Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 81505 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
A 1998. ste osvojili titulu? U jebote ja sam stvarno postao mnogo zaboravan...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Stojković: Pobeda nad Finskom je obaveza

Fudbalska reprezentacija Srbije pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ima imperativ pobede u subotnjoj utakmici protiv Finske, jer posle dva neočekivana poraza "orlovi" nemaju više pravo na kiks.

"Poznato nam je kako igra finska reprezentacija - dugim loptama, veoma disciplinovano i bez mnogo trikova, tako da ćemo biti usredsredjeni na ono šta u ovom sastavu možemo da uradimo. Naravno da nam je želja da pobedimo, jer tako ostajemo u trci za jedno od prva dva mesta", rekao je na konferenciji za novinare u Sportskom centru Kovilovu sentarfor Marko Pantelić.

Sa njim se složio i golman Vladimir Stojković, koji je na poslednjoj utakmici u Briselu protiv Belgije čak tri puta savladan i pored toga što su ispred njega stajala dvojica naših najboljih centrahalfova Nemanja Vidić i Mladen Krstajić.

"Ne brine me što njih dvojica ne mogu da igraju. Imam puno poverenje u Baneta Ivanovića i Milana Stepanova koji su pravi naslednici Vidića i Krstajića. Meni je svejedno s kim igram. Važno mi je kako se odbrana postavlja", rekao je Stojković.

Kao i svi njegovi saigrači i on želi da se igra dopadne publici za koju veruju da će se okupiti u velikom broju na stadionu Crvene zvezde i da će imati priliku da proslavi pobedu koja će nas vratiti u borbu za jedno od prva dva mesta.

"Reprezentacija Finske se uprkos porazu protiv nas vratila u igru i sada će verovatno u Beogradu pokušati da igra kao što smo mi igrali u Finskoj. Zbog toga moramo biti pametni i mirnom igrom stići do pobede", rekao je Pantelić.

Golman Stojković je priznao da pred svaku utakmicu reperezentacije ima odredjeni pritisak, jer ima odgovornost prema državnom dresu i publici.

"Svim srcem želimo da pobedimo. To je naša obaveza i prema selektoru Klementeu koji je, iako sa veoma ozbiljnim povredama, došao jer je želeo da ispoštuje našu zemlju i reprezentaciju. To je veliki adrenalin za celu ekipu i nadam se da ćemo mu se odužiti pobedom", rekao je Stojković.

O odluci Klementea da u takvom stanju automobilom prevali više od 3.000 kilometara da bi vodio naš tim govorio je i Pantelić koji smatra da će to biti velika injekcija za ceo tim.

Reprezentativci će do meča sa Finskom, koji počinje u subotu u 20.15 časova na stadionu Crvene zvezde, u petak imati još jedan trening.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: dulisha
A 1998. ste osvojili titulu? U jebote ja sam stvarno postao mnogo zaboravan...  Smile
Smile
Slušaj ... tvoji sunarodnjaci na forumu (ne ja iz HR)  spominju tvoj IQ kao nešto ....
Titula ?
Treće mjesto; brončana medalja iz Francuske '98 ... Imate vi nešto bolje?  Ako imate - reci ...   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: dulisha
Smile
Slušaj ... tvoji sunarodnjaci na forumu (ne ja iz HR)  spominju tvoj IQ kao nešto ....

A tvoj sunarodnjak je u mom potpisu... pa sta je onda tj. ko je u pravu - moji sunarodnjaci ili tvoji?  Smile

Citat: nssale
Koliko ja znam, u fudbalu se broje samo titule, prema tome i Vi i Mi smo Nule...
Smile ... gubimo pamćenje, polako ha ?

Smile
Objasni ondak ovo... Ja nisam sporio niti taj vas uspijeh niti trenutnu poziciju...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 17:41:33 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Ako Vas Hrvate veseli da budete sesti na nekoj tablici onda nek' Vam je na volju, ja racunam samo Titule i zelim da Srbija makar jednom za vreme mog zivota bude Sampion na nekom prvenstvu, ako su mogli Grci sto ne bi mogli i mi, a eto Vi opet budite treci pa masite zastavicama... Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 22:16:16 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Treće mjesto; brončana medalja iz Francuske '98 ... Imate vi nešto bolje?  Ako imate - reci ...   

A ovo inače ponavljate kao papagaji i već ste dosadni sa tim.
Svaka čast za to, ali to već postaje istorija i prošlost (skoro 10 godina)
Uzgred, ko zna šta bi bilo da niste platili onim ofarbanim Rumunima u 1/8 finala da ne igraju fudbal.

Šta se uradili od tada?
Ložite se ko budale, punite maksimir protiv estonaca,makedonaca i sličnih ekpa i onda kad odete na EP ili SP ne možete nikog da pobedite.

EP 2000 - niste se ni plasirali zbog SRJ
SP 2002 - ispali odmah u grupi sa 3 boda (jedna pobeda i 2 poraza)
EP 2004 - ispali odmah u grupi sa 2 boda (bez pobede sa 2 remija)
SP 2006 - ispali odmah u grupi sa 2 boda (bez pobede sa 2 remija)

Znači imate jednu pobedu na zvaničnim takmičenjima u poslednjih 9 godina i vi ste kao neka velesila  Smile
To što ste 6. na svetu nema nikakve veze. Vratite film pa vidite koje su sve reprezentacije bile među prvih 10 na toj smešnoj listi.

Mi jesmo vrljavi jer još nismo organizovani kao država i imamo bagru koja sedi u FS, pa zato nemamo uspehe poslednjih godina, ali po kvalitetu sigurno niste bolji od nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300

Subota, 8. septembar:

Grupa A

20:15h Srbija - Finska
22:00h Portugalija - Poljska

Tabela: Poljska 19 (9 utakmica), Finska 17 (9), Portugalija 15 -8, Srbija 14 - 8, Belgija 10 (9), Jermenija 8 - 8, Kazahstan 6 (9), Azerbejdžan 5 - 8

Grupa B

16:00h Škotska - Litvanija
17:00h Gruzija - Ukrajina
20:50h Italija - Francuska

Tabela: Francuska 17 (7), Italija 16 (7), Škotska 15 (7), Ukrajina 12 (6), Litvanija 7 (7), Gruzija 6 - 8, Farska Ostrva 0 - 8

Grupa C

16:00h Mađarska - Bosna i Hercegovina
19:30h Malta - Turska
20:00h Moldavija - Norveška

Tabela: Grčka 18 (7), Bosna i Hercegovina 13 (7), Turska 13 (6), Norveška 13 (7), Mađarska 6 (7), Malta 4 (7), Moldavija 2 (7)

Grupa D

20:15h San Marino - Češka
20:30h Slovačka - Republika Irska
20:30h Vels - Nemačka

Tabela: Nemačka 19 (7), Češka 14 (7), Republika Irska 13 (7), Slovačka 9 (7), Vels 7 (6), Kipar 7 (7), San Marino 0 (7)

Grupa E

17:00h Rusija - Makedonija
18:00h Engleska - Izrael
20:30h Hrvatska - Estonija

Tabela: Hrvatska 17 (7), Izrael 17 (Smile, Rusija 15 (7), Engleska 14 (7), Makedonija 7 (7), Estonija 3 - 8, Andora 0 - 8

Grupa F

18:15h Letonija - Severna Irska
20:30h Švedska - Danska
22:00h Island - Španija

Tabela: Švedska 18 (7), Severna Irska 16 (7), Španija 15 (7), Danska 10 (6), Lihtenštajn 4 - 8, Island 4 (7), Letonija 3 (6)

Grupa G

17:00h Luksmeburg - Slovenija
18:00h Belorusija - Rumunija
20:30h Holandija - Bugarska

Tabela: Rumunija 17 (7), Bugarska 15 (7), Holandija 14 (6), Albanija 9 (7), Belorusija 7 (7), Slovenija 4 (7), Luksemburg 0 (7)
« Poslednja izmena: 07. Sep 2007, 13:24:52 od kaskader$ »
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Klemente: Igraćemo sa jednim napadačem!

Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente izjavio je da avgustovski poraz od Belgije njegovu ekipu primorava na pobedu na subotnjoj utakmici sa Finskom, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. godine.

"Očekujem dobru igru moje ekipe i pobedu. Treba znati igrati ovakve utakmice, treba da znamo koliki je ulog, posebno to moraju na umu da imaju mladi igrači", rekao je Klemente na konferenciji za novinare.

On je otkrio da će utakmicu na stadionu Crvene zvezde verovatno početi sa jednim napadačem, ali da se još nije odlučio sa kojim. Prema njegovom mišljenju, Nikola Žigić nije se sasvim oporavio od povrede članka, zbog čega nije spreman da odigra svih 90 minuta.

"Opasniji smo sa jednim napadačem, nego sa dva", ocenio je Klemente, izrazivši uverenje da u srpskoj reprezentaciji ima igrača koji mogu uspešno da zamene povredjenog Mladena Krstajića i suspendovanog Nemanju Vidića.

Klemente neće moći da računa ni na Milana Smiljanića, koji će u subotu najverovatnije nastupiti na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Belorusije. Ipak, on će nakon toga sa ostalim "A" reprezentativcima putovati u Portugal.

Kapiten državnog tima Dejan Stanković ocenio je da "orlovi" ne bi trebalo da imaju problema sa Finskom ako ponove igru sa utakmice u Helsinkiju na kojoj su slavili pobedu rezultatom 2:0.

"Dokazali smo da imamo kvalitet. Fince dočekujemo bez straha, a ako odigramo organizovano i črvsto kao u Helsinkiju, ne bi trebalo da bude problema", rekao je Stanković.

Vezni igrač Intera nije bio u sastavu na obe utakmice koje je Srbija izgubila u dosadašnjem toku kvalifikacija.

"To je puka slučajnost, ali sam u svakom slučaju sada tu da pomognem. Nismo odustali od plana da na preostalih šest utakmica ostvarimo pet pobeda", naveo je Stanković, koji je poslednju reprezentativnu utakmicu u kvalifikacijama izgubio aprila 2001. godine od Rusije.

PAROVI SUBOTNJIH MEČEVA:

Azerbejdžan - Jermenija (odloženo)
Srbija - Finska (20.15)
Portugal - Poljska (22.00)

TABELA GRUPE A

Poljska 19 (devet mečeva)
Finska 17 (9)
Portugal 15 (Smile
Srbija 14 (Smile
Belgija 10 (9)
Jermenija 8 (Smile
Kazahstan 6 (9)
Azerbejdžan 5 (Smile

Finci: Možda vam i vratimo dug

Selektor fudbalske reprezentacije Finske Roj Hodžson gaji umereni optimizam uoči kvalifikacione utakmice za prvenstvo Evrope, ali kaže da nema pravo da obećava pobedu protiv protivnika kakav je Srbija.

"Nadam se dobrom rezultatu, ali svi znamo da u našoj grupi nema lakih protivnika. Situacija za obe reprezentacije je delikatna. Mislim, ipak, da finska selekcija ima dovoljno samopouzdanja i spremnosti da se odupre Srbiji", rekao je Hodžson na konferenciji za novinare u Beogradu.

Prema njegovoj oceni, poraženi tim iz duela njegove ekipe i selekcije Srbije neće izgubiti sve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Selektor Finske izjavio je da posle pobede nad Poljacima u gostima, veruje da njegovi fudbaleri mogu do trijumfa i u Beogradu, gde ih očekuje teška utakmica.

"Igramo protiv reprezentacije koja je dobro tehnički potkovana i čiji igrače su svetske klase i nastupaju za evropske ekipe. Ako im dozvolimo posed lopte, biće nam teško da ostvarimo pobedu", rekao je Hodžson.

Na pitanje da li bi bio zadovoljan bodom Hodžson je odgovorio da to zavisi od situacije na terenu.

"Ako se budemo branili svih 90 minuta, a Srbija bude napadala i stvarala prilike za pogodak, onda bih bio zadovoljan remijem. Medjutim, ako mi budemo ti koji su bolji na terenu, bod me ne bi zadovoljio", rekao je selektor Finske.

On je ponovio da su njegovi igrači veoma motivisani, da imaju puno razloga da igraju maksimalno protiv Srbije, jer u ovom trenutku čak četiri ekipe iz naše grupe ravnopravno konkuriše za osvajanje jednog od prva dva mesta.

"Reprezentacija Portugala je prvi favorit naše grupe, a Srbiju vidim kao drugog favorita. Potom dolazimo mi i Poljaci, ali već ova utakmica može da promeni takav redosled", rekao je Hodžson.

Finski selektor sa poštovanjem je govorio o reprezentaciji Srbije, istakavši da njeni igrači dolaze iz najjačih evropskih klubova i jakih liga, igraju tehnički doteran fudbal, znaju sve taktičke zamisli i težak su protivnik za svaku ekipu.

"Kako će se utakmica razvijati, zavisiće od toga kada će pasti gol. U Helsinkiju je utakmica praktično bila odlučena već u petom minutu, kada je je Srbija povela, a to može da se ponovi i u Beogradu, samo sa suprotnim ulogama. Zato ne mogu da pričam ništa o taktici, jer u odredjenom trenutku sve što sam zamislio može da padne u vodu", iskreno je priznao Hodžson.

Odbrambeni fudbaler Liverpula Sami Hipija ulogu favorita prepustio je Srbiji, ali je izrazio uverenje da njegova ekipa može da odigra dobru utakmicu protiv teškog protivnika.

"Biće to veoma težak i važan meč za našu reprezentaciju. Srbiju vidim u ulozi favorita, ali se nadam da ćemo pružiti dobru igru i da se nećemo obrukati u Beogradu", rekao je Hipija.

Na pitanje da li ima recept za čuvanje našeg najopasnijeg napadača Nikole Žigića, Hipija je odgovorio da je u Engleskoj navikao na tu vrstu "vazdušnih duela".

"U karijeri sam imao dosta duela sa sličnim fudbalerima. Žigić je odličan igrač, dobro tehnički potkovan, ali ja u svaki meč ulazim sa puno koncentracije i želje da se nadigravam sa protivnikom. Nadam se da će tako biti i u subotu", kaže Hipija.

Utakmica izmedju Srbije i Finske će početi u 20.15 na stadionu Crvene zvezde.

Srbija je na osam dosadašnjih utakmica u kvalifikacionoj Grupi A osvojila 14 bodova, pet manje od vodećeg Finske, koja je odigrala meč više. Finska je na devet utakmica sakupila 17, a Portugal na osam mečeva 15 bodova.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bavaria

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 241
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K608 i
Ja bih sutra izveo ovakvu ekipu protiv Finske
Golman Stojkovic
Lijevi bek Dragutinovic
Desni bek Rukavina
Lijevi Stoper Tosic
Desni Stoper Ivanovic
Lijevi Zadnji vezni Kovacevic
Desni Zadnji vezni Kuzmanovic
Lijevi Prednji vezni Stankovic
Desni Prednji vezni Krasic
Lijevi Spic Zigic
Desni Spic Jovanovic

SRBIJA JE SRBIJA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Dobitna kombinacija:

Stojkovic

Rukavina            Ivanovic           Stepanov            Dragutinovic

Duljaj

Stankovic

Kuzmanovic                      Krasic

Jankovic

Lazovic (Zigic)               
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.