Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 79297 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
po meni 2 stvari treba rezjasniti zauvek ali to izgleda nikog nije briga:
prvo, glupo je više pominjati stare države (sfrj,srj i scg) i na osnovu njih i dalje praviti i računati tradiciju sa ostalim reprezentacijama...
srbija više nema nikakve veze ni sa jednom bivšom državom i sve rezultate koje je jugoslavija ili scg napravila treba staviti u istoriju.
mi smo sada nova država i za nas je početak bio protiv češke u prijateljskoj utakmici...dakle treba napisati da nam je ovo tek prvi meč sa belgijom i da se do sada nikada nismo sastajali...totalno glupo zvuče izjave npr. da smo za 15 godina izgubili samo jednu utakmicu. KO TO MI? srbija sigurno ne.
drugo, treba više razjasniti da li smo mi još uvek plavi ili smo možda sad crveni ili možda beli pa još orlovi...ili smo još po nekima i lavovi?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
EURO 2008: Srbija - Belgija

Fudbalska reprezentacija Srbije, u subotu, će prvi put nastupiti pred svojim navijačima. Rival je Belgija, a cilj trijumf u borbi za plasman na EURO 2008.

"Ovo mi nije prva utakmica pred beogradskom publikom, jer sam 1997. vodio Španiju, kada je na "Marakani" bilo 1:1. Sećam se sjajnog navijanja i našeg zajedničkog odlaska na šampionat sveta. Očekujem da tako bude i u subotu, u šta ne sumnjam, jer će ova ekipa prvi put pod imenom Srbija igrati pred punim stadionom Crvene zvezde", rekao je selektor Srbije, Havijer Klemente. 

Govoreći o vrlinama rivala, Klemente je istakao tri stvari:
"Prva je veliki broj visokih igrača, koji dominiraju u vazdušnim duelima, druga je taktička disciplina, u kojoj se dobro postavljaju i vraćaju, i treća je da koriste duge lopte kako bi iskoristili visinu. Moramo da igramo mnogo brzo, da ih pritisnemo 90 minuta i da nam domaći teren bude prednost, gde bi publika odigrala važnu ulogu. Protekle nedelje nas je na treninzima poslužilo vreme, teren je bio brz, klima svežija, pa smo sprovodili željenu taktiku. Međutim, jedna je stvar kad se igrači podele između sebe, u takvim okolnostima ti sve ide dobro, a druga je kad u zvaničnom meču istrčite protiv Belgije", rekao je Klemente.

Iako Baskijac nije eksplicitno pomenuo broj napadača, za očekivati je da će naša reprezentacija nastupiti sa tri špica.

Fudbaleri Belgije igraće bez defanzivca Žela van Dama. On je ostao u Briselu zbog povrede mišića, tako da je selektor Rene Vanderejken poveo zamenu Nikolasa Lombertsa iz Genta.
"Nadam se da će se Van Dam oporaviti do srede i naše naredne utakmice sa Azerbejdžanom. Dotle će se o njemu brinuti klupski lekari", rekao je selektor „crvenih đavola“.

Govoreći o selekciji Srbije i njenom selektoru Klementeu, Vanderejken tvrdi da iznenađenja, jednostavno, neće biti:
"Poznajem svog kolegu Havijera Klementea. Mislim da može da bira između dve taktičke varijante. Ja sam ekipu pripremao u oba pravca, neće biti iznenađenja".

Fudbaler Bajerna, Van Bujten najavljuje otvorenu igru bez povlačenja u odbranu:
"Očekuje nas težak meč u Srbiji, to je sigurno, ali ćemo postići makar gol. Ukoliko se budemo opredelili isključivo na odbranu, sigurno gubimo utakmicu", rekao je Van Bujten.

Utakmica Srbija - Belgija igra se na "Marakani" od 20 časova i 15 minuta.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Samsung Lunar XZ130
 Da,da... Simpatichno... Mala pomotj,ako neko zna koja dwojica tje SIGURNO igrati u spicu Hrwatske,woleo  bih da se napishe... Fala unapred...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Odvalicemo Belgiju a dobro je sto se rodio jos jedan perfektan golman Vlada Avramov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jos uvek sam pod utiskom SP-a sto se fudbala tice. Iskreno se nadam da ovaj Klemy zna sta radi i da igraci u ovom momentu, pred utakmicu, klece na kukuruzu Smile Valjda im je doslo iz dupeta u glavu da je lopta jedna i uz sve to okrugla Smile da igraju timski i sve ono sto vratolomisu po stranim klubovima treba da funkcionise i u reprezentaciji Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC Desire HD
England   0 - 0   Rep. of Macedonia
 :srbija: :srbija: :srbija: :srbija: :srbija:
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pobedili smo Englesku u gosti i uzeli jedan bod  Smile Smile Smile Smile
Makedonia  Makedonia
:srbija: :srbija: :srbija: :srbija: :srbija:
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 19:56:25 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Poluvreme 0:0 ...Igra: Dodavanje-Dodavanje-Bunar za Zigu.. Smile

Nas najgori igrac Trisovic..nismo losi, mozda osteceni za penal..

P.S.  Smile Smile Smile za Makedoniju Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Gooooooool!
Žigić 54'
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Sada jos da ne primimo gol..Dobri smo..Pantelic odlican..

Upravo izlazi Trisovic, ulazi Lazovic.. :joy:
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.