Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 79504 puta)
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola 
ma ni oni neznaju....prvo je bilo valjda beli orlovi pa se to nije svidjalo hrvatima ima i clanak na index.hr o tome ..a sad kolko cjuem zovu ih jednostavno orlovi...
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Ma Beli Orlovi, zbog grba!!!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Klemente: Realno je da dobijemo oba meča

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente izjavio je da je realno očekivati da njegova ekipa dobije utakmice sa Belgijom i Jermenijom u kvalifikacijama za EURO 2008. godine.

Klemente je na konferenciji za novinare, ipak, priznao da sadašnji sastav reprezentacije nije ono što on želi.

"Želeo bih da u timu imam i četvoricu, petoricu igrača iz mlade reprezentacije. Nisam, ipak, želeo da slabim mladu reprezentaciju pred utakmice sa Švedskom u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, jer je to vrlo bitno za Srbiju", rekao je Klemente.

Španski trener je dodao i da razmišlja o ostalim srpskim igračima, koji nisu pozvani u tim. Klemente je kao primer istakao Mateju Kežmana, koji se nameće dobrim partijama u Fenerbahčeu.

"Kežman, ali i ostali igrači, koji trenutno nisu u reprezentaciji, treba da nastave sa dobrim igrama. Nikome nisam zatvorio vrata. Ne mogu sve igrače da uvrstim u tim, a na nekim pozicijama imamo višak igrača, dok je na drugima manjak", pojasnio je Klemente.

Srbija će reprezentaciju Belgije dočekati 7. oktobra, a četiri dana kasnije gosti u Beogradu biće i fudbaleri Jermenije.

"U dosadašnje tri partije pod mojim vodjstvom bilo je više pozitivnih nego negativnih stvari, ali me brine što, ipak, moramo mnogo da radimo kako bismo ispravili neke nedostatke, pre svega na kolektivnom planu", rekao je Klemente.

Klemente se osvrnuo i na reakciju srpske javnosti, koja mu je zamerila što nije gledao derbi utakmicu Meridijan Superlige izmedju fudbalera Crvene zvezda i Partizana.

"Želeo sam da dodjem, ali sam gledao Nikolu Žigića u Rasingu i Boška Jankovića u Majorci. Morao sam da izaberem šta mi je važnije, a nisam želeo da na derbi dodjem samo da bih bio vidjen. U srpskoj reprezentaciji, takodje, osim Aleksandra Trišovića svi fudbaleri igraju za strane klubove", rekao je Klemente.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC Desire HD
Naredne utakmice na 07.10.2006 i na 11.10.2006

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

07.10.2006.jpg
(65.16 KB, 469x284)
11.10.2006.jpg
(68.57 KB, 481x284)
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Ujedinjeni!

Srbija prvi put u istoriji može da računa na pravu podršku sa tribina. Pod crveno-plavo-belom trobojkom zajedno će navijati fanovi svih naših klubova

Kvalifikaciona utakmica sa Belgijom na stadionu Crvene zvezde u subotu uveče biće po mnogo čemu prekretnica za reprezentaciju Srbije. Fudbalski gledano, pobeda donosi prvo mesto i približavanje konačnom cilju - plasmanu na EP u Švajcarskoj i Austriji. S navijačke strane posmatrano, duel sa "crvenim đavolima" biće početak realizacije ideje o stvaranju masovnog pokreta koji će sa tribina davati bezrezervnu podršku nacionalnom timu Srbije, gde god da "orlovi" igraju svoje mečeve.

Više ne postoji nijedan razlog za izgovore zašto nema navijanja za fudbalsku reprezentaciju. Himna je srpska, zastava takođe. Nema plavih, igraju "orlovi". Na dresu je državni grb, a ne logo saveza. Na kraju, igra Srbija pod svojim krštenim imenom, a ne tim države sa skraćenicama YU ili SCG. Zato portparol FSS Aleksandar Bošković prenosi uverenje reprezentativaca i čelnika srpske fudbalske kuće da će u subotu od 20.15 časova pa naredna dva sata svih 50.093 gledaoca zaboraviti na klupske boje i da će se svi ujediniti oko uspeha srpske ekipe.

- Očekujemo da će na stadion doći svi oni kojima Srbija nešto znači. Te večeri trebalo bi da navijamo samo za reprezentaciju i da ne gledamo na to da li je igrač nekada nosio dres ovog ili onog kluba i da se po tome određujemo prema njihovom nastupu. Sever, jug, istok i zapad biće zajedno, siguran sam u to - rekao je Bošković.

Prema rečima Predraga Simića - Sime Srbije, jednog od vođa navijača Partizana, Grobari su uvek podržavali reprezentaciju, a sa tom praksom će se nastaviti i ovoga puta.

- Grobari su uvek išli na utakmice reprezentacije, a sada kada se zovemo Srbija i konačno imamo svoju himnu, dolazićemo u što većem broju. Kao i na svim utakmicama nacionalnog tima, na jugu će biti organizovanog navijanja, jer je naša želja da Srbija ostvaruje što bolje rezultate. Vrlo je bitno da na utakmicama nema prozivki Grobara i Delija, kao što je to bio slučaj devedesetih godina prošlog veka. Prema tome, pozivam sve navijače, pogotovo one Partizana da dođu na jug i da navijamo za Srbiju - kaže Sima Srbija.

Predstavnik pokreta "Familija srbskih navijača" Vladica Simonović najavljuje organizovan dolazak članova ove grupe.

- Okupljamo se u subotu u 17.00 časova ispred Hrama svetog Save, svi su pozvani da nam se pridruže. Pomolićemo se za pobedu Srbije, a zatim krećemo na istočnu tribinu. Sa nama će biti navijači iz Republike Srpske i Crne Gore. Uspeli smo nekako da im obezbedimo smeštaj, a skupili smo i pare ako nekom bude nedostajalo novca za skupe ulaznice. Čujemo da će biti nekakve koreografije, ali to nas ne zanima. Dolazimo da otpevamo himnu i bodrimo našu reprezentaciju - rekao je Simonović.

Ognjen Koroman će, po starom običaju, iz svog džepa pomoći da iz Republike Srpske dođe veća grupa navijača.

- Srbija i Republika Srpska su jedno, pa zato uvek pomažem koliko mogu da iz Srpske dođe što više naših pristalica - rekao je Koroman.

Klemente - sto odsto naš

Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente u intervjuu za Euskal Telebistu ponovio je svoju želju da pomogne matičnom klubu Atletik Bilbaou ako se Baskijci i Fudbalski savez Srbije dogovore o njegovom dodatnom angažmanu.

- Uvek se držim date reči, a ja sam svoju dao Srbiji. Ako Atletik želi moju pomoć, mora da dobije dozvolu FSS, jer sam ja trenutno sto odsto Srbin - rekao je Klemente.      

Žigić kao Zoro

Zbog povrede nosa na prošloj utakmici za Rasing, Nikola Žigić će na utakmici protiv Belgije igrati sa zaštitnom maskom na licu. Mali hendikep, međutim, ne utiče na optimizam visokog golgetera pred mečeve sa Belgijom i Jermenijom.

- Posle mesec dana ponovo ću istrčati na Marakanu. Cilj je da pobedimo, nije važno ko će postići gol. Nadam se da će do utakmice sve biti u najboljem redu sa mojom povredom - rekao je Žigić.

Saša Ilić kaže da je spreman da preuzme odgovornost za igru na sredini terena ako mu selektor Havijer Klemente ukaže poverenje.

- Belgija zbog lošeg starta u kvalifikacijama nema pravo da kalkuliše. Očekujem tešku utakmicu, a ja sam uvek na raspolaganju selektoru ukoliko se odluči za mene.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Samo ostro

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6680
Sta mislite kakve su sanse da budemo prvi u grupi?? Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
nikakve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Idemo na 6 bodova, šta drugo?

Fudbalska reprezentacija Srbije natavila je pripreme za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2008. u Švajcarskoj i Austriji.

Nacionalni tim je, od kada je Srbija stamostalna država, u svim utakmicama preokretao rezultat ili morao da ga juri. Očekivanja da će se pobediti oba naredna rivala i želja publike da reprezentacija trijumfuje na prvoj utakmici u kojoj će bodriti tim na domaćem terenu, mogli bi da stvore novu vrstu pritiska.

Reprezentativac Nenad Kovačević je priznao da se ekipa dobro nosila sa dosadašnjim izazovima.

"Saglasan sam da smo uspevali da prebrodimo pritisak koji je postojao u prethodnim utakmicama. Mislim da je ekipa sazrela da preokrene rezultat ili da igra u mečevima visoke tenzije. Međutim, svi mi igramo dosta dugo, svi smo odigrali utakmice u kojima je bio veliki pritisak. Ne verujem da ćemo zbog značaja utakmice, zbog publike koja će očekivati pobedu, imati bilo kakvu vrstu straha. Ako do sada nismo naucili da igramo u takvim situacijama ne znam kada cemo."

Od prvog dana jedino se pominje maksimalan ucinak iz utakmica protiv Belgije i Jermenije. Marko Pantelić pojašnjava poreklo takvih stavova.

"Mi smo takvi, mi postavljamo pred sebe maksimalne ciljeve. Uostalom ako ne postavite sebi visoke ciljeve, ne znam kako ćete ih ostvariti. Za nas je imperativ osvajanje šest bodova u ove dve utakmice. Pa ne možemo da kažemo da je cilj osvajanje 4 boda. Kada bismo nešto takvo izjavili, narod bi rekao 'Šta ovi pričaju?' Sada, da li je to realno, o tome ćemo pričati posle utakmica u subotu i sredu. Ja mislim da bi trebalo da idemo na maksimalan broj bodova."

Belgija je ispustila bodove kod kuće protiv Kazahstana i ovaj meč će biti vrlo bitan u pokušaju da na neki način vrati izgubljeno.

"Ne smemo da dozvolimo da se ekipe na nama vade, da u utakmicama protiv nas prave iznenađenja. Sigurno će ih biti u ovim kvalifikacijama ali mi moramo da se koncentrišemo na svoju igru. To je najvažnije", dodao je Kovačević.

Iako je tokom cetvrtka pre podne padala jaka kisa nije bilo nikakvih problema na treningu. Svi su radili ukljucujuci i Nikolu Žigićaa koji se oporavlja od povrede nosa. Igrači su dobili slobodan četvrtak popodne.

"Mi ćemo na ići na pobede u oba meča. Daćemo sve od sebe da tako bude. A pored nas igraće i publika. I oni na tribinama i oni pored malih ekrana, svi zajedno bi trebalo da donesemo pobedu Srbiji" , rekao je Marko Pantelić.

Napadač Belih orlova će dva puta igrati protiv Daniela Van Bujtena, prvo u reprezentaciji a potom u derbiju nemackog prvenstva narednog vikenda, kada Herta igra protiv Bajerna. 

"Meni je važno da pobedim u subotu uveče na stadionu Crvene zvezde. Van Bujten slobodno može da slavi narednog vikenda kada igramo na klupskom nivou. Bitno je da ja budem zadovoljan kada budemo igrali protiv reprezentacije Belgije. Ostalo nije važno" .

Belgija dolazi u Beograd u petak oko 15 časova. Obe reprezentacije će trenirati na stadionu Crvene zvezde gde se u subotu od 20.15 igra meč. 

Srbija će trenirati od 18, a Belgija od 20 časova.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k750i
nema uopste program za gledati...cccc Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[b][/b]kazu mi da sam looood,ali jedino ja uzivam!!!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Fudbalska reprezentacija Srbije večeras (20.15 - RTS1) igra protiv Belgije

„Bože pravde“ - himna pobednika!

„Igrati ovde je jako teško“, izgovorio je Havijer Klemente 30. aprila 1997. kad je predvodeći Španiju odigrao 1:1 protiv Jugoslavije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Francuskoj. Sadašnji selektor Srbije tada je bio oduševljen podrškom plavima sa tribina, pa zato s pravom očekuje da se večeras (20.15 - TV, RTS1) protiv Belgije ponovi frenetično navijanje.

Sada već daleke 1998. Klemente je odveo Špance na Mondijal, a kako je osam godina kasnije krenuo u tekućim kvalifikacijama, mogao bi da slično uradi i sa crvenima, ali ovoga puta za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

- Ovo mi nije prva utakmica pred beogradskom publikom, bio sam te 1997. na protivničkoj strani, sećam se sjajnog navijanja i našeg zajedničkog odlaska na šampionat sveta. Očekujem da tako bude i večeras, u šta ne sumnjam, jer će ova ekipa prvi put pod imenom Srbija igrati pred punim stadionom Crvene zvezde. U to verujem i zbog mog tretmana na ulici i od strane ljudi koji su me ovde primili fenomenalno - rekao je Klemente.

Kako protiv Belgije?

- Oni imaju tri važne karakteristike, prva je veliki broj visokih igrača, koji dominiraju u vazdušnim duelima, druga je taktička disciplina, u kojoj se dobro postavljaju i vraćaju, i treća je da koriste duge lopte kako bi iskoristili visinu. Moramo da igramo mnogo brzo, da ih pritisnemo 90 minuta i da nam domaći teren bude prednost, gde bi publika odigrala važnu ulogu. Protekle nedelje nas je na treninzima poslužilo vreme, teren je bio brz, klima svežija, pa smo sprovodili željenu taktiku. Međutim, jedna je stvar kad se igrači podele između sebe, u takvim okolnostima ti sve ide dobro, a druga je kad u zvaničnom meču istrčite protiv Belgije.

Pa, kakva će biti taktika, možda sa tri napadača?

- Uvek smo igrali sa trijom u špicu i svaki put sa Lazovićem bili konkretni. Najvažnije je, bez obzira koliko napadača bilo u timu, da padne gol, a često se on postigne i zahvaljujući fudbalerima iz pozadine. Bitnije je kako će ekipa igrati, nego da li ćemo ih napasti sa tri napadača.

Beograd je vruć teren?

- Mnogo je važno večeras da pobedimo, ali je još rano otpisati Belgijance iz trke za Evropsko prvenstvo. Ne zaboravite da nas čeka i revanš. Najvažnije je da mi bodove osvajamo kod kuće i da se pred našim navijačima predstavimo u pravom izdanju. Do trijumfa ćemo doći silno motivisani i hladne glave - dodao je Klemente.

Inače, na svečanosti povodom potpisivanja ugovora FSS i „najki“, Miroslav Mišković, predsednik „Delta kompanije“, našao se u ulozi novinara i upitao Zvezdana Terzića hoćemo li večeras da pobedimo Belgiju.

- To je moja najveća želja - bio je odgovor predsednika Terzića, koji je žurio u Novi Sad na utakmicu mlade selekcije sa Švedskom FSS.

Izvor: Blic

Dejan Stanković, kapiten crvenih

Ne smemo da gubimo bodove u Beogradu!

Od sankcija do danas fudbalska reprezentacija je samo jednom izgubila u Beogradu (0:1 protiv Rusije 25. aprila 2001), u poslednjih 15 kvalifikacionih utakmica nije osetila gorčinu poraza u glavnom gradu Srbije.

Crvene bi 2008. u Austriju i Švajcarsku trebalo da predvodi Dejan Stanković, koji će 64. put obući dres nacionalnog tima.

- U kvalifikacijama za Mondijal u Nemačkoj odigrali smo dve dobre utakmice sa Belgijancima, bolje u Briselu nego kod kuće, iako je tada bod osvojen u Beogradu bio na svom mestu. Očekujem da sada spojimo ta dva meča i pokažemo se u najlepšem svetlu na premijeri pod imenom Srbija - kaže Stanković.

Evo prave prilike da se navijači ujedine?

- Biće to pravi spektakl, da svi, i mi na terenu, i oni na tribinama - budemo jedno. Verujem da ćemo ih pobedom obradovati. Voleo bih da bude kao i u Italiji kad igra reprezentacija, tada su sve pristalice Intera i Milana obojene u azurnu boju, želim da tako bude i večeras na stadionu Crvene zvezde. Silno smo motivisani i jedva čekamo da duel počne.

Pobedom bismo eliminisali Belgijance iz trke za EP?

- Još je rano za to, najvažnije je da ne gubimo bodove u Beogradu, da se protivnici odavde vraćaju pognute glave. Matematikom se ne bavim, ali znam da kod kuće moramo da ređamo pobede.

Srbija, dakle, prvi put pred punom „Marakanom“?

- Biće dosta emocija i uzbuđenja, ali i pozitivne treme. Mi, stariji, pomoći ćemo mlađima da izgaraju i da zajedničkim snagama, potpomognuti navijačima na kraju slavimo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.