Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 79529 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
@ljubok

Koristi opciju izmeni

Ne moj pisati vise poruka za redom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
izvinjavam se nikd nisam ucestvovao na forumima ovo mi je prvi put,molim vas da me malo istrpite dok se ne naucim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Za pocetak procitaj Pravilnik Burek Foruma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moze li jedno pitanje,pocetnik sam pa molim za pomoc,kad se skidaju klipovi na ovom rapid share-u jel se to ista naplacuje,mozda su glupa pitanja,ali ja se stvarno slabo razumijem,molim za pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
moze li jedno pitanje,pocetnik sam pa molim za pomoc,kad se skidaju klipovi na ovom rapid share-u jel se to ista naplacuje,mozda su glupa pitanja,ali ja se stvarno slabo razumijem,molim za pomoc

Ako hoćeš da budeš premium član, onda se plaća, ako ne onda možeš free.

Što se tiče teme, nisam očekivao X na Bosance i toliko ubedljivu pobedu Hrvata
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Protiv Andore?!?! Ništa čudno ljudi bi u Hr ispali iz druge lige.. A i imali samo napadače koji su jedva dočekali svoju šansu pa se pokazalo tko želi igrat!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Je l' ima negde da se skine klip intoniranja himne Boze pravde (nisam snimio jer sam bio na utakmici)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Protiv Andore?!?! Ništa čudno ljudi bi u Hr ispali iz druge lige.. A i imali samo napadače koji su jedva dočekali svoju šansu pa se pokazalo tko želi igrat!!

Taj Petric sto je dao 4 gola,jel on igra u Bazelu ili je to neki drugi?
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Klemente zadovoljan rezultatom

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Havijer Klemente izrazio je zadovoljstvo zbog ostvarene pobede na utakmici sa Belgijom (1:0) i ocenio da njegova ekipa pokazuje napredak u igri.

"Nemoguće je, medjutim, odigrati bez greške. Nismo, ipak, pravili greške u zalaganju i borbenosti. Dobar deo utakmice, 60 do 65 minuta, smo kontrolisali igru. Dobro smo odradili posao", rekao je Klemente na konferenciji za novinare posle utakmice.

"Belgija je čvrsta ekipa. Na kraju su igrali sa četiri vrlo brza napadača, koji su nam pravili probleme. Bili smo i malo nervozni pre početka utakmice, jer su igrači želeli da se u dobrom svetlu predstave domaćoj publici", dodao je Klemente.

Španski trener je rekao i da je još rano za priču o eventualnom plasmanu na Evropsko prvenstvo, ali je ocenio da se Srbija nalazi na dobrom putu.

"Razmišljamo samo o sledećoj utakmici... Popravljamo se, ali je grupa teška i sigurno ćemo do kraja kvalifikacija imati loš dan ili kvalitetnijeg protivnika. Imaćemo dosta problema, ali sam siguran da nas niko neće lako dobiti na našem terenu ako budemo imali ovakvu podršku sa tribina", rekao je Klemente.

Selektor Belgije Rene Vanderejken rekao je da je njegov tim dobro igrao i da je zaslužio barem bod.

"U prvom poluvremenu nije bilo toliko opasno, a samo smo u prvih 10-ak minuta drugog bili u podredjenom položaju. Kasnije smo kontrolisali igru, ali u fudbalu uvek odlučuju trenuci", rekao je Vanderejken.

Vanderejken je dodao i da je razočaran zbog poraza, ali da mu je igra belgijske reprezentacije "ulila" samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija.

Reprezentativac Srbije Ivan Ergić, koji je ušao kao zamena u drugom poluvremenu, smatra da je naša selekcija zasluženo slavila:

"Danas smo osvojili tri boda protiv Belgije, jednog od konkurenata za prva četiri mesta u grupi. Imali su, medjutim, i Belgijanci prilike, ali mislim da smo bili dominantni i da smo zasluženo osvojili tri boda. Mislim da moramo da spustimo loptu, da nas ne ponese ova pobeda. Gledali smo Jermeniju protiv Belgije, danas su uzeli bodove Finskoj. Ti autsajderi će svima otkinuti po neki bod", rekao je Ergić.

Ergić se osvnuo i na prvi nastup pred domaćom publikom kao član samostalne reprezentacije Srbije:

"Ne znam kakav je bio utisak sa strane, ali bilo je pozitivne treme. Prvi put igramo kao nova zemlja pred svojom publikom, koja nam je pomogla da dodjemo do pobede", dodao je Ergić.

"Najvažnije je da imamo sedam bodova. Utakmica je bila teška,  ali tri boda smo želeli, tri smo i dobili, ne znam kako je izgledalo sa tribina, ali je najvažnija pobeda. Od prve utakmice sa Azerbejdžanom, pa Poljska, pa Belgija, moramo da damo 100 posto svojih mogućnosti. Belgijanci su tvrdi, prošli put smo igrali nerešeno, sada smo imali sreće i pobedili. Mi smo uzeli tri boda, a u ovom ciklusu očekujemo šest. Navijači su nam pomogli. Uz ovakvu atmosferu uvek možemo da ostvarimo dobar rezuiltat", rekao je posle meča Danko Lazović, koji je takodje ušao kao zamena u drugom poluvremenu.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson w700
jer ima neko gol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.