupo da nas košta u nastavku kvalifikacija. Realno, možemo, ali i moramo da trijumfujemo u sredu, a u tom slučaju imali bismo toplu zimu. Bez obzira na to što očekujemo neatraktivnu selekciju, smatram da nam neće biti lako, jer je Jermenija u subotu remizirala sa Finskom", zaključio je Žigić.

Izvor: MTS-Mondo

Krstajić: Sa Jermenijom teže nego sa Belgijom

Fudbaler reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je u Kovilovu da će utakmica sa Jermenijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine za njegov tim biti teža nego prethodni duel sa Belgijom.

"Utakmica sa Jermenijom će biti teža, jer moramo da pobedimo. Javnost nam je već upisala tri boda i moraćemo da odigramo koncetrisano i ozbiljno kako bismo i ispunili ta očekivanja", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare.

Srbija je Belgiju u subotu pobedila sa 1:0 i sa sedam osvojenih bodova u tri odigrane utakmice izbila na prvo mesto na tabeli kvalifikacione Grupe A, u kojoj su i Portugal, Finska, Poljska, Azerbejdžan i Kazahstan.

Jermenija je na početku kvalifikacija na svom terenu izgubila od Belgije sa 0:1, ali je u subotu, takodje kao domaćin, "uzela" bod favorizovanoj Finskoj odigravši nerešeno 0:0.

Selektor Srbije Havijer Klemente na utakmici sa Jermenijom neće moći da računa na desnog beka Marjana Markovića, koji je u subotu "zaradio" drugi žuti karton.

"Siguran sam da na klupi imamo igrače, koji mogu da zamene Markovića. Dugo smo igrali i bez povređenog Nemanje Vidića. Nemam ništa protiv Milana Biševca i Milana Stepanova, ali sa Vidićem sam u tandemu već nekoliko godina i poznajem ga u dušu", ocenio je Krstajić.

Krstajić je rekao i da bi reprezentacija Srbije u pauzi izmedju duela sa Belgijom i Jermenijom mogla samo da analizira greške načinjenje na prvoj utakmici, koja je, prema njegovom mišljenju, bila najbolja partija "orlova" u dosadašnjem toku kvalifikacija.

"Klemente će nam ukazati na greške i pokušaćemo da ih smanjimo. Na utakmici sa Belgijom smo grešili u drugom poluvremenu, kada smo se posle postignutog gola previše okrenuli odbrani, iako selektor to nije tražio", ocenio je odbrambeni fudbaler Šalkea.

Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Aleksandar Trišović rekao je da na utakmici sa Belgijom nije odigrao kako je trebalo zbog nedostatka iskustva.

"Zbog neiskustva sam utakmicu počeo malo nervozno. Pune tribine, pevanje himne, proradile su mi emocije. Zato nisam bio koncetrisan, ali je to veliko iskustvo za mene i verujem da ću prebroditi tu nervozu i sledeći put biti bolji", rekao je Trišović.

Golman Vladimir Stojković, koji je na utakmici sa Belgijom nekoliko puta spasio mrežu svog tima, izrazio je uverenje da će nastaviti sa dobrim odbranama.

"Odmah po završetku Evropskog prvenstva za mlade počeo sam da razmišljam o reprezentaciji Srbije, za koju igram sa velikim emocijama. Uveren sam da ću tako i nastaviti, kao i da će tim nastaviti da pobedjuje", rekao je Stojković.

Utakmica Srbija - Jermenija igra se u sredu u Beogradu sa početkom u 20.15, a glavni sudija biće Grk Jorgos Kasnaferis.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Bravo za snimak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
A sada Jermenija...

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavila je rad posle dana pauze. Na treningu u ponedeljak pre podne bilo je uočljivo raspoloženje u ekipi. Igrači su bili nasmejani i opušteni.

Naravno, radilo se intenzivno. Golmani su ostali nešto duže na terenu. Vlada Avramov i Vladimir Stojković su ispunjavali sve zahteve Radeta Zalada. Od igrača Danko Lazović je poslednji izašao sa terena gde je vežbao slobodne udarce.

Sledeći protivnik je Jermenija. Srbija je ponovo favorit, kao i protiv Azerbejdžana i Belgije, ali nije lako stalno potvrđivati ulogu favorita.

„Po meni ta utakmica će biti možda i teža od meča protiv Belgije. Svi, pa i javnost, je već uknjižila tri boda. Mi moramo da igramo svoju igru, budemo disciplinovani i idemo na pobedu“, kaže Mladen Krstajić pred utakmicu u sredu.

Tokom prethodnih utakmica kvalifikacija videlo se da „beli orlovi“ ne igraju atraktivno a ovo je već drugi kvalifikacioni ciklus u kojem se odlikuju čvrstom i disciplinovanom igrom.

„Možda neke druge reprezentacije imaju kvalitetnije igrače ali nijedna ne igra posebno atraktivno. Svi timovi igraju čvrsto u odbrani. Najvažniji je rezultat. Eto vidite Italijane koji su osvojili titulu prvaka sveta. Sigurno je da bi naša publika volela da dajemo četiri, pet...golova po utakmici ali na kraju krajeva najvažnije je osvojiti tri boda. Posle tri dana niko se i ne seća kako si igrao, sećaju se samo pobede.“

Krtajić je naglasio da postoji trend u ekipi koji je potrebno održati ali i napredak u jednom segmentu.

„Mislim da borbenost i htenje nisu izostali ni na prethodna dva meča u kvalifikacijama. Međutim, mi smo ovaj meč taktički najbolje odigrali do sada i mislim da će protiv Jermenije na tom polju biti još bolje.“

Naravno, postoji prostor i za unapređenje igre.

„Tokom ova dva, tri dana selektor će nam ukazati na greške koje smo imali na utakmici protiv Belgije. Nema puno vremena za veći rad.“

I one greške koje su bile, ispravio je Vladimir Stojković, golman reprezentacije Srbije. A i golmani čine tim. Fantastičnim odbramana od starta reprezentacije Srbije Stojković je dokazao da njegova želja da bude broj 1 ima realnu osnovu.

„Još od evropskog prvenstva mladih reprezentacija u Portugalu razmišljao sam o reprezentaciji Srbije. Ja, i još nekoliko igrača, po mogu da kažem i čitav tim, igrali smo jako dobro na tom takmičenju. Od kada sam otišao u Francusku, u Nant, u glavi mi je stalno bila Srbija. Moram da priznam da je igranje za reprezentaciju Srbije ispunjenje mog velikog sna. Igram sa velikim emocijama. Nadam se da ću ispuniti očekivanja i novinara i javnosti, pa naravno i svoja, da ću nastaviti da branim sve bolje i bolje a moji drugovi i ja da ćemo nastaviti da pobeđujemo.“

Možda je malo razočaranje na meču protiv Belgije bila igra Aleksandra Trišovića. Ne zbog truda i ideja već zbog nešto slabijih centaršuteva levonogog igrača Crvene zvezde.

„Mislim da je razlog tome trema. Atmosfera je bila fantastična, ceo stadion je pevao himnu a ja sam možda imao i mali strah. Verujem da ću u narednim utakmicama to prebroditi i da će biti bolje.“

Reprezentacija Srbije ima slobodno popodne. Kao i pred prethodni meč, Srbija će na stadionu Crvene zvezde trenirati od 18 časova a Jermenija od 20.

Utakmica se igra od 20 časova i 15 minuta u sredu uveče.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Igrači posvetili pobedu Donadoniju

Reprezentaivci Italije posvetili su pobedu nad Ukrajinom u kvalifikacijama za EURO 2008 novom selektoru Robertu Donadoniju.

Prvaci sveta su trijumfovali u Rimu 2:0, čime je prekinut niz od 4 meča bez pobede od kako je ekipu preuzeo Donadoni.

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da je Donadoni bio neopravdano kritikovan posle slabih rezultata koji su usledili nakon Svetskog prvenstva.

"Bio je žrtveno jagnje i ovu pobedu smo posvetli njemu"

Istog mišljenja je i strelac drugog gola Luka Toni.

"Srećan sam zbog Donadonija, jer je prolazio kroz težak period, kao i svi mi"

Roberto Donadoni preuzeo je reprezentaciju po završetku Svetskog prvenstva i već na početku mandata suočio se sa velikim problemima.

"Azuri" su poraženi u prijateljskom meču 2:0 od Hrvatske, da bi u kvalifikacijama za EURO 2008 Italija igrala nerešeno sa Litvanijom 1:1 i poražena je od Francuske 3:1.

Zato je pobeda nad Ukrajinom značajno ublažila pritisak na Donadonija, koji nije krio zadovoljstvo pristupom igri svih reprezentativaca.

"Hvala igračima na lepim rečima. Dopada mi se njihov stav, posebno atmosfera koja krasi ekipu. Oni su sjajna grupa. Ipak, ima tu još mesta za napredak. Nismo bili tako loši, kao kada smo izgubili od Francuske, ali sigurno je da nismo nepobedivi posle ovog trijumfa. Sada se moramo fokusirati na Gruziju. Moramo biti spremni, posebno jer igramo u gostima" – istakao je Donadoni.

Italija je osvojila četitri boda u prva tri meča kvalifikacaija za EURO 2008, pet manje od lidera Škotske i dva od Francuske.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Federer ambasador EURA 2008

Najbolji teniser na svetu Rože Federer jedan od četiri poznate ličnosti koje će imati ulogu promotera narednog šampionata Evrope u fudbalu čiji je Švajcrska suorganizator sa Austrijom.

Švajcarska fudbalska asocijacija imenovala je četirti poznate ličnosti iz sveta sporta u želji da se na što bolji način promoviše šampionat i stvori pozitivna slika o predstojećem događaju. Federer je trenutno najbolji teniser na svetu i u dosadašnjem toku karijere osvojio je devet Grand slam titula.

Osim Federera među promoterima iz Švajcarske nalaze se Peter Zauber, vlasnik tima Formule 1 Zauber, Bernard Rusi, jedan od najpoznatijih švajcarskih skijaša svih vremena i Stefan Šapuiza, 37-godišnji fudbaler koji je 103 puta nosio dres švajcarskog nacionalnog tima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Najavava utakmica 11  oktobra

11/10   Grp E   Andorra   15:00   F.Y.R. Macedonia
11/10   Grp F    Iceland   18:05   Sweden
11/10   Grp G   Belarus   19:00   Slovenia
11/10   Grp E   Croatia   19:00   England
11/10   Grp E   Russia   19:00   Estonia
11/10   Grp C   Malta   19:15   Hungary
11/10   Grp D   Republic of Ireland   19:30   Czech Republic
11/10   Grp F   Northern Ireland   20:00   Latvia
11/10   Grp D   Wales   20:00   Cyprus
11/10   Grp C   Turkey   20:00   Moldova
11/10   Grp B   Ukraine   20:00   Scotland
11/10   Grp A   Serbia   20:15   Armenia
11/10   Grp C   Bosnia-Herzegovina   20:15   Greece
11/10   Grp F   Liechtenstein   20:15   Denmark
11/10   Grp G   Luxembourg   20:15   Bulgaria
11/10   Grp G   Netherlands   20:30   Albania
11/10   Grp A   Poland   20:30   Portugal
11/10   Grp D   Slovakia   20:45   Germany   
11/10   Grp A   Belgium   20:45   Azerbaijan   
11/10   Grp B   France   21:00   Faroe Islands   
11/10   Grp B   Georgia   22:00   Italy   
11/10   Grp A   Kazakhstan   22:00   Finland   
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson w700
Dobijamo i Jermeniju Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
UEFA poslala Hrvatskoj poslednje upozorenje

Hrvatski nogometni savez (HNS) biće suočen sa žestokim sankcijama ukoliko navijači ponove izgrede iz prethodnog perioda, saopšteno je u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA).

U saopštenju UEFA posebno se ističu uvrede na rasističkoj osnovi, "koje nisu strane ekstremnim hrvatskim navijačima".

Prvi čovek Sektora za komunikacije UEFA Vilijam Galjar najavio je da bi UEFA u slučaju incidenata mogla da posegne i za drakonskim merama.

"U prošlosti je bilo teških rasističkih istupa hrvatskih navijača i bude li se ta situacija ponovila, UEFA će primeniti teže sankcije. Naša prava dozvoljavaju da Hrvatsku čak i izbacimo iz takmičenja", rekao je Galjar.

"Radi se o novim pravilima koja dozvoljavaju da se reprezentacijama oduzimaju bodovi, a nisu isključene ni suspenzije. Zbog toga ćemo pažljivo pratiti dešavanja na svim utakmicama hrvatskog nacionalnog tima, počev od srede, kada u Zagrebu gostuje Engleska", zaključio je on.

Skoro sve svetske agencije prenele su "pretnju" UEFA Hrvatskoj, a u njihovim izveštajima nezaobilazno je pominjanje incidenta u Livornu, na avgustovskom prijateljskom meču Italija - Hrvatska, kada su hrvatski navijači telima formirali kukasti krst!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Klemente: Moramo da pobedimo Jermeniju!

Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente istakao je u utorak da njegova ekipa mora da pobedi Jermeniju u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008, zakazanom za sredu od 20.15 časova na stadionu Crvene zvezde.

"Jermenija je u poslednjih pet godina mnogo napredovala i smanjila razliku u kvalitetu u odnosu na jače evropske ekipe. Jermeni ne igraju na pobedu, već sa ciljem da prime što manje golova. Nema, ipak, dileme da smo favoriti", rekao je Klemente na konferenciji za novinare u Kovilovu.

Španski trener, koji se novinarima prvi put obratio i na srpskom jeziku, pozdravivši ih sa "dobar dan", rekao je i da će težiti da fudbalerima svog tima nametne imperativ pobede, kako u duel sa Jermenijom ne bi ušli previše opušteno.

"Trudiću se da ih održim pod pritiskom sa kojim su igrali protiv Belgije. Ne smeju da misle da će im biti lako", dodao je on.

Klemente je ocenio da će tok utakmice umnogome zavisiti od trenutka postizanja prvog gola.

"Ako se utakmica otvori na vreme i brzo damo gol, moći ćemo da igramo mirnije i onda će se na terenu videti razlika u kvalitetu. U suprotnom, može da se desi da postanemo nervozni", dodao je Klemente.

Srbija će se Jermeniji suprostaviti bez Marjana Markovića, koga će na poziciji desnog beka, kako je najavio Klemente, zameniti Igor Duljaj.

Najviše zamerki na račun srpske reprezentacije domaća javnost ima zbog loše organizacije napada i nedostatka klasičnog kreatora igre. Rešenje na toj poziciji mnogi vide u "vezisti" Galatasaraja Saši Iliću.

"Ilićev kvalitet ne dovodim u pitanje. Sastav tima zavisi od protivnika. Ilić ne igra mnogo, ali je mnogo bitan. Fudbal i jeste interesantan, jer na stadionu ima 50.000 navijača i isto toliko selektora", pojasnio je Klemente to što Iliću retko pruža šansu.

Napadač berlinske Herte Marko Pantelić rekao je da ga ne brine neefikasnost srpske reprezentacije, koja je na tri utakmice postigla isto toliko golova.

"Voleo bih kada bismo i preostale utakmice dobili sa 1:0. Nije to razlog za brigu", rekao je Pantelić, a sa njim se saglasio i kapiten Dejan Stanković.

"Mene nije sramota kada bilo koju ekipu dobijemo sa 1:0. Još ima vremena za napredak. Klemente je rekao da se popravljamo, da sve više ličimo na grupu, tim", rekao je fudbaler Intera.

Engleska i Portugal na teškim ispitima

Utakmicama zakazanim za sredu nastavljaju se kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

Najteže zadatke na gostovanjima "na papiru" bi trebalo da imaju Portugal protiv Poljske i Engleska protiv Hrvatske. Portugalci su pod pritiskom jer ne smeju da dozvole da im prvoplasirana Srbija previše odmakne, dok Englezi moraju da se vade za senzacionalnih 0:0, ostvarenih u Mančesteru protiv Makedonije.

Reprezentacija Nemačke, koja je za vikend odigrala prijateljski susret sa Gruzijom, putuje u Slovačku, gde je očekuje jedna od najefikasnijih ekipa u dosadašnjem toku kvalifikacija. Slovaci su na tri utakmice ostvarili prosek od 3,66 postignutih golova, s tim da, za razliku od Čeha i Nemaca, još nisu "odmerili snage" sa nemoćnim San Marinom.

SATNICA I TABELE

GRUPA A

ALMATI (18.00 časova): Kazahstan - Finska
BEOGRAD (20.15): Srbija - Jermenija
KORZOV (20.30): Poljska - Portugal
BRISEL (20.45): Belgija - Azerbejdžan

TABELA: Srbija 7 (iz tri meča), Finska 5 (3), Portugal 4 (2), Belgija 4 (3), Poljska 4 (3), Kazahstan 2 (3), Jermenija 1 (2), Azerbejdžan 1 (3) bod.

GRUPA B

KIJEV (19.00): Ukrajina - Škotska
TBILISI (20.00): Gruzija - Italija
SOŠO (21.00): Francuska - Farska Ostrva

TABELA: Škotska 9 (iz tri meča), Francuska 6 (3), Italija 4 (3), Litvanija 4 (3), Ukrajina 3 (2), Gruzija 3 (3), Farska Ostrva 0 (3) bodova.

GRUPA C

TA KALI (19.15): Malta - Madjarska
FRANKFURT (20.00): Turska - Moldavija
ZENICA (20.15): Bosna i Hercegovina - Grčka

TABELA: Grčka 6 (iz dva meča), Turska 6 (2), Norveška 6 (3), Bosna i Hercegovina 4 (3), Madjarska 3 (3), Moldavija 1 (3), Malta 0 (2) bodova.

GRUPA D

DABLIN (20.30): Republika Irska - Češka
BRATISLAVA (20.45): Slovačka - Nemačka
KARDIF (21.00): Vels - Kipar

TABELA: Češka 9 (iz tri meča), Nemačka 6 (2), Slovačka 6 (3), Kipar 3 (2), Republika Irska 0 (2), Vels 0 (2), San Marino 0 (2) bodova.

GRUPA E

ANDORA LA VELJA (15.00): Andora - Makedonija
SANKT PETERBURG (17.00): Rusija - Estonija
ZAGREB (19.00): Hrvatska - Engleska

TABELA: Engleska 7 (iz tri meča), Makedonija 7 (3), Hrvatska 4 (2), Makedonija 4 (3), Rusija 2 (2), Estonija 0 (2), Andora 0 (3) bodova.

GRUPA F

REJKJAVIK (20.05): Island - Švedska
VADUC (20.15): Lihtenštajn - Danska
BELFAST (21.00): Severna Irska - Letonija

TABELA: Švedska 9 (iz tri meča), Danska 4 (2), Severna Irska 4 (3), Letonija 3 (2), Španija 3 (3), Island 3 (3), Lihtenštajn 0 (2) bodova.

GRUPA G

MINSK (18.00): Belorusija - Slovenija
LUKSEMBURG: (20.15): Luksemburg - Bugarska
AMSTERDAM (20.30): Holandija - Albanija

TABELA: Rumunija 7 (iz tri meča), Holandija 7 (3), Bugarska 5 (3), Slovenija 3 (2), Albanija 1 (2), Belorusija 1 (3), Luksemburg 0 (2) bodova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.